Şimdi Ara

.::KARAKALEM ÇİZİMLER::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
42.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 6 Şubat 2014; 15:53:39 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 20 Şubat 2013; 16:20:03 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 6 Şubat 2014; 15:54:01 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 6 Şubat 2014; 15:54:21 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 20 Şubat 2013; 16:20:31 >
  •  .::KARAKALEM ÇİZİMLER::.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 6 Şubat 2014; 15:54:41 >
  • yakında yeni resimler geliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karakalem Kurt Resmim [SSLİ]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eline saglık hocam.
  • Çok çok güzel hocam ellerine sağlık Mustang'a bittim zaten tam bir şaheser
  • Gayet Güzel Arkadaşım Emeğine Sağlık
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 6 Şubat 2014; 15:55:08 >
  •  .::KARAKALEM ÇİZİMLER::.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 6 Şubat 2014; 15:55:30 >
  • Sonuncu çok gerçekçi olmuş devam
  • Özellikle kaplumbağa terbiyecisiyle, arabanın üstünde oturan adamı çok beğendim. Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.
  • inanılmaz.
    özellikle opel.
  • .

.::KARAKALEM ÇİZİMLER::.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 26 Nisan 2013; 3:41:26 >
  • Çizimlerin çok güzel özendim doğrusu Tebrik ederim.
  • tebrik ederim kardeşim mükemmelsin....
  • Gerçekten çok ama çok güzel çizimler insanın yeteneğim olsada çizsem diyesi geliyor
  • Of harika olmuş yaa.. Bende lisedeyken bir kaç bişey çizmiştim ama hiç geliştiriyim üzerine vakit ayırıyım demedim bu resimler iyi gaz verdi şuan:p
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.