Şimdi Ara

karakterler küçüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık tam bir buçuk seneden beridir başedemediğim bir sorun bu evet bilgisayarım ekranındaki her şey ama her şey ufaldı kaç defa format attım bir çok antivirus ve antispy ile tarattım isede ne yazikki olmadı bu sorunun hakkından gelenin elinden öpecem samimi söylüyorum
    emekleriniz puansız kalmayacaktır
    şimdiden çok teşekkür ederim
    kısacası sorunumu şöyle anlatmaya çalışayım ben 1024x768 çözünürlüğü kullanıyorum ama görünüm ise 1152x864 görünümünde ki gibi hemde bozulmuş olarak dostlar.

monitörümü bilgisayarcıya götürdüm orda görüntü normal di ayrıcada kasayıda götürdüm ama oda orda normaldi
    her ikisinide götürdüm orda denedim yine yapmadı
    zaten bazan yapıyor bazanda yapmıyor bu sorunu bilgisayarcıyı eve getirdim ama gene yapmadı ama namussuz o gitti kapatıp açtım gene yaptı bu bir kaç ustada böyle oldu tabi öyle oluncada bir şey yapamıyoruz
    elektrikten dediler ama elektrik normal miş voltajı ve topraklaması 230 geldi
    ekran kartını söküp görüntüyü kendim anakarttan aldım ama gene sorun devam etti aslında bu son umudum idi ama ne yaptım ise olmadı
    işin garibi böyle bir sorunla all world (bütün dünyada) sanırım sadece benim başıma geldi :(
    sistem:
    üretici:casper bilgisayar sistemleri a.ş.
    işlemci:intel (R) core (TM)2 duo cpu E4500 @2.20Ghz 2.19Ghz
    bellek (Ram): 1.00 Gb
    sistem türü:32 bit işlem sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinar844 -- 2 Haziran 2009; 12:45:55 >

• Her şey küçüldü derken kast ettiğiniz çözünürlüğün yükseltilmesiyle ortaya küçüklük gibi bir şey mi?
  • Her şey küçülürken ekranın altında üstünde sağında solunda siyah şeritler oluşuyorsa, yani sanki ekran düğmelerinden ayar yapmışsın da görüntüyü sıkıştırmışsın gibi bir durum söz konusuysa farklı, simgeler ve yazılar küçülüyorsa farklı bir yol izleyeceğiz. O yüzden sorunu biraz daha iyi tarif edersen, hatta mümkünse birkaç resim (ss değil ekranın resmini çekerek) gönderirsen daha iyi olur.
  • evet arkadaşlar öylede denebilir yani ben mesela 1024x768 kullanıyorum ama diyelimki ben bu çözünürlükteyim ama sanki çözünürlük sayısını büyütmüş gibi görünüyor mesele bu
    daha öncede bu sorunu bir çok defa açmıştım ve o zamanda resim göndermiştim ama pek fark edilmedi bu bana küçülmüş gelen bu görüntüler bilgisayarımdan çıkınca sanırım normal görünüyor olsa gerekki bu göndermiş olduğum resimler meseleyi aydınlatmamıştı .
  • kısacası sorunumu şöyle anlatmaya çalışayım ben 1024x768 çözünürlüğü kullanıyorum ama görünüm ise 1152x864 görünümünde ki gibi hemde bozulmuş olarak dostlar.
  • PSU 230 yazıyordu ayrıca ben bu power supply yi değiştim dün itibari ile ama değişen bişi olmadı ama keşke bunu 230 değilde daha yüksek olarak yapsa idim mesela 350 falan bilmiyorum ayrıca biosunu güncelledim ama yinede değişen bişi olmadı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım böyle bişi yaşamamış olması benim elimi kolumu bağlıyor ne yazikki buna tamircilerde dahil ne yaparım bundan sonra herhalde sadece kafayı yerim artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.