|
Karamürsel Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı
Karamürsel Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren bir eğitim kurumudur. Komutanlığın görevi, Deniz Kuvvetleri için nitelikli denizciler yetiştirmek ve onlara eğitim vermektir.
Komutanlık, Karamürsel'de yer alan Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda faaliyetlerini yürütür. Merkezde, denizcilerin temel askeri eğitimi, denizcilik bilgisi ve becerileri, silah eğitimi ve diğer gerekli konularda eğitimleri verilmektedir.
Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı
Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı, Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren bir eğitim merkezidir. Merkezde, denizcilerin temel askeri eğitimi, denizcilik bilgisi ve becerileri, silah eğitimi ve diğer gerekli konularda eğitimleri verilmektedir.
Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı, denizcilerin eğitimi için gerekli tüm altyapıya sahiptir. Merkezde, sınıflar, laboratuvarlar, atış poligonları, spor tesisleri ve sosyal tesisler bulunmaktadır.
Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı ve Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri için nitelikli denizciler yetiştirmek ve onlara eğitim vermek amacıyla önemli bir görevi yerine getirmektedir.