Şimdi Ara

karakter ekranında starta basınca dc yiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oh beeeeeeeeeee car dc yemeden oyuna girdi millet deneyin bi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

@muskeder

start var hocam.Senin yazdığın zamanda vardı

Bende hala devam ediyor sadece diyorum
  • Charıma girebildim ama 48 saat ban yedim koxpu falan silmiştim
  • Hort!

Bir kaç gündür ben de aynı sorunu yaşıyorum. Karakter ekranında tüm ayarları yaptıktan sonra start game diyorum ancak biraz bekledikten sonra uyarı ekranı vermeden oyunu kapatıyor. Bilgisayardaki sonradan ekleme tüm programları kapattım ancak fayda vermedi. Ayar ekranını düzelttim fayda vermedi. Oyunu ilk kez oynayacağım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmettasdemir

Hort!

Bir kaç gündür ben de aynı sorunu yaşıyorum. Karakter ekranında tüm ayarları yaptıktan sonra start game diyorum ancak biraz bekledikten sonra uyarı ekranı vermeden oyunu kapatıyor. Bilgisayardaki sonradan ekleme tüm programları kapattım ancak fayda vermedi. Ayar ekranını düzelttim fayda vermedi. Oyunu ilk kez oynayacağım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
    Oyunu ingilizce yaparsan düzelir diye tahmin ediyorum hocam. Türkçe olunca sürekli atıyor karakter ekranında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

Oyunu ingilizce yaparsan düzelir diye tahmin ediyorum hocam. Türkçe olunca sürekli atıyor karakter ekranında.

Alıntıları Göster
    aynen . Bende de ilk günler oldu oyuna geç başlama sebebim budur. Araştır araştır herşeyi denedim olmadı. Oyunu ingilizce yaptım bu kadar basit miydi dedim .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.