merhaba sevgili yoldaşlarım wow severler :) bende uzun süre önce cıktım bu yola... ve bu gun vardığım noktada belirli bir birikimim ve karaterlere sahibim. ama sanırım en başta server seçimimi yanlış yapmış olabilirim. bulunduğum server Scarshield Legion. serverda türk var biraz. türk olmasıda cok sorun değil ama serverin kalitesi tam istediğim düzeyde değil. karazhanda son bossu anca kesebilecek kapasitede adamlar var. çoğunun yaşı küçük. yani bu durum karşısında ben karakterlerimi başka servera taşımayı planlıyorum. sizden fikir veya inv lar bekliyorum :) diğer serverlar hakkında cok bilgim yok ama Hakkar - Xavius un PVP de en iyi olduklarını Burning Legion'un türk diyarı oldugunu duydum o kadar.
benimde scarshield legionda 60 pala var bc geldiğinden belli kasmıorm dandik server t1 8/8 dolaşıor hala artistlik için bıraktım 2005 kasımda başlamıştım ve rp serverı artık sarmıyo..dune mauldayım fena server değil.
hmmm, ya bana raid yapan bir guild lazım sağlam. kalabalık olmaları sorun değil 30 tane adma olsun ama her aksam online olsun bizim bi guild vardı 427 kişiydi ve 120 tane 70 civarı vardı, ama adamların coğu online olmuyodu. ben düzenli olarak oynayan biriyim ve artık dungeon yapmıyorum. arada bir heroic yapıyorum. artık karazhandan başlayıp gruul ile devam etmek istiyorum. eğer böyle kaliteli oyuncuların bulundugu bir guild tavsiye ederseniz gelirim gerçekten.. :)
The Exiles 'dı Bizim Guild.
Bende Bayağıdır Girmiorm atmamışlar hala
ally sin sen ally kimse istemez seni.server kalitesi dionda bende al akirde 70 druid i biraktim ve shaman actim shaman su anda 64 lerde ve burning legion cok kalitesiz yediim kaziklar questin sadece kendine lazim olan kimini yapipta sorry guyz gtg diyip kacanlar borcunu vermeyenler belki kalabalik ama cok kotu al akir daha kalabalik idi ama turk yoktu bende turkler icin geldim bl ye ama polonyalilar fln agirlikta tabi horde tarafi icin konustum
o zaman hiç server değiştirmeye gerek yok. buranın kalitesi iyimiş zamanlar oturur heralde guildlerde..
Oyunda yeniyim başlıktan ve mesajlardan okuduğum kadarı ile x serverda açtığımız karekterimizi y servera taşıya biliyoruz galiba ??? Bunu nereden ve nasıl yapıyoruz bi açıklayabilirmisiniz. Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: alias57
Oyunda yeniyim başlıktan ve mesajlardan okuduğum kadarı ile x serverda açtığımız karekterimizi y servera taşıya biliyoruz galiba ??? Bunu nereden ve nasıl yapıyoruz bi açıklayabilirmisiniz. Teşekkürler.
Account managementdan yapıyorsun ama 20 euro karşılığı bir ücret ödemek zorundasın karakter başına
FrostWhisper ftw :P
hem bolcana türk var ve pve durumundada ii denilebilir yani tempest keep'e giren guildler var...
Uurcan -->70 Mage Guild---->The Imba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme