Çok dikkat ettim kardeş. Bir türlü silinmedi. Yönetime mesaj attım, nedenini sordum. Acaba charın level'ı farkeder mi ? Mesela 30 level altı silinemez gibi. Ama öyle birşeyin yapılması çok saçma olur bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Moskva
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
Karakter silme kodunu yazıp silemiyor musun?
Caps Lock a dikkat et ondan oluyor bazen.
Çok dikkat ettim kardeş. Bir türlü silinmedi. Yönetime mesaj attım, nedenini sordum. Acaba charın level'ı farkeder mi ? Mesela 30 level altı silinemez gibi. Ama öyle birşeyin yapılması çok saçma olur bence.
charın lwlı farketmez
Başına D koyup karakter silme kodunu yazıyorduk galiba.
metin2 nin verdiği kodla silinmiyo ama bi arkadaş yazmıştı
0saffet yazınca siliniyo
vallahi bi dene 0saffet yaptım ben silme şifresini sonra sil dedim silindi
Asıl charım silinirse ya ? Valla cıngar çıkarırım burada
Denedim, hiçbiri olmadı, hala silemiyorum ve silmek için kodu yazınca "Karakteri Silemezsin" diyor.
bi ticket atmayı dene ?
Attım, cevap da gelmedi. Ne biçim bir oyun ya anlayamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Moskva
Attım, cevap da gelmedi. Ne biçim bir oyun ya anlayamıyorum.
Bekle.Bir arkadaşımın ticketına 1 hafta sonra cevap vermişlerdi.
Bakalım bekliyoruz.
Bu arada başına D harfi koyarak karakter silme ile ilgili bir yazı buldum. Orada silme kodunun 6 tane olduğunu söylüyor, kodun başına koyacağımız D harfi ile birlikte kodun 7 haneli olacağını söylüyor. Fakat zaten bize gelen silme kodu 7 haneli olduğu için, başına D harfi ekleyemiyoruz. Yine de ekleyerek silmeye çalıştım fakat başarısız oldum.
Siteden silme kodunu değiştir D111111 yap. Oyunda dene ben charlarımı böyle sildim hep.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme