Şimdi Ara

Karakteri satıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 59 lwl female sword karakterimi satıyorum. Oyun parası yada reel paraya satabilirim. İlgilenen arkadaşlar lütfen özelden yazsın..

• 700 k ?
  • 56 lwl HUNTER meslek = warrior OYUN PARASIYLA YADA GERÇEK PARAYLA SATAßILIRIM ILGILENENLER PM OZELDEN
  • hunter mi warrior mu nasi is??
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

700 k ?

dalgamı geçiyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorcer

quote:

700 k ?

dalgamı geçiyorsun?

Hayırda 55 level char zaten 4-5 günde oluyor neyini satıyosun sanırım dalga geçen sensin.
  • quote:

quote:

quote:

700 k ?

dalgamı geçiyorsun?

Hayırda 55 level char zaten 4-5 günde oluyor neyini satıyosun sanırım dalga geçen sensin.

sallaa bakam hayatta yapılmaz 4 5 günde. sen botla kasarım diyosun ama botla bile zor, . bi yap bakalım . ss at lvl 1 bi char ardından 4 gün sonra da aynı charın lvl 55ini koy bakalım da görelim. tabi senn 1 ay sonra ikisini de aynı gün de atabilirsin 1 günde yaparsın o charı :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Oyuncu Kasası
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

quote:

quote:

quote:

700 k ?

dalgamı geçiyorsun?

sallaa bakam hayatta yapılmaz 4 5 günde. sen botla kasarım diyosun ama botla bile zor, . bi yap bakalım . ss at lvl 1 bi char ardından 4 gün sonra da aynı charın lvl 55ini koy bakalım da görelim. tabi senn 1 ay sonra ikisini de aynı gün de atabilirsin 1 günde yaparsın o charı :D

Yok abi boş bir char tabi kasılmaz... Full coreanla kasılıyor ama eklemeyi unumuşum. Bu şekilde birkaç tane yaptım item transferi edip.

• sen fabrikasyon üretime geçmişin o zaman
  • Yeni bir char açan corean setini nereden bulsun? Corean setin oldugunu ben bu lwl'de daha yeni ögrendim.

• Anlatamadım sanırım transfer şeklinde yaparım diyorum post kasmak için mesaj yazma :)

• quote:

Anlatamadım sanırım transfer şeklinde yaparım diyorum post kasmak için mesaj yazma :)

Post kasacak olsaydım çoktan kasardım kayıt oldugum tarihe ve attıgım mesaj sayıma bakarsan anlarsın.
  • quote:

quote:

Anlatamadım sanırım transfer şeklinde yaparım diyorum post kasmak için mesaj yazma :)

Post kasacak olsaydım çoktan kasardım kayıt oldugum tarihe ve attıgım mesaj sayıma bakarsan anlarsın.

...

En iyisi sensin bravo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.