kaç karakteri aynı anda verebiliyoruz önceki hesabımda bi kere vermiştim ama unuttum
En fazla 3
sağolasın bide şu metin olur mu acaba
Hello, Recently I bought a new champions named anivia,yorick,trynedamere with ip and rp.Unfortunately I'm not satisfied with my new champion.I heard from my friends that I can refund my ip and rp back for once.
3 karakter verebilirsin fakat 1 seferliğine. Yani şimdi 1 tane veriyim gerisini sonra veririm olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cuckoo bee
sağolasın bide şu metin olur mu acaba
Hello, Recently I bought a new champions named anivia,yorick,trynedamere with ip and rp.Unfortunately I'm not satisfied with my new champion.I heard from my friends that I can refund my ip and rp back for once.
Olur
sağolasın
Aslında milletin dediğine bakmamak lazım 3 sefer falan diye bi şey yok. -Aslında yoktu- Ama bazıları bunu farkedip öyle bi kural yok diyince Refund Policy diy e bi şey eklediler.
Şöyle diyeyim, şanslıysan benim gibi 8 kere refund yapabilirsin. İlk refund yapmayı denediğimde kabul etmemişti adam -ki hiç refund yapmamıştım- ondan sonra diğer ticketlara cevap verenler yaptı hep. Adamına göre değişiyo yani
Bazen sırf öylesine konuşmak için ticket falan atıyorum supporta. Çoğu şey için yardım eden adamlar var, bide çok katı olanları var onlar sadece hazır metin yollayıp "We are unable to do your process" falan diye mesaj atıyolar, başka boka yaramadıklarını düşünüyom -ki bence bu bir gerçek-
Özet geç bune abi diyeceksen, denediğin sürece refund yapabiliyosun