Beyler ben 59 lwl female sword karakterimi satıyorum. Oyun parası yada reel paraya satabilirim. İlgilenen arkadaşlar lütfen özelden yazsın..
700 k ?
56 lwl HUNTER meslek = warrior OYUN PARASIYLA YADA GERÇEK PARAYLA SATAßILIRIM ILGILENENLER PM OZELDEN
hunter mi warrior mu nasi is??
quote:
Orjinalden alıntı: aranelxtr
700 k ?
dalgamı geçiyorsun?
quote:
Orjinalden alıntı: sorcer
quote:
700 k ?
dalgamı geçiyorsun?
Hayırda 55 level char zaten 4-5 günde oluyor neyini satıyosun sanırım dalga geçen sensin.
quote:
quote:
quote:
700 k ?
dalgamı geçiyorsun?
Hayırda 55 level char zaten 4-5 günde oluyor neyini satıyosun sanırım dalga geçen sensin.
sallaa bakam hayatta yapılmaz 4 5 günde. sen botla kasarım diyosun ama botla bile zor, . bi yap bakalım . ss at lvl 1 bi char ardından 4 gün sonra da aynı charın lvl 55ini koy bakalım da görelim. tabi senn 1 ay sonra ikisini de aynı gün de atabilirsin 1 günde yaparsın o charı :D
sallaa bakam hayatta yapılmaz 4 5 günde. sen botla kasarım diyosun ama botla bile zor, . bi yap bakalım . ss at lvl 1 bi char ardından 4 gün sonra da aynı charın lvl 55ini koy bakalım da görelim. tabi senn 1 ay sonra ikisini de aynı gün de atabilirsin 1 günde yaparsın o charı :D
Yok abi boş bir char tabi kasılmaz... Full coreanla kasılıyor ama eklemeyi unumuşum. Bu şekilde birkaç tane yaptım item transferi edip.
sen fabrikasyon üretime geçmişin o zaman
Yeni bir char açan corean setini nereden bulsun? Corean setin oldugunu ben bu lwl'de daha yeni ögrendim.
Anlatamadım sanırım transfer şeklinde yaparım diyorum post kasmak için mesaj yazma :)
quote:
Anlatamadım sanırım transfer şeklinde yaparım diyorum post kasmak için mesaj yazma :)
Post kasacak olsaydım çoktan kasardım kayıt oldugum tarihe ve attıgım mesaj sayıma bakarsan anlarsın.
quote:
quote:
Post kasacak olsaydım çoktan kasardım kayıt oldugum tarihe ve attıgım mesaj sayıma bakarsan anlarsın.
...
En iyisi sensin bravo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme