Şimdi Ara

Karakter yapılandırma- bow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 levela kadar 5 gap gidersem 668k sp yapıyor ve bow için yetiyor.Sizce 90 levela kadar 5 gap gitmekmi daha iyi yoksa onglarda 668k sp yapmak mı?Ve hangisi daha uzun zaman olur?Bana 5 gap 90a gitmek daha iyi gibi geldi Yorumlarınızı bekliyorum

• Bence; 1 Plus Alıp 0 Gap Seklınde 90 Lv Olmalısın Sonra 1 Tanede Daha Plus Alıp Gapını Tamamlamalısın Zamandan Kazanc Hem...

İyi ForumLar
  • 5gapla 90'a gitmek hem yavaştır hem seni oyundan sogutur..
    Onglarda farm yapmak en ideali.. Gunluk 1yada1.30 saat lwl dusmek için pc başına geçersin. Diger zamanlar zaten farmda olcagı için bakmana gerek yok

700k ' da sp ticket ile hızlı kasılır
  • Ong farm en idealidir bana göre. 0 gap kasarsan sp az gelir ama kendi lvl skillerini ve el yakmanı kullanacağından çok seri ve hızlı kasarsın hemde zaten 0 gap ta daha çok ex geliyo.Ong farm olmasada herhangi bi yerde farmını yap daha sonra 0 gap 90 a kdr kas derim.
  • 2 türlü seçeneğin var:

1- Ong farm : 75+ bir charla onglarda pre+sp ticket ile kasarsan en geç 2-3 haftada 500k sp yaparsın buda bow charı maxlamak için yeterli
    2- 90 level farm : Sp ile uğraşmazsın direk weapon ve imbue skili ile 90 levele kadar kasarsın ardından skill görevi ile 2 skilinide 81 levele geri alırsın.Böylece 9 gapa girmiş olursun. Bunun ong farmdan farkı 9d item düşen moblarda kasacaksın farmı böylece 9d item düşürürsün kimbilir belki farm yaparken sun bile düşebilir
  • Onglarda kasman çok daha hızlı olur birde full farm olarak lvl atlamak gerçekten çok zevklidir.

İmkanın varsa ong farm yap ve 0 gap ile 90 lvl ol.
  • Ama charı sadece taxiyle kasıcam.O yüzden 5 gap gitsemmi die düşündüm.Ong farm yapmak için charım yok
  • Aslında olabilirde ne kadar zaman alır belli olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.