Şimdi Ara

Karakter uzun süre önce satılmıştır konu silinebilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıktada görüldüğü üzere Rangerımı satmak istiyorum
    http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=548560&serverId=34
    linkten karaktere bakılabilir.
    bankasında 13 adet plat madalyası mevcuttur,plat madalya tekrar questlerının hıc bırı yapılmamıstır.
    502 alchemy 489 havadan toplamacılıgı vardır.
    10 aylık accounttur,fenris silahı +10 olup 50 ap bow(614k abysslik) ile birlestirilmistir 50 elite setinin yanısıra full manastonelu fenris dps seti mevcuttur.
    40000 empyrien crucible insigniası mevcuttur 30k daha kasılırsa 55 lvl eternal bow alınabılır(oyunun en ıyı statlarına sahıp bowu)
    Stigma buildi ''hybrid''dir.Magical accuracy 1258 yemekle 1318 olmaktadır.(oyunun en hızlı kosan en yuksek dps buıldı ve yuksek MA silence sleepte oldukca etkilidir.)
    (unique id,dogum tarihi,ilk mail vs. hersey mevcuttur.)
    karakterin fiyatı 350tldir.
    Geri kalan detayları almak isteyen arkadasla telefonda konusabılırız numaram:05334928456.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyna -- 24 Kasım 2011; 0:27:31 >

• hayırlı satışlar. Dogru eller tarafından kullanılırsa cok iyi iş cıkarır. Up
  • karaktere 1 aylık oyun zamanı daha alınmıstır..
  • fiyatı biraz makul kılarsan alabilirim renger arıyorum bende
  • 27 gün oyun süresi var 300 tl eger almak isteyen varsa karakter yatıyor oynıyacak zamanım yok.başka indirim yapmıcam.
  • Hayirli satislar , ilerisi parlak bir oyun olacigindan ileriye donuk yatirim yapabilirsin. Vaktim yok demissin ben satmani onermem kalsin vaktin oldugunda tekrar donersin. Yinede iyi satislar.
  • Karakter pazar gününe kadar satıştadır pazar gününden sora satıştan çekicem..
  • carda temel var ama üstünün +10 basılmayışı biraz sıkıntı verici baya bir para harcattırır 10 olması için ama neticede güzel alana ..şimdiden iyi eğlenceler
  • fiyat 250 tl olmustur apsi 200k ya cıkmıstır bilgilerinize
  • satamadin mi hala bu ezik chari :)
  • Artik cok fazla karakter alimi yapilmiyor, genelde herkes kendi karakterini kendi kasiyor, exp event ve ap event neredeyse 2-3 haftada bir yapiliyor. Hal boyle olunca imba karakterler haric pek satis olmuyor.
  • karakter 11 aylık karakter üstünede deli gibi para harcandı sırf 50 elite seti dizip takıları silahı yapmak zaten en az 6 ay alır neyse karater yatıo beyler oldukca fazla indirim yaptım eger zaman kaybtmek istemiyorsanız alabilirsiniz...
  • way be 250 tl ve hala alıcı yok çok garip. benim sattığım cleric bukadar bile iyi değildi. yabancı siteye 400 e koydum 2 günde 10 mesaj geldi ve biri satın aldı :))) anlıcağın 2 günde satmıştım cleriğimi belki beklesem 500 e bile satardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.