Cinsiyet: Tercihen Erkek (Şart değil, kredi ile halledilebilir)
Önemli olan müzik kariyeri için yeteneklerinin en az %85'lik kısmının tamamlanmış olması ve en önemlisi de "BAŞARILARIN ALINMAMIŞ OLMASI" yada az bir miktarının alınmış olması.
Anlayacağınız direkt müzik kariyerinde ilerlemek istiyorum, yetenek geliştirme sürecini (zaman kaybını) yaşamak istemiyorum. Özelden mesaj atabilirsiniz, detayları konuşuruz.
Eskinden Oynadığım Şimdi Tekrar Dirilttiğim Bi Hesabım Var... Eğer İstersen Ekdeki Resimleri İncele Bak Beğenirsen Teklifini Söyle Sana Vereyimm. Oynamıyorum Boşta Durmasın...
Ödemeyi Paypaldan Alacağım...
St.LuicipierroS
kullanıcısına yanıt
Merhaba 1 çocuklu karakterimi satıcağım ana karakter 65 yaş üstü oyun parası ve şirket bulunmakta çocuk karakter yeni reşit olmak üzere onunla birlikte müzik kariyeri geliştirirken diğer karakter ilede rahatlıkla ticaret veya şirket işleriyle uğraşabilirsiniz ayrıca ana karaktere kayıt stüdyosu alıp kendi grubunuza oradan büyük fayda sağlayabilirsiniz eğer almayı hala düşünüyorsanız id leri pm den veririm bakarsınız.
5 çocuklu, 35 yeteneği 5*, diğerleri epeyce gelişmiş, 10M PARASI VAR, DEĞERLİ EŞYALARI VAR
Çekicilik mükemmel Dış görünüş harikulade 5 deneyim puanı Ses mükemmel Müzik yeteneği mükemmel Zeka mükemmel Bünye mükemmel Güç mükemmel Ustalık mükemmel
KADIN KARAKTER SATIYORUM, İLGİLENİRSEN CÜZİ BİR MİKTAR TEKLİF EDECEĞİM
Merhaba, Daha 29 yaşında pırıl pırıl bir karakter. 800 günlük bir karakter. Başarıları oldukça az. VIP dahi olmadı; VIP olursanız ilk VIP'te verilen hediyelerden yararlanabilirsiniz. Müzik kariyerinden sıkılırsanız; aynı hesapta olan suç kariyeri olan gencecek bir karakter daha var.