Bildirim
Hangi tuval çalışmam iyi olmuş ?
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
1. Güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel insan ellerine sağlık, ben ikisini de beğendim. Tebrikler..
-
Teşekkürler 🙏
Soldaki daha güzel, kaç dakikada çizdiniz ? Kağıt üzerinde yanlamasına lifler mi var ?
-
1. Attığım fotoğraf iki saat 2. fotoğraf ise bir saat 40 dakika saat sürdü. Kağıdın üzerindeki dediğin şeyi anlamadım
Kağıt, tuval kağıdı galiba, desenli gibi.
-
Tuval,doğru.
Öncelikle içinde hayvan ve insan olmayan resimler çizdiğin için tebrikler.
Işıkların direğin dibini aydınlatmaması ekslikliği dışında başka da bir hata gözüme çarpmadı...
-
Doğa üzerine yaptığım çalışmalar fazla bunlar son iki gün içinde yaptığım çalışmalardı her 2 günde bir resim yapıyorum iyi geliyor. Yorum için teşekkürler 🌹
İkisi de güzel. Yağlı boya mı Akrilik boya mı yaptığın çalışmalar. Yağlı boya ise 6 ay sonra mutlaka Yağlı boya verniği sürün derim çünkü sizin çalıştığınız yöntemle yapılan yağlı boya resimlerde bir süre sonra resimde çatlamalar olma olasılığı yüksek.
Yağlı boya da klasik olarak 2 çalışma yöntemi var. Biri Bob Ross gibi direk boya ile olduğu gibi renkleri girip 1 gün içinde resmi tamamen bitirmek. Diğer yöntem Davinci ve Salvador Dali gibi ressamlarında kullandığı bir yöntem olan boyayı incelterek kullanmak bu yöntem ile bir resmi bitirmek haftalarca hatta aylarca sürebilmekte. Bu ikinci yöntemde bir resim 3-4 kat boya atılarak yapılıyor. Hatta bazen 8 kat boya atıldığı oluyor. Bu ikinci yöntemde resimde çatlamalar oluşması çok daha düşük olasılık ve çoğu zaman vernik atmak tercihe bağlı olmakta.
Sağdaki daha güzel duruyor solda olana çok özenilmemiş gibi veya biraz eksik gibi. Biraz daha eskiz çalışması yapılıp üstünden boyayla geçilebilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 12 Ocak 2025; 22:47:49 > -
Resim tamamlandıktan 1 saat sonra vernik sürüyorum yaptığım çalışma akrilik boya.
Evet maalesef eksik kaldı acıları yanlış yaptım.
Bu arada gözüme çarpan tek hata var. 2. resimde ayın şekli.
Onun dışında resmi beğendim. Tek renk çalışması yapmışsın. Ben de bir ara böyle bir çalışma yapmayı düşünüyorum.
Resimde tek renk yok diyecek arkadaşlar için yazıyorum. Bir resim veya fotoğrafta siyah veya gri renk tonları dışında farklı renk olarak tek adet renk varsa buna tek renk çalışması denir.
Onu tahmin ettim aslında ama emin olamadığım için yine de sorayım dedim.
Kumaş demek istediniz sanırım çünkü tuval özel bir kumaştan yapılan bir malzeme dir.
Resmi beğendiğiniz için çok sağ olun sizin de resimlerinizi inceledim gerçekten muazzam bir yeteneğiniz var tebrik ederim. Ben karakalemden akrilik boya ile tuval çalışmasına geçmek istedim 40 gündür çalışmalarımı sürdürüyorum size özel Google'dan link oluşturdum incelemek isterseniz inceleyebilirsiniz. Peki olmayanlar ilk başladığımız zamanlar yavaş yavaş iyi yapmaya başladım denebilir bu tamamıyla bakış açısına bağlı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ayı yağı kullananların yorumları
- latince yazı dövmeleri ve anlamları
- hayvanlar kaç yıl yaşar
- yumuşatıcı yerine şampuan
- burger king çalışma şartları
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
- çay emojisi
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X