Şimdi Ara

Karamürsel deniz eğitim komutanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burası ile ilgili çok eski bir konu var onu canlandırmak yerine bu yıl buraya gidecek arkadaşları da toplamak adına bu konuyu açayım dedim :)

Kuvveti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı Deniz
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı MAKİNE MÜHENDİSİ
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KARAMÜRSELBEY DZ. EĞT.OKL. K.LIĞI
    YALOVA ALTINOVA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013

Meslekçi asteğmen çıkmışız.Akşama doğru alışveriş listemi de burada paylaşacağım yardımcı olmak adına umarım işinize yarar arkadaşlar :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Karamürsel Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı

Karamürsel Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren bir eğitim kurumudur. Komutanlığın görevi, Deniz Kuvvetleri için nitelikli denizciler yetiştirmek ve onlara eğitim vermektir.

Komutanlık, Karamürsel'de yer alan Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda faaliyetlerini yürütür. Merkezde, denizcilerin temel askeri eğitimi, denizcilik bilgisi ve becerileri, silah eğitimi ve diğer gerekli konularda eğitimleri verilmektedir.

Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı

Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı, Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren bir eğitim merkezidir. Merkezde, denizcilerin temel askeri eğitimi, denizcilik bilgisi ve becerileri, silah eğitimi ve diğer gerekli konularda eğitimleri verilmektedir.

Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı, denizcilerin eğitimi için gerekli tüm altyapıya sahiptir. Merkezde, sınıflar, laboratuvarlar, atış poligonları, spor tesisleri ve sosyal tesisler bulunmaktadır.

Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı ve Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri için nitelikli denizciler yetiştirmek ve onlara eğitim vermek amacıyla önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet sanırım benden başka kimse de gitmiyor ama yine de bizden sonraki gidecekler için birşeyler paylaşalım :) Öncelikle buraya daha önce gitmiş 1-2 arkadaş çok güzel bahsetti buradan onu söyleyim.Gerçi 18 gün geçireceğiz burada meslekçiler olarak ama yine de merak edenler için yemekleri güzelmiş,komutanlar çok anlayışlı ve iyi davranıyormuş.Yalnız ilk gittiğinizde kantini pek kullandırtmıyorlarmış bir kaç gün o yüzden buna göre sigara ve diğer alışverişlerinizi yaparak gelin.Benim alışveriş listeme gelirsek,ben önceki konulardan birinde çamaşır kuyruğunun uzun olduğunu okumuştum o yüzden 18 gün yetecek kadar çamaşır götürmeyi düşünüyorum uğraşmamak için, siz isterseniz 2-3 adetle de idare edebilirsiniz.

- 10 adet beyaz boxer (Normalde tören dışında beyaz renk giymeseniz de oluyormuş ama beyaz iyidir ya :D )
    - 18 çift çorap ( 13 siyah,5 beyaz.Tören dışında siyah,törende ise beyaz çorap giyiliyormuş sanırım.)
    - 6,7 adet beyaz atlet ( Yaz dönemi için yuvarlak yaka almayın görünmesin demişlerdi o yüzden normal atlet)
    - Banyo ve yüz havlusu,terlik,Diş macunu,diş fırçası,şampuan
    - Uyurken kullanmak için eşofman,ayrıca bir yorumda spordada eşofman verilmediğinden bahsedilmişti o yüzden ne olur ne olmaz 2 çift götürücem.
    - Dikiş seti,traş takımı
    - Ayakkabı tabanlığı,ayak ve pişik kremi
    - Parfüm,deodorant
    - CASIO :D
    - Telefon kartı

Mayıs başı itibariyle kısmet olursa acemiliğimiz bitecek ve izin zamanı tekrardan mesajı editlerim,gereken-gerekmeyen şeyler varsa düzeltirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: marky02

Evet sanırım benden başka kimse de gitmiyor ama yine de bizden sonraki gidecekler için birşeyler paylaşalım :) Öncelikle buraya daha önce gitmiş 1-2 arkadaş çok güzel bahsetti buradan onu söyleyim.Gerçi 18 gün geçireceğiz burada meslekçiler olarak ama yine de merak edenler için yemekleri güzelmiş,komutanlar çok anlayışlı ve iyi davranıyormuş.Yalnız ilk gittiğinizde kantini pek kullandırtmıyorlarmış bir kaç gün o yüzden buna göre sigara ve diğer alışverişlerinizi yaparak gelin.Benim alışveriş listeme gelirsek,ben önceki konulardan birinde çamaşır kuyruğunun uzun olduğunu okumuştum o yüzden 18 gün yetecek kadar çamaşır götürmeyi düşünüyorum uğraşmamak için, siz isterseniz 2-3 adetle de idare edebilirsiniz.

