Bildirim
karakol dizisi reşatın gözlüğü????????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Behzat Ç. çakması. -
Osse mi ?quote:
Orijinalden alıntı: kogmen
Behzat Ç. çakması. -
sponsorlarda osse yi görmedim arkadaşlar aslında gözlük markası da görmedim sorun o işte :( öğrenemicek miyim yaaquote:
Orijinalden alıntı: cArty_37
Osse mi ?
Alıntıları Göster -
arkadaşlar lütfen bi bakın ya bu forum da bulamazsa zaten pes edicem tamam ama siz bi bakın derdime bulucaksınız bence :(quote:
Orijinalden alıntı: emrebroken
sponsorlarda osse yi görmedim arkadaşlar aslında gözlük markası da görmedim sorun o işte :( öğrenemicek miyim yaa
Alıntıları Göster -
öğrendim marka ve modeli :)quote:
arkadaşlar lütfen bi bakın ya bu forum da bulamazsa zaten pes edicem tamam ama siz bi bakın derdime bulucaksınız bence :(
Alıntıları Göster -
arkadaşım bizimlede paylaşırmısın marka ve modeliquote:
öğrendim marka ve modeli :)
Alıntıları Göster -
gözlüğün marka ve modelini bizimlede paylaşırsan seviniriz arkadaşımquote:
Orijinalden alıntı: smorfys
arkadaşım bizimlede paylaşırmısın marka ve modeli
Alıntıları Göster -
Nefret ediyorum böyle insanlardan,işini gördü arazi şimdi,elin kırılır yazarsan..quote:
Orijinalden alıntı: mcgrady121
gözlüğün marka ve modelini bizimlede paylaşırsan seviniriz arkadaşım
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar öncelikle merhaba aranızda yeniyim gözlük ray ban bikere modeli ise ortada deri olan outdoorsman modelidir derinin değişik modelleri var ama kırmızı geçekten güzel duruyor almanyadan ben sipariş verdim amazon.de den enişte den gelcekquote:
Orijinalden alıntı: 34GKN35
Nefret ediyorum böyle insanlardan,işini gördü arazi şimdi,elin kırılır yazarsan..
Alıntıları Göster -
Teşekkürler berkekkquote:
Orijinalden alıntı: berkekk
Arkadaşlar öncelikle merhaba aranızda yeniyim gözlük ray ban bikere modeli ise ortada deri olan outdoorsman modelidir derinin değişik modelleri var ama kırmızı geçekten güzel duruyor almanyadan ben sipariş verdim amazon.de den enişte den gelcek
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
Behzat Ç. çakması.
Aynen.
Sanıyorlar ki millet küfür, vurdu kırdı var diye izliyor Behzat'ı. Hemen çakmasını yapmışlar. İzlemeyin şunu lütfen. -
önemli değil GKN o gözlüğün markasıyla modelini buldum diyen arkadaş bulamamıştır ben o gözlüğü biliyordum önceden görsem yazardım o sizi sinirlendirmek için yazmıştır rahat olun ;)quote:
Orijinalden alıntı: 0RKquote:
Behzat Ç. çakması.
Aynen.
Sanıyorlar ki millet küfür, vurdu kırdı var diye izliyor Behzat'ı. Hemen çakmasını yapmışlar. İzlemeyin şunu lütfen.
Alıntıları Göster
-
çoooooooooooooook özür dilerim arkadaşlar. finaller dolayısıyla girmiyodum nete. ben yönetmenle konuşup öğrendim. ha bi de berkekk adlı arkadaşa çok güldüm yaa :):):):) ben o dediği modeli de biliyorum. ama model ermenegildo zegna sz3016 dır arkadaşlar. inanın merak eden başka biri olduğunu bilmiyodum çünkü ben sorduğumda pek ilgilenen olmamıştı. ben bayağı araştırdım. yardımcı olduysam ne mutlu. berkekk arkadaşım keşke yanlış yönlendirmeseydin ya :)quote:
Orijinalden alıntı: berkekk
önemli değil GKN o gözlüğün markasıyla modelini buldum diyen arkadaş bulamamıştır ben o gözlüğü biliyordum önceden görsem yazardım o sizi sinirlendirmek için yazmıştır rahat olun ;)
Alıntıları Göster
bu arada ben her türlü teminle ilgili araştırmamı da yaptım merak eden sorabilir ben yardım ederim o insanlardan değilim yani :):)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebroken -- 19 Haziran 2011; 2:37:30 >
-
quote:
Behzat Ç. çakması.
-
quote:
çoooooooooooooook özür dilerim arkadaşlar. finaller dolayısıyla girmiyodum nete. ben yönetmenle konuşup öğrendim. ha bi de berkekk adlı arkadaşa çok güldüm yaa :):):):) ben o dediği modeli de biliyorum. ama model ermenegildo zegna sz3016 dır arkadaşlar. inanın merak eden başka biri olduğunu bilmiyodum çünkü ben sorduğumda pek ilgilenen olmamıştı. ben bayağı araştırdım. yardımcı olduysam ne mutlu. berkekk arkadaşım keşke yanlış yönlendirmeseydin ya :)
bu arada ben her türlü teminle ilgili araştırmamı da yaptım merak eden sorabilir ben yardım ederim o insanlardan değilim yani :):)
Peki bu gözlüğün fiyatı nedir ve nerden temin edebiliriz ? -
Behzat Ç. ile alakası yok dizinin ..quote:
Orijinalden alıntı: mcgrady121quote:
çoooooooooooooook özür dilerim arkadaşlar. finaller dolayısıyla girmiyodum nete. ben yönetmenle konuşup öğrendim. ha bi de berkekk adlı arkadaşa çok güldüm yaa :):):):) ben o dediği modeli de biliyorum. ama model ermenegildo zegna sz3016 dır arkadaşlar. inanın merak eden başka biri olduğunu bilmiyodum çünkü ben sorduğumda pek ilgilenen olmamıştı. ben bayağı araştırdım. yardımcı olduysam ne mutlu. berkekk arkadaşım keşke yanlış yönlendirmeseydin ya :)
Peki bu gözlüğün fiyatı nedir ve nerden temin edebiliriz ?
Alıntıları Göster
-
Ben İstinye parktaki mağazayla irtibata geçtim model onlarda bulunmuyomuş o yüzden fiyat artı yol parası gibi bı masraf oluyomuş biraz temini zor yazın boş zamanımda araştırıcam yine bi yol bulursam bilgilendiririm herkesi -
Burası İstanbul hacı ! :D Ama tabiki Behzat Ç. yi tek geçerim...quote:
Ben İstinye parktaki mağazayla irtibata geçtim model onlarda bulunmuyomuş o yüzden fiyat artı yol parası gibi bı masraf oluyomuş biraz temini zor yazın boş zamanımda araştırıcam yine bi yol bulursam bilgilendiririm herkesi -
arkadaşlar bu hafta antalyadaydım lauraya gittim orada da sordum ama onlarda da yokmuş. eski model olduğu için olabilir. onu bi şekilde bulmak lazım, büyük ihtimal artık yurt dışı sitelere kalıcazquote:
Orijinalden alıntı: afarensis
Burası İstanbul hacı ! :D Ama tabiki Behzat Ç. yi tek geçerim...
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X