Bildirim
Karakterler arası item ve adena transferi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben, genelde her serverda giran main town olduğundan orada gerçekleştiriyorum. Haritanı aç Warehouse'a git en sağdaki dwarf amcaya tıkla seçeneklerden ''Freight''i seç ardından çıkan kutucukta charını seç. Sonra item aktarma penceresi çıkıyor zaten. Tüm kingdom'larda var ama unutma itemleri sadece aktardığın town'dan gidip alabilirsin. Giranda aktardığın itemi gidip goddard'ın warehouse'undan alamassın boş gözükür -
dostum şimdi Gludio dayım werehause geldim 3 amca var rikadio haprock ve ballin hiç birindede söylediğin cıkmadı nerde yanlış yapıyorum acaba ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caslak -- 7 Şubat 2012; 14:34:28 > -
Freight kalkali kaç yıl oldu bilmiyorum ama /mailbox ile mail gibi gonderebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: caslak
dostum şimdi Gludio dayım werehause geldim 3 amca var rikadio haprock ve ballin hiç birindede söylediğin cıkmadı nerde yanlış yapıyorum acaba ..
Ulen git girana söylediğim şeyin aynısını yap. -
Arkadaş büyük ihtimal God clienti kullanıyor ve eğer onu kullanıyorsan sorunun cevabı Dimensional Merchant npc sindeki sarı yazıya tiklayarak yapıyorsun. -
epilogue de kalktı diye hatırlıyorum freight mail kullan -
Peki mail ile nasıl yapıyoruz arkadaslar -
quote:
Orijinalden alıntı: kazuya55
Arkadaş büyük ihtimal God clienti kullanıyor ve eğer onu kullanıyorsan sorunun cevabı Dimensional Merchant npc sindeki sarı yazıya tiklayarak yapıyorsun.
Dimensional Merchant dan sadece Dimensional item lar ve bazı event item lar transfer edilir başka bişeyi transfer edemezsin mail yoluyla gönderilir adena item vs... -
quote:
Orijinalden alıntı: eRcn.
quote:
Ulen git girana söylediğim şeyin aynısını yap.
yarıldım yaaaaa a
-
İste mail ile nasıl gönderiyoruz -
alt x mail box -
quote:
Orijinalden alıntı: Virtue34
quote:
Orijinalden alıntı: eRcn.
quote:
Ulen git girana söylediğim şeyin aynısını yap.
yarıldım yaaaaa a
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X