Şimdi Ara

karambit marble.fade & doppler yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır cs ara vermiştim yeniden başlamaya karar verdim vs.. uzatmadan lafı çok fazla konuya geleyim.

Karambit marble.fade FN ice/gold var elimde oldukça temiz. Yarın müsait olduğumda resim de koyarım.

Asıl konu bir teklif geldi traderım onayından bekliyor siz olsanız ne yapardınız jangisi daha değerli?

Gelen teklif stattrak karambit doppler MW phase 4.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakın kabul edeyim deme :) stattrak bıcakların tradesi daha zor. Bi de mw diyosun. Son olarak tabi ki senin bıcagın daha degerli

• Hocam çok teşekkürler bilgi için opskin steam analist fiyatlarına filan baktığımda doppler daha pahalı görünüyordu beni yanıltan acaba dedirten de buydu açıkcası:) şimdi bir telif daha geldi 170 keyfi koydu birisi tradeye. 200 üzeri gider diye düşünüyorum da tabi ki bilgisi olan arkadaşların desteğine de ihtiyacım var. Mantıklı teklif gelirse yabancıları kara geçirmektense forumdan arkadaşlara da satabilirim.

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=121222901&token=BDG22nzE

Bıçağı tradeye teklifinden görebilirsiniz sanırım telefondan ancak elimden bu kadarı geldi gece eve geçicem resim de koyabilirim o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: tabada

Hocam çok teşekkürler bilgi için opskin steam analist fiyatlarına filan baktığımda doppler daha pahalı görünüyordu beni yanıltan acaba dedirten de buydu açıkcası:) şimdi bir telif daha geldi 170 keyfi koydu birisi tradeye. 200 üzeri gider diye düşünüyorum da tabi ki bilgisi olan arkadaşların desteğine de ihtiyacım var. Mantıklı teklif gelirse yabancıları kara geçirmektense forumdan arkadaşlara da satabilirim.

https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=121222901&token=BDG22nzE

Bıçağı tradeye teklifinden görebilirsiniz sanırım telefondan ancak elimden bu kadarı geldi gece eve geçicem resim de koyabilirim o zaman.

Kesinlikle uzak durun öyle kişilerden.

170 key az vermiş. 180-200 arası gidiyor FLOAT'ına göre. Ve tabi İCE FİRE olursa daha fazla eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 24 Nisan 2017; 17:9:42 >

• Fire / ice değil onu biliyorum. Çoğu yerde pattern olarak geçmiyor steam forumda portekizli biri paylaşmış marble fade pattern bilgisi orada gördüm ice /gold olarak. Yani kesin pattern olarak geçiyor mu bilgim yok net olarak. Ön yüz mavi sarı tamamen.

Bu arada uyarınız için ayrıca teşekkür ederim. Buraya yazıp net bilgi almadan vermeyi düşünmüyorum.

Eskiden bu kadar fazla dolandırıcı varmıydı :) Mesajlar çok iyi en az 50 kişi ekledi, 50 side fire / ice bu, buna 600 dolar veririm 550 veririm vs atıp tutuyorlar tabi ki niyetler belli de az da olsa bilgim var, tecrübesiz olsak gidecek item :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.