oh beeeeeeeeeee car dc yemeden oyuna girdi millet deneyin bi :)
quote:
Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe
@muskeder
start var hocam.Senin yazdığın zamanda vardı
Bende hala devam ediyor sadece diyorum
Charıma girebildim ama 48 saat ban yedim koxpu falan silmiştim
Hort!
Bir kaç gündür ben de aynı sorunu yaşıyorum. Karakter ekranında tüm ayarları yaptıktan sonra start game diyorum ancak biraz bekledikten sonra uyarı ekranı vermeden oyunu kapatıyor. Bilgisayardaki sonradan ekleme tüm programları kapattım ancak fayda vermedi. Ayar ekranını düzelttim fayda vermedi. Oyunu ilk kez oynayacağım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: mhmettasdemir
Hort!
Bir kaç gündür ben de aynı sorunu yaşıyorum. Karakter ekranında tüm ayarları yaptıktan sonra start game diyorum ancak biraz bekledikten sonra uyarı ekranı vermeden oyunu kapatıyor. Bilgisayardaki sonradan ekleme tüm programları kapattım ancak fayda vermedi. Ayar ekranını düzelttim fayda vermedi. Oyunu ilk kez oynayacağım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Oyunu ingilizce yaparsan düzelir diye tahmin ediyorum hocam. Türkçe olunca sürekli atıyor karakter ekranında.
quote:
Orijinalden alıntı: goldenmouse
Oyunu ingilizce yaparsan düzelir diye tahmin ediyorum hocam. Türkçe olunca sürekli atıyor karakter ekranında.
Alıntıları Göster
aynen . Bende de ilk günler oldu oyuna geç başlama sebebim budur. Araştır araştır herşeyi denedim olmadı. Oyunu ingilizce yaptım bu kadar basit miydi dedim .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme