Şimdi Ara

karakol dizisi reşatın gözlüğü????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu yeni çıkan dizi dikkatimi çekti güzele benziyo ama şu komser reşatın gözlüğü hangi marka hangi model araştırdım ama bir türlü bulamadım. acaba bilen öğrenebilen bi arakadaşımız var mı ya :)

• Behzat Ç. çakması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kogmen

Behzat Ç. çakması.
    Osse mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cArty_37

Osse mi ?

Alıntıları Göster
    sponsorlarda osse yi görmedim arkadaşlar aslında gözlük markası da görmedim sorun o işte :( öğrenemicek miyim yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebroken

sponsorlarda osse yi görmedim arkadaşlar aslında gözlük markası da görmedim sorun o işte :( öğrenemicek miyim yaa

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lütfen bi bakın ya bu forum da bulamazsa zaten pes edicem tamam ama siz bi bakın derdime bulucaksınız bence :(
  • quote:

arkadaşlar lütfen bi bakın ya bu forum da bulamazsa zaten pes edicem tamam ama siz bi bakın derdime bulucaksınız bence :(

Alıntıları Göster
    öğrendim marka ve modeli :)
  • quote:

öğrendim marka ve modeli :)

Alıntıları Göster
    arkadaşım bizimlede paylaşırmısın marka ve modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: smorfys

arkadaşım bizimlede paylaşırmısın marka ve modeli

Alıntıları Göster
    gözlüğün marka ve modelini bizimlede paylaşırsan seviniriz arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady121

gözlüğün marka ve modelini bizimlede paylaşırsan seviniriz arkadaşım

Alıntıları Göster
    Nefret ediyorum böyle insanlardan,işini gördü arazi şimdi,elin kırılır yazarsan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34GKN35

Nefret ediyorum böyle insanlardan,işini gördü arazi şimdi,elin kırılır yazarsan..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar öncelikle merhaba aranızda yeniyim gözlük ray ban bikere modeli ise ortada deri olan outdoorsman modelidir derinin değişik modelleri var ama kırmızı geçekten güzel duruyor almanyadan ben sipariş verdim amazon.de den enişte den gelcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkekk

Arkadaşlar öncelikle merhaba aranızda yeniyim gözlük ray ban bikere modeli ise ortada deri olan outdoorsman modelidir derinin değişik modelleri var ama kırmızı geçekten güzel duruyor almanyadan ben sipariş verdim amazon.de den enişte den gelcek

Alıntıları Göster
    Teşekkürler berkekk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Behzat Ç. çakması.

Aynen.

Sanıyorlar ki millet küfür, vurdu kırdı var diye izliyor Behzat'ı. Hemen çakmasını yapmışlar. İzlemeyin şunu lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Behzat Ç. çakması.

Aynen.

Sanıyorlar ki millet küfür, vurdu kırdı var diye izliyor Behzat'ı. Hemen çakmasını yapmışlar. İzlemeyin şunu lütfen.

Alıntıları Göster
    önemli değil GKN o gözlüğün markasıyla modelini buldum diyen arkadaş bulamamıştır ben o gözlüğü biliyordum önceden görsem yazardım o sizi sinirlendirmek için yazmıştır rahat olun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: berkekk

önemli değil GKN o gözlüğün markasıyla modelini buldum diyen arkadaş bulamamıştır ben o gözlüğü biliyordum önceden görsem yazardım o sizi sinirlendirmek için yazmıştır rahat olun ;)

Alıntıları Göster
    çoooooooooooooook özür dilerim arkadaşlar. finaller dolayısıyla girmiyodum nete. ben yönetmenle konuşup öğrendim. ha bi de berkekk adlı arkadaşa çok güldüm yaa :):):):) ben o dediği modeli de biliyorum. ama model ermenegildo zegna sz3016 dır arkadaşlar. inanın merak eden başka biri olduğunu bilmiyodum çünkü ben sorduğumda pek ilgilenen olmamıştı. ben bayağı araştırdım. yardımcı olduysam ne mutlu. berkekk arkadaşım keşke yanlış yönlendirmeseydin ya :)

bu arada ben her türlü teminle ilgili araştırmamı da yaptım merak eden sorabilir ben yardım ederim o insanlardan değilim yani :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebroken -- 19 Haziran 2011; 2:37:30 >

• quote:

Behzat Ç. çakması.
  • quote:

çoooooooooooooook özür dilerim arkadaşlar. finaller dolayısıyla girmiyodum nete. ben yönetmenle konuşup öğrendim. ha bi de berkekk adlı arkadaşa çok güldüm yaa :):):):) ben o dediği modeli de biliyorum. ama model ermenegildo zegna sz3016 dır arkadaşlar. inanın merak eden başka biri olduğunu bilmiyodum çünkü ben sorduğumda pek ilgilenen olmamıştı. ben bayağı araştırdım. yardımcı olduysam ne mutlu. berkekk arkadaşım keşke yanlış yönlendirmeseydin ya :)

bu arada ben her türlü teminle ilgili araştırmamı da yaptım merak eden sorabilir ben yardım ederim o insanlardan değilim yani :):)

Peki bu gözlüğün fiyatı nedir ve nerden temin edebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady121

quote:

Peki bu gözlüğün fiyatı nedir ve nerden temin edebiliriz ?

Alıntıları Göster
    Behzat Ç. ile alakası yok dizinin ..

• Ben İstinye parktaki mağazayla irtibata geçtim model onlarda bulunmuyomuş o yüzden fiyat artı yol parası gibi bı masraf oluyomuş biraz temini zor yazın boş zamanımda araştırıcam yine bi yol bulursam bilgilendiririm herkesi
  • quote:

Ben İstinye parktaki mağazayla irtibata geçtim model onlarda bulunmuyomuş o yüzden fiyat artı yol parası gibi bı masraf oluyomuş biraz temini zor yazın boş zamanımda araştırıcam yine bi yol bulursam bilgilendiririm herkesi
    Burası İstanbul hacı ! :D Ama tabiki Behzat Ç. yi tek geçerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: afarensis

Burası İstanbul hacı ! :D Ama tabiki Behzat Ç. yi tek geçerim...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu hafta antalyadaydım lauraya gittim orada da sordum ama onlarda da yokmuş. eski model olduğu için olabilir. onu bi şekilde bulmak lazım, büyük ihtimal artık yurt dışı sitelere kalıcaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.