abi sen bunun üzerine sığarsa 7cm lik bi dokunmatik ekran koy Win7 kur :) bunu araçlarda falan kullanmak için bir sürü alıcı çıkar :) harika bi çalışma olmuş tebrik ederim :)
işin için ekran girince, heleki dokunmatik ekran girince maliyet dokunmatik ekranlı netbookları geçer o zaman da pek bi anlamı kalmaz ama hali hazırda vga girişli araç tvsi olanlar kullanabilir elbet..
Daşlar yağacak daşlar.! Herşey oluyor yaw.
çok iyi
helal valla ne diyim
eline sağlık
saolasın.. direk vos koltuk altı operasyonluk (:
hehe ben o konuda şanslıydım kasayı hazır bulmuştum topkapıdan tabi önceden içi hazırdı 2 sene evvelden içindekilerde idare eder 1 Ghz işlemci 1 Gb ram 64 onboard ekran kartı 12v Psu 40 Gb 2.5" ide hdd 6*usb port tabi sonunda kavuştuğum 7" vga touch screen monitörüm
o zaman sana yazılım ve ekstra bağlantı boardı hazırlayalım hemen.. araçta neyin varsa far silecek gaz pedalı dahil dokunmatik ekrandan kontrol et :P
müthiş olmuş ibretle bakıyorum ss lere.
quote:
Orijinalden alıntı: necoinside
o zaman sana yazılım ve ekstra bağlantı boardı hazırlayalım hemen.. araçta neyin varsa far silecek gaz pedalı dahil dokunmatik ekrandan kontrol et :P
zaten bu konuda senden baya desteğe ihtiyacım olacak şimdiden teşekkürler projelerini inceledim süper ellerinize sağlık
Süpersiniz ya şu bekonun televizyona bağlanan pclerinden bile küçük olmuş harikasınız.başarılarınızın devamını diliyorum.Bu arada siyaha boyamayın bu şekilde daha güzel grünüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme