Şimdi Ara

Karakter tanıtımı__sevgili mage'im kibrit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

itemlerim;
    dd 25 116 int
    silk 9 robe..
    kalanı silk ve hard leather+8
    axe ve spear antidefler
    sse+2
    cleric+3
    ep+3
    dual fr+3
    scorching +8
    glass belt

124 int
    1 str kalanı mp

genelde akşamları saat 10 dan sonra 1 saat takılıyorum.. aldığım np yı clana bağışlayıp çıkıyorum.
    1 ayda 32 k np kasmışım..kabaca günlük 1 k civarı.ama oynamadığım günler de çok oldu bu arada. genelde saatte 1 k diyebiliriz.

mage bugüne kadar oynadığım en zevkli char oldu. daha önce archer, priest, warrior ve asas da oynamıştım.. çabuk sıkılıyorum herhalde mage kalacak görünüyor ama bana belli de olmaz.Mage de priest gibi netameli bir iş.. asas yada warriorken partiye bakmıyorsunuz ama bu 2 classta hep başınız ağrır.çekersin küfür ederler çekmezsin küfür ederler.. birde magei adam yerine koymamak ataker olarak görmemek gibi bir durum var.. geçen pk da 3 kişi aldım üst üste ..partideki warrior pm atıp iyi ks yapıyorsun dedi.aynı partideyiz halbuki bilmiyorki ben 5-6 igniton ardından 600 -600 çakmasam oradan sağ çıkamazdı.
    bunlara takılmıyorum..bakıyorum girdiğim partinin tarzı bana uygun değilse çıkıyorum solo takılıyorum.
    sonuçta amacım oyundan zevk almak.

bu bu akşamki bdw den bir alıntı
    damagelerim manes of fire ile 500-550 civarında
    diğer skillerle 600-800 arasında resiste göre değişiyor.
    ignition ilede 400-450 civarında

pk da solo beni kesebilen yok..ama db yeyince işler değişiyor tabii.

Karakter tanıtımı__sevgili mage'im kibrit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhyagg -- 23 Eylül 2010; 10:20:27 >

• Atesle oynamayin arkadaslar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 23 Eylül 2010; 14:31:55 >
  • heç kimse yorum yapmamış yahu.. çok da şirin bir karakterdir kendisi aslında... akşam oynarsam birkaç ss daha ekleyeyim bari..
  • Mage ilgi alanıma girmesede ardream için defansif bir mage yapmayı düşünürüm her zaman... Ama sadece düşünürüm. Şaka bir yana güzel char. Asas sonrası beğenmişsin.
  • Güzel Char Takılarım Filan Gayet İyi Staff olarakta scorching +8 süper bir tercih

setini fll +9 yaparsan dahada güzel olur diye düşünüyorum
  • damageler neden az ? bu itemlere sahip crimson giyen magem 600-800 arası vuruyordu zaten senin char birde yarı paper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 23 Eylül 2010; 16:20:30 >
  • Ares de karsi tarafda cok saglam olabiliyor. Sanirim ortalama Damage belirtmis. Ama suda var ben Full Paper iken 900-1000 vurabiliyorken Pet mage oldugumda 800-900 vurabiliyordum. Yani zaten Pet, halfpaper yada paper arasinda en yuksek 200-300 Damage den fazla oynayacagini sanmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla damageler nasıl bilemiyorum.. düşük mü gerçekten?
    ben skile basıyorum benden tarafa sorun yok.. demekki karşı tarafta resistler iyi..
  • böyle bir charı kac tl veya kac gbye dizdin?
  • bu charı eski charım olan asası bozarak dizdim..itemlara gelince areste

dd 25 116 int 8 gb
    silk 9 robe.. 10-12 gb
    kalanı silk ve hard leather+8 60 mıo tanesi
    axe ve spear antidefler 80 mıo tanesi
    sse+2 sse 2,5-3 gb +2 si 21 falandır herhal
    cleric+3 14-15 gb
    ep+3 i set+10
    dual fr+3 bulması zor..tl 400 diyorlar tanesine
    scorching +8 13-14 gb
    glass belt 11 gb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.