Bildirim
karakartalar buraaaaaya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben fenerliyim ama ii olcak
çünkü bu hafta bastım denizli maçında bjk'ye Hele bi yenmesin -
quote:
Orjinalden alıntı: zeze_1
ben fenerliyim ama ii olcak
çünkü bu hafta bastım denizli maçında bjk'ye Hele bi yenmesin
denizli maçındann biraz çekiniyoruzz ama yinede garanti eğer kaybedersek.denizli bir önümüze geçecek -
BENCE LUCESCU DÖNEMİNE DÖNDÜK 3-5-2 BİR SÜRE İYİ GİDİP BİYERDE DÜŞÜŞE GEÇİCEZ.4-4-2 MODERN FUTBOLUN DEĞİŞİLMEZİ BUNA ALIŞMAK İÇİN OLDUKÇAYÜKSEK BİR BEDEL ÖDEDİK.BU BOŞA GİTTİ.İNŞALLAH YANILIRIM -
abi gs maçında bi gram top oynamadık tümer hiç bir bpk yapmadı adamlardaki rıbery dağıttı bizi -
quote:
Orjinalden alıntı: C_R_U_E_L
abi gs maçında bi gram top oynamadık tümer hiç bir bpk yapmadı adamlardaki rıbery dağıttı bizi
Helal kardeşim İşte Böyle Centilmen olun ciğerimizi yiyin -
abi bizde böyle yiğidi öldür hakknı yeme ama harbi tebrik ederim rıbery çok sağlam transfer gelecek vaadeden bi oyuncu -
ben herifi hc izlemedim ama sasiyorum cok iyi diyo nasil aldi gs bu adami o kadar ucuz fiyata -
sözleşmesi bitiyordu ve galatasarayın avrupada isim yapmasıda başka bir faktör sinan engin sağolsun galatasaraya riberyi önerenlerden biride oydu bu ribery ligde çok can yakacak adam her geçen maç daha iyi oynuyor oynadıgı kulvarda beşiktaşlı oyuncuları resmen sildi
riberiyi izlemeyen varsa mutlaka izlesin adam sahada resmen topla dans ediyor pasları adrese teslim birebirde rakibini kesinlikle geçiyor -
kim gelse gelsin her türlü gs kazanır :)
rıza hakkındaki fikrim keşke çaykur u bırakmasaydı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X