Şimdi Ara

Karakterimde bir yamukluk var ama nedir? Tecrübeli arkadaşlar bir baksın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben online oyunları oynamazdım onceden ve dolayısı ile bu da benim ilk oynadığım online oyun oluyor.
    Ha bu arada bu tip oyunlarada uzak olduğum söylenemez çünkü ömrümün yarısı frp ve rpg tarzı oyunları oynayarak geçirdim.
    Ömrümün yarısı dediğim de az bir zaman değil elbette belkide bir çok arkadaşımızın yaşı kadar benim ömrümün yarısı yaşım 33.

Karakterimin tanımı:

LEVEL = 30

Char= Savaşçı
    Silah= Glavie
    Skill= Fire
    Koruma= Protector

STR = 104
    HP = 2043

INT = 81
    MP = 1438

PHY ATTACK = 247 ~ 301
    PHY DEFENCE = 118
    PHY BALANCE = 80%
    HIT RATIO = 115

MAG ATTACK = 264 ~ 311
    MAG DEFENCE = 176
    MAG BALANCE = 54%
    PARRY RATIO = 114

Sorunlarıma gelince madde madde açıklıyorum aşağıda.

1-Bu oyunda kervan götürmekten başka bir para kazanma yolu yok mudur?

2-Bu konuda forumlarda daha önce bazı yazıları okudum ama hiç biri bana fikir veremedi tam tersi kafam daha çok karıştı dersem yalan olmaz. Konu şu Hangi korumayı giymeliyim ?
    Forumlarda millet bu konuda bırakın aynı fikirde olmayı, o kadar ayrı fikirlere sahipler ki neredeyse kavga edecekler. Hatta bazıları nerdeyse bana karakterini değiştir bile dediler. Yok devenin nalı ben karakteri zoru ile kolayı ile yaşayarak oynamayacaksam hiç oynamam daha iyi.
    Bende bu fikirlerden sonra kimsenin dediğini yapmadım (Tabii çıplakda gezmedim) gidip neredeyse kimsenin önermediği protector ı giydim peki neden giydim.
    İnceledim bütün korumaları protector bana enteresan geldi çünkü mag defansı armordan iyi phy defansıda garment den iyi yani sanki oyundaki ortalama herşeye karşı korunmanın bir yolu gibi göründü bana, Kaldıki armorla beraber bile giyilebiliyor bu.
    Tabi ben bunu giymemin doğru olduğunu tartışmıyorum mutlaka bilgili olan arkadaşlar benim karakterim için en uygun korumanın ne olduğunu benden daha iyi bileceklerdir.

3-Skill olaylarına gelince. Savaşçı dediğin Damage vuracak arkadaş bende bunu en iyi yapan skill hangisi diye araştırdım Damage konusunda Fire dan daha fazla vuranı görmedim. Bu yüzden bunu seçtim.
    Bu konuda sizden istediğim yardım ise fire ın hangi skilleri ilk etapda geliştirilmeli hangileri daha sonra geliştirilmeli, ve hangileri gereksiz.

4-Skillerle hangi korumaları açmalıyım skill korumalarının karakter için çok önemli olduğunu okumuştum bir yerde.

5-Karakterim dünyanın pot unu harcıyor bir ava çıkıyorum yada quest e 200 yaratık kesip geliyorum bir bakıyorum ki 100 hp 100 mp pot bitmiş, birde bunlar midium yani küçük bir hesap yaparsak.
    50 mp yada 50 hp midium pot un fiyatı 10000.
    2 tane midium 50 lik mp + 2 tane midium 50 lik hp = 40000
    sonuç ne bir quest için çıktığım avda daha quest bitmeden 200 yaratık kesmişim ama pot bitmiş, birdaha şehire gidip pot alıyorsun düşünün quest bitti maliyeti 60000
    EEE ben bu quest den 60000 para alcakmıyım ? yok !!.
    Sonra silah alınacak dediğimizde hayal kurmaktan öteye gidemiyor benim karakterimin ticaret hayatı.
    Ya daha az pot harcamanın yolunu bulmalıyım yada bu aldığım pot ların parasını karşılayabilmeliyim ama ikisinide yapamıyorum, bu konu da da arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

6-Karakter lvl 30 başka 30 lvl li arkadaşlara bakıyorum damage leri benden iyi üstelik adam yay kullanıyor peki bu nasıl oluyor?
    Benim bildiğim en yüksek damage vuran silah glavie dir başka ne açıklaması vardır bunun peki str dir diye tahmin ediyorum.
    Çünkü ben 20. lvl e kadar karaktere 2 str 1 int vererek ilerledim 20.lvl den sonra full str
    Simdi buna yanlış diyebilirsiniz ama forumlarda gördüğüm kadarıyla mp konusunda herkez çok sıkıntılı.
    Forumda bir arkadaşın dediği bana mantıklı gelmişti o yüzden böyle yaptım.
    İleriki lvl lerde bunun faydalarını göreceksiniz diyordu.
    Peki bu durum için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar son olarak bir hatırlatma yapayım.
    Başka forumlarda bu konuda bir kere daha yardım istemiştim cevap veren arkadaşların yazılarında;
    Senin savaşcıyı boşver nuker olsun diyenden tutunda glavie yi napıcan ya sen bow u kullanmaya devam etsene gibi (affınıza sığınarak) abuk şeyler söyleyenler bile oldu.
    Yanlız bir şeyi anlamak lazım bu karakterler emek istiyor eğer benim istediğim karakter tipini yanlış yapmışsamda benim karakterimdir iyi olacak diye temel şeylerini değiştireceksem hiç oynamam daha iyi.
    Benim sorduklarım en iyisi hangisidir değil arkadaşlar Bu durumdaki karakterin en iyi olabilecek hali nedir?

Bu uzun yazıyı buraya kadar okumuş yardımcı olamamış yada olmuş arkadaşlara şimdiden gösterdiği ilgi, sabır ve yardımlarından dolayı Teşekkürler ediyorum.

Hepinize saygılar ve sevgile.

İyi ve temiz oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanderer2 -- 9 Ağustos 2006; 3:24:23 >

• ii de burda bi açıklama bi foto fln yok ne yamukluğu war charda kendi çapında eğlenmey mi çalışıyon bizle
  • Hocam yamukluk var. Karakter invisible, sen gmmi oldun yoksa?

AA resim ve yazı bile invisible YUHH
  • bence sende bi yamukluk var koca charı kaybetmişin be adam nerde lan o char
  • Arkadaş söylemiş yamukluklarını, dah anasıl açıklayacak? Para kazanamıyorum ve benimle aynı lvl de ki adamlar benden fazla damage vuruyorlar demiş? Okuduğunuzu anladığınıza eminim, ama neden dalga geçiyorsunuz bunu anlayamadım beyler...

Bu char için yapılabilecekler, Glaive kullanıyorsan criticalı yüksek olan mümkünse +str li ve +1,+2,+3 silah kullanmalısın. Glaive in vuruş gücü physicaldır, ve physical attackta critical damage oldukça fark yaratıyor. Phyisal balance ını mümkün olduğunca yükseğe taşımalısın, bunu yapmak içinde strenghte basacaksın, ve üzerinde +str olan zırhlar giyeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.