Oncelikle herkese kolay gelsin suanda knighta girmeye calsıyorum fakat karakter ekranında start diyince dc yiyorum bu herkeste mi boyle herkeste boyle degilse nasıl duzeltirim bu sorunu
bende de bır ara olmuştu bu olay ticket atmıştım carınız incelemededir diye bir cevap atmışlardı
bana da oyle oluyordu bir ara char ekrani gelirken hani uzaktan chara yaklasiyorya kamera orda enter a basip hemen chari goruyorsun orda ben enter a basmiyorum goruntu tam olarak chari gosterince yine entera degil mouse ile start i tiklayip bekliodum dc vermiodu.karisik oldu ama baska anlatacak sekil bulamadim
aynı durum bendede var car askıda kaldı buyuk ihtimal düzelirmi ne zaman düzelir allah büyük.. başka şeylerde söylerdim özellikle k2 hakkındada banlanmak istemiyorum..
aynı sorun bendede var kingofknight sitesinde verified cheaters konumundaydım :D büyük bir ihtimal ile incelemede
sorunumuza çara olacak yiğit yok mu
Aynı sorun bende de var.Kesinlikle illegal hiçbir şey kullanmadım.Biraz korkmaya başladım.
saat 16:00 da oyun birkez gelmiş ve geri gitmişti o ara karakter datada kalıyordu bir charımla girmeye çalışırken karakter datada kaldı bende çıktım 1 saat sonra oyun geldiğinde aynı olay bendede oldu diğer charlarımda hiçbir problem yok sadece saat 16:00 da oyun geldiğinde tek o charımla oyuna girmeye çalışmıştım karakter data kaldı ve hala char gösterdiğinde start dediğimizde dc veriyor
oyuna res gelmeden düzeleceğini düşünmüyorum ticket atsak oto cevap yollayacaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
[b]saat 16:00 da oyun birkez gelmiş ve geri gitmişti o ara karakter datada kalıyordu bir charımla girmeye çalışırken karakter datada kaldı bende çıktım 1 saat sonra oyun geldiğinde aynı olay bendede oldu diğer charlarımda hiçbir problem yok sadece saat 16:00 da oyun geldiğinde tek o charımla oyuna girmeye çalışmıştım karakter data kaldı ve hala char gösterdiğinde start dediğimizde dc veriyor
oyuna res gelmeden düzeleceğini düşünmüyorum ticket atsak oto cevap yollayacaklar.
Aynen bendeki durum datada takılmadan önce oyuna girdim sonra datada takıldı sonra girdiğimce char oyunda gözüküyordu dc ettim ve birdaha giremedim :(
Bakım geldi geçti hala char secme ekranında DC
evet aynen devam ediyor sorun nedir bu saçmalık anlamadım .
bakım geldi sevindim ama aynen devam.. muskeder in dedigi olay banada oldu dunki res de bi ara oyun geldi data 99 da takıldı..
daha sonra start gitti geldi derken devamlı car ekranında dc hala devam
Aynı sorun bende de var.Düzeltmelerini bekliycez,baska çaremiz yok.
2 kere ticket attım.
1. Ticket cevabı 1-2 saat içerisinde geldi ve gelen ticketde : Sorunun farkında olduklarını ve charınıza sürekli girip cıkmanızı söylemişti.1 saat denedim ama nafile :)
Hem aldıgımız prem. Süresi bitiyor hemde oyunda lvl sıralamasında gerilerde kalıyoruz.Böyle bir adelet sistemi olamaz / olmamalı ..
Kosp hala aktif oyunda.Boşa kürek cekiliyor gibime geliyor.Onca saat bekletiliyor ve elde edilen şey koca bir " 0 "
quote:
Orijinalden alıntı: W7K2D
2 kere ticket attım.
1. Ticket cevabı 1-2 saat içerisinde geldi ve gelen ticketde : Sorunun farkında olduklarını ve charınıza sürekli girip cıkmanızı söylemişti.1 saat denedim ama nafile :)
Hem aldıgımız prem. Süresi bitiyor hemde oyunda lvl sıralamasında gerilerde kalıyoruz.Böyle bir adelet sistemi olamaz / olmamalı ..
Kosp hala aktif oyunda.Boşa kürek cekiliyor gibime geliyor.Onca saat bekletiliyor ve elde edilen şey koca bir " 0 "
ardakasimdada var ayni sorun 2 gundur bekliyormus
Artık oyuna girebilirsiniz.3-4 dk önce düzeldi.
bndede olmstu 1 2 gun ıcınde gecmıstı
Şuan düzeldi Rahatlıkla girebilirsiniz
start yok şuan benim charımdada aynı sorun vardı deniyeceğim ama startı bekliyorum inşallah düzelmiştir itemlerimin çoğu Gold Premium olduğu için o charımdaydı.