Şimdi Ara

Karakterler arası item ve adena transferi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aynı server üzerindeki karakterlerim arasında item ve para transferi mümkün olduğunu okudum ama yapamadım nasıl yapıldığını acıklarsanız cok sevinirim...

• Ben, genelde her serverda giran main town olduğundan orada gerçekleştiriyorum. Haritanı aç Warehouse'a git en sağdaki dwarf amcaya tıkla seçeneklerden ''Freight''i seç ardından çıkan kutucukta charını seç. Sonra item aktarma penceresi çıkıyor zaten. Tüm kingdom'larda var ama unutma itemleri sadece aktardığın town'dan gidip alabilirsin. Giranda aktardığın itemi gidip goddard'ın warehouse'undan alamassın boş gözükür
  • dostum şimdi Gludio dayım werehause geldim 3 amca var rikadio haprock ve ballin hiç birindede söylediğin cıkmadı nerde yanlış yapıyorum acaba ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caslak -- 7 Şubat 2012; 14:34:28 >
  • Freight kalkali kaç yıl oldu bilmiyorum ama /mailbox ile mail gibi gonderebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: caslak

dostum şimdi Gludio dayım werehause geldim 3 amca var rikadio haprock ve ballin hiç birindede söylediğin cıkmadı nerde yanlış yapıyorum acaba ..

Ulen git girana söylediğim şeyin aynısını yap.
  • Arkadaş büyük ihtimal God clienti kullanıyor ve eğer onu kullanıyorsan sorunun cevabı Dimensional Merchant npc sindeki sarı yazıya tiklayarak yapıyorsun.
  • epilogue de kalktı diye hatırlıyorum freight mail kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki mail ile nasıl yapıyoruz arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya55

Arkadaş büyük ihtimal God clienti kullanıyor ve eğer onu kullanıyorsan sorunun cevabı Dimensional Merchant npc sindeki sarı yazıya tiklayarak yapıyorsun.

Dimensional Merchant dan sadece Dimensional item lar ve bazı event item lar transfer edilir başka bişeyi transfer edemezsin mail yoluyla gönderilir adena item vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

quote:

dostum şimdi Gludio dayım werehause geldim 3 amca var rikadio haprock ve ballin hiç birindede söylediğin cıkmadı nerde yanlış yapıyorum acaba ..

yarıldım yaaaaa a

• İste mail ile nasıl gönderiyoruz
  • alt x mail box
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtue34

quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

quote:

yarıldım yaaaaa a

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.