Bildirim
''#####Karakterim nasıl?#####''
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
itemlerin ei yani yanlş yaptığın bişe yok zaten o itemleri satacaksın 2-3 lv sora göstermene bile gerek yoktu!!
Keşke Ong farm yapsaydın !! -
quote:
Orjinalden alıntı: draq10
itemlerin ei yani yanlş yaptığın bişe yok zaten o itemleri satacaksın 2-3 lv sora göstermene bile gerek yoktu!!
Keşke Ong farm yapsaydın !!
aynen -
Farmsız pek bişey yapamazsın bu charla tek sorun o.. -
Denedim ong farmı.9 gap gittim ama 30 lvl a ulaşınca bıraktım.O sırada ne kadar sp biriktiyse birikti orda bıraktım.Ama hiç sp sıkıntısına girmiyorum şuan.Ne olduğunu anlamadan sp kasıyorum -
52 lvlden sonra sp sıkıntısı çekersin.. Demedi deme tecrübe konuşuyor hatta 52 bile sürmez -
Bence Bunu farma sok guzel char.Ama ilerde o Armorlar sönük kalıcak.Farm yaparsan itemlerin hakkını vermiş olursun -
aynen quote:
Orjinalden alıntı: sniper_town
Bence Bunu farma sok guzel char.Ama ilerde o Armorlar sönük kalıcak.Farm yaparsan itemlerin hakkını vermiş olursun
-
Çok ezik..
Kaç günde yaptın? -
Zaten amacın armor seti göstermek ama bir olayı yok yani bu levelda.Ayrıca isim de hafiften birilerini çağrıştırıyor keşke özgün birşeyler yapsaydın. -
İtemleri Satarken Bana Da söylede Stall Charıma Alabilirim :) -
İtemler zten gelip geçici dusuk lvl larda farm yok bişi yok skill yanlış dagıtılmış gordum kadarıyla...
sadece itemle gösterş olmz -
İtemler Guzel Ama İlerde bole dvm edersen yanı ılerledıkcede bu kapasıtede sılahlar olursa Ong Farm yap bncede gusel char olur Tebrikler!! -
güzel char kardeşim h.o
soxtan aşağı takılmıyon
arkadaşlara katılıorum ong farm yap bencede çok iyi olur. -
Lvl 35 -
quote:
Orjinalden alıntı: heyula07
Lvl 35
inan 90 level ve bu level arasındaki tek fark zevktir -
Bende Şöle Söliim Char Güzel Ama Skiller Kötü Light Bence Speara Daha İyi Gider Diye Düşünüyorum Ama Ong Farmda Yap Bence Öle Daha İyi Olur İlerde Lazım Olcak
(Lightten Fire Geç Derim) -
quote:
Orjinalden alıntı: Lurtz
quote:
Lvl 35
inan 90 level ve bu level arasındaki tek fark zevktir
Sen bu oyunu ne için oynuyorsun..?? -
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
quote:
quote:
Lvl 35
Sen bu oyunu ne için oynuyorsun..??
Milleti ezmeye hakkın yok.
Bizde bir zamanlar böyleydik söylemekten hiç çekinmiyorum ilk başladığımda 40 lv den yüksek charım olmamıştı, uzun süre olmadı. Biz oyunu böyle öğrendik. Ve inanıyorumki exadus da o kabiliyeti görüyorum. İnsanların umutlarını yok etmeyin belkide tek sahip oldukları şey odur..
-
quote:
Orjinalden alıntı: Hypocrites
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
quote:
quote:
Lvl 35
Sen bu oyunu ne için oynuyorsun..??
Milleti ezmeye hakkın yok.
Bizde bir zamanlar böyleydik söylemekten hiç çekinmiyorum ilk başladığımda 40 lv den yüksek charım olmamıştı, uzun süre olmadı. Biz oyunu böyle öğrendik. Ve inanıyorumki exadus da o kabiliyeti görüyorum. İnsanların umutlarını yok etmeyin belkide tek sahip oldukları şey odur..
Ticaret, kız tavlama, erkek tavlama, İpekyolu'nun tarihini öğrenme vs.. bir çok amacı olabilir arkadaşın belkide bizi de bu oyunu bu nedenlerden dolayı oynadıgımızı sanıyor...Her şey olabilir..Ne de olsa bütün forumlar "aga çar satıyorumm pls alınn" tarzı mesajarla, konularla dolu..
Ha bak su exadus'ta ki o kabiliyet olabilitesi (^_^) kısmına bende katılıyorum..Biraz uzun sürdü ondaki sanki..Birde Zaman okumayı bıraksa.. :)
Ki insanların hatalarını yüzlerine vurmayınca, arkalarından konuşunca insanlar hatalarını anlayamıyorlar.. ne yazıkki bu milyonlarca senedir böyle ve ne yazıkki böyle devam edecek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 28 Ocak 2009; 17:21:11 >
Benzer içerikler
- silkroad thief olma
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- japonca nickler
- pk atmak ne demek
- an unknown error occured while checking for a mbot update
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X