Şimdi Ara

Karakter Takılması - Takılarak Hareket Etmesi Sorunu (VİDEOLU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Grafik ayarlarını normal - Yüksek olarak değiştirin. FPS 150-250 arası değişecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende gtx770 kullanıcısı olarak aynı sorunu yaşıyorum. sorarsan 106 ekran samsung led tvde oynuyorum oyunu. aynı şekilde zıplıyor karakter. çözümü bende bulamadım benim bu alet 100 hz ama pc de o şekilde kullanamıyorum..
    nasıl ederiz bilemedim.
  • sekohuso33 kullanıcısına yanıt
    donanım bi yere kadar demek ki oyunun motoru yazılımıylada alakalı bi durum.
  • Fps kaynaklı olduğuna emin misin?
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Aslında tamamen FPS kaynaklı demek doğru olmuyor zira monitörde büyük etken gibi, fakat konudaki @sekohuso33 adlı arkadaşın yorumlara bakacak olursak güçlü bi görüntü sağlayıcısıda sorunu tamamen ortadan kaldırmıyor.

Benim anladığım, oyun çok yüksek FPS'lerde sapıtıyor fakat nedeni monitör mü yoksa oyunun yazılımsal bir sıkıntısı mı buna cevap vermek güç. Bi sıkıntı olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Bizim memlekette ciddi bir okuma sorunu var yada okuduğunu anlama, keşke bi ilk mesajımı okuyup videoya baksaydın.
    Bende biliyorum bunları dostum zaten... konuyu iyice okusaydın yardımdan çok kendi sorunuma kendimin cevap verdiğini anlardın.
    Neyse biraz sert çıkıştım kusura bakmada çok boş yorum geldi dayanamadım.
    Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim. Konu benim için kapandı.

ozm git kendine full hd HZ yüksek bi monitör al sorunun çözülür tmm mı kardeş ben sana açıklamasını yaptım bu kadar germene gerek yok

oyunun grafik ayarı yeni kartlara benim makinedede olduğu gibi çok fazla fps verior ki buna monitörün hz yetişemior bir görüntü geçmeden diğeri geçmeye çalısıyor buda o soruna neden oluyor Al 400 hz ve yukarısı varmı bilmiorum bi monitör o bile o kadar çok fpsde bi sorun çıkarta bilir oyunlarda 60 100 fps gayet akıcıdır benim kartımda 300 fpsleri görebilior fakat oyundaki en stabil fps 60 80 arası olduğu kannatine vardım deneye deneye

8GB 512 bit kartıda taksan o sorun devam eder yüksek fpsde oynamıcan olcak biticek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 14 Kasım 2014; 15:19:26 >

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Ya dediğim gibi sana patladım da embesil muamelesi görmek can sıkıcı yok şunu güncelle, yok cfg sil 6-7 aylık süreçten bahsediyorum. Hiç aklımıza gelmedi zaten bunlar dimi? Kişisel algılama, sana alıntı yaptım ama sitemim geneldi.

Evet haklısın, oyunun grafiklerine göre son çıkan kartlar bu tip sorunlara neden olabiliyor işte. Fazla yüksek FPS'de oynamakta bu tip sıkıntılara neden olabiliyor.

Benim ümidim, yeni gelecek haritada sorunun tamamen olmasada kısmen geçebileceği yönünde fakat tamamen bitmiş hali gelmesi lazım. Kaplamaların kalitesi biraz daha artmış ve FPS açısından daha kararlı çalışıyor gibi.

Şuan gözlemlediğim kadarıyla yeni haritada bu sorun daha az oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 14 Kasım 2014; 15:28:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.