quote:Orijinalden alıntı: bull bear selamın aleyküm meslektaşım gerçi ben tek karakalem yapmıyom ama bu arada emeğine sağlık aleyküm selam teşekkür ederim hocam, seninde çalışmalarını görmek isterim..
quote:Orijinalden alıntı: WoSyeTy quote:Orijinalden alıntı: bull bear selamın aleyküm meslektaşım gerçi ben tek karakalem yapmıyom ama bu arada emeğine sağlık aleyküm selam teşekkür ederim hocam, seninde çalışmalarını görmek isterim.. buyur gerisini imzamdan bakabilirsin bide mümkünse mobilden bak
quote:Orijinalden alıntı: bull bear quote:Orijinalden alıntı: WoSyeTy quote:Orijinalden alıntı: bull bear selamın aleyküm meslektaşım gerçi ben tek karakalem yapmıyom ama bu arada emeğine sağlık aleyküm selam teşekkür ederim hocam, seninde çalışmalarını görmek isterim.. buyur gerisini imzamdan bakabilirsin bide mümkünse mobilden bak Güzel çalışmalar hocam tebrik ederim... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoSyeTy -- 15 Mayıs 2015; 1:13:27 >
quote:Orijinalden alıntı: Qatar Foundation up güzel konu kanalın hayırlı olsun Teşekkürler hocam videoları paylaşır ve kanalıma abone olursanız beni mutlu edersiniz