Şimdi Ara

Karakter Sİlmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya yaptığımız karakteri nasıl silecez bilen biri anlatabilir mi?

• silmek istedigin carakterle öl sana bir ıd numarası gelcek sonra karadter delty yap o numarayı yaz
  • ya çok sağol kardeş ya ben bunu bi türlü bulamamıştım çok sağol
  • Karakter silinmiyo uğraşmayın. Karakter silmek diye birşey var ama akktif değil disable..
  • Hayyda kötü oldu bu yok mu registry den falan silme yöntemi hiç
  • öldüğünde gelen id numarası seni öldüren yaratığın id numarası.
    o szi silmez :)
  • silinmio
  • Bugün denedin mi silmeyi? Çünkü bugün yeni patch çıktı. Belki açmışlardır silmeyi artık.
  • Ben denedim. skill bug bulup duranlar azcık da bunla ilgilenseler olmaz sanki
  • karakter silmek açık değil. yeni bir acc. alıp ona başla. ya da moradonda 3er tane nova at devamlı 3-5 dk içinde silinirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: galdor

karakter silmek açık değil. yeni bir acc. alıp ona başla. ya da moradonda 3er tane nova at devamlı 3-5 dk içinde silinirsin...

Yaa Peki O zaman sadece o kullandığımız karaktermi banlanıyor.. Yoksa 3 Char'ımızda gidiyormu_?
    Yardım Lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa

quote:

karakter silmek açık değil. yeni bir acc. alıp ona başla. ya da moradonda 3er tane nova at devamlı 3-5 dk içinde silinirsin...

Yaa Peki O zaman sadece o kullandığımız karaktermi banlanıyor.. Yoksa 3 Char'ımızda gidiyormu_?
    Yardım Lütfen..

ArkadaşLar Yardım Edin.. Bide Bu Banlanan Charımız Siliniyo ya.. Onun Yerine Yeni Bi Char Alabiliyormuyuz..[Örnek: Warrior olan Char Banlandı.. Banlanan Warrior'un Yerine Mage Açabilirmiyim?_]

• quote:

quote:

quote:

Yardım Lütfen..

YARDIM!!!

ArkadaşLar Yardım Edin.. Bide Bu Banlanan Charımız Siliniyo ya.. Onun Yerine Yeni Bi Char Alabiliyormuyuz..[Örnek: Warrior olan Char Banlandı.. Banlanan Warrior'un Yerine Mage Açabilirmiyim?_]

• bence sileceğiniz adamın üzerindeki bütüüüüün eşyaları kasaya boşaltıp silebilirsiniz
  • puhahahahahahahah lan banlanan accountunuz bea hahahahahahhah yarıldım yaaaa heheheh. banlat bakalım nolccak heheheh. butun account banlanır lan. giremessin yani o kullanıcı adı sifre ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 8 Kasım 2005, 16:45:07 >
  • mhuauahauh bende koptum yaw
  • ne biçim soru ban yersen o accont banlanır yani hepsii ama bişey duydum ne kadar dogru silmek için gold üye olması lazım felan dogru olabilir ama
  • 1304 PATCH İLE KARAKTER SİLME OLAYI ÇÖZÜLMÜŞ
    SİTESİNDE ÖYLE YAZIYO
    AMA NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM
    HİÇ DENEMEDİM
    BUGÜN DENE
  • quote:

Orjinalden alıntı: floo

puhahahahahahahah lan banlanan accountunuz bea hahahahahahhah yarıldım yaaaa heheheh. banlat bakalım nolccak heheheh. butun account banlanır lan. giremessin yani o kullanıcı adı sifre ile

Şöyle bir açıklama getireyimde o kahkahaların son bulsun

Sebebi nedendir bilmem ama bazı accounları banlamak yerine chara yasak koyuyorlar. Charı seçtiğin zaman direk dc oluyosun. Ama diğer charınla giriş yapabiliyorsun. Bunu tam olarak neden yapıyorlar bilmiyorum ama sanki banlanacaklar arasına atılıyor gibi düşünüyorum. Çünkü bir süre sonrada accountu banlıyorlar Yani chara yasak konduktan sonra inn dekileri toparlarsan kardasın yoksa yandın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.