- 10 adet beyaz boxer (Normalde tören dışında beyaz renk giymeseniz de oluyormuş ama beyaz iyidir ya :D )
    - 18 çift çorap ( 13 siyah,5 beyaz.Tören dışında siyah,törende ise beyaz çorap giyiliyormuş sanırım.)
    - 6,7 adet beyaz atlet ( Yaz dönemi için yuvarlak yaka almayın görünmesin demişlerdi o yüzden normal atlet)
    - Uyurken kullanmak için eşofman,ayrıca bir yorumda spordada eşofman verilmediğinden bahsedilmişti o yüzden ne olur ne olmaz 2 çift götürücem.
    - Dikiş seti,traş takımı
    - Parfüm,deodorant
    - Telefon kartı

Mayıs başı itibariyle kısmet olursa acemiliğimiz bitecek ve izin zamanı tekrardan mesajı editlerim,gereken-gerekmeyen şeyler varsa düzeltirim.

Evet şükür 18 günlük acemiliğimiz bitti yeminimizi ettik izne geldik ve donanımı unutmadık :D İlk olarak söyleyim gerçekten denilenler doğru oraya çıkanlar çok şanslı genelde çok birşey yapmadık yürüyüş çalışmaları - silahla atışlar - yazılı sınavlar - tören provaları şeklinde geçti.Bazı günlerde boş geçti hafta sonları zaten nerdeyse hiçbirşey yok tek yaptığınız aksiyon yemek yemek oluyor :) Götürülmesi gerekenlere tekrar dönersek;

İlk 2-3 gün kıyafetleriniz gelmiyor.Havlu iç çamaşırı vs de verilmiyor o yüzden kendi iç çamaşırlarınızı götürün ayrıca 2-3 gün yetecek kadar sivil kıyafette götürün bizim ilk 2-3 gün buz gibiydi hava kısa kollu ile dondum açıkcası :) 2-3 gün sonra işbaşı elbiseleriniz,havlularınız,terlik falan veriliyor ama başka da pek birşey yok.O yüzden bence yetecek kadar iç çamaşırı tedarik edin.

Çamaşır makinesi ve kurutma makinaları vardı programına göre yaklaşık 30 dk yıkama sürüyor 45 dkda kurutma desek en kötü 1.5 saatte eşyalarınız tertemiz oluyor.Az çamaşır götürseniz de bu şekilde idare edebilirsiniz ama bence çorabı biraz fazla alın derim ben hiç yıkamadan geldim 18 günde 18 çift çorap yetti şükür :)

Uyurken yatmak içinde eşofman götürün cünkü pijama veriliyor hepsi aynı boy herkese uymayabilir.Spor ayakkabı da götürün pek kullanmadık ama ne olur ne olmaz belki arada basket oynamanıza izin verilebilir.

Dikiş seti ŞART.Özellikle haftasonu pantolonlarda yırtılma sökülme olursa terziler sadece haftaiçi çalıştığı için sıkıntı olabiliyor hafta içi astsubay okulundaki terzilerle sorununuzu çözebilirsiniz.

Ayakkabı tabanlığı götürün yürüyüş çalışmalarında kesinlikle rahat edersiniz bazen çalışma süresi uzayabiliyor.Casio saatte alarm için götürün asker dostu CASIO :D Son olarak bol bol telefon kartı alın kantine her zaman gidilmiyor 3-4 günde bir izin gelirse gidilebiliyor o yüzden sevdiklerinizden uzak kalmayın :)

KEMK'e çıkan arkadaşlarda hiçbir endişe kalmasın acemilikleri gayet iyi bir biçimde geçecek.Test edildi onaylandı :D

• quote:

quote:

Evet sanırım benden başka kimse de gitmiyor ama yine de bizden sonraki gidecekler için birşeyler paylaşalım :) Öncelikle buraya daha önce gitmiş 1-2 arkadaş çok güzel bahsetti buradan onu söyleyim.Gerçi 18 gün geçireceğiz burada meslekçiler olarak ama yine de merak edenler için yemekleri güzelmiş,komutanlar çok anlayışlı ve iyi davranıyormuş.Yalnız ilk gittiğinizde kantini pek kullandırtmıyorlarmış bir kaç gün o yüzden buna göre sigara ve diğer alışverişlerinizi yaparak gelin.Benim alışveriş listeme gelirsek,ben önceki konulardan birinde çamaşır kuyruğunun uzun olduğunu okumuştum o yüzden 18 gün yetecek kadar çamaşır götürmeyi düşünüyorum uğraşmamak için, siz isterseniz 2-3 adetle de idare edebilirsiniz.

- Dikiş seti,traş takımı
    - Parfüm,deodorant
    - Telefon kartı

Evet şükür 18 günlük acemiliğimiz bitti yeminimizi ettik izne geldik ve donanımı unutmadık :D İlk olarak söyleyim gerçekten denilenler doğru oraya çıkanlar çok şanslı genelde çok birşey yapmadık yürüyüş çalışmaları - silahla atışlar - yazılı sınavlar - tören provaları şeklinde geçti.Bazı günlerde boş geçti hafta sonları zaten nerdeyse hiçbirşey yok tek yaptığınız aksiyon yemek yemek oluyor :) Götürülmesi gerekenlere tekrar dönersek;

İlk 2-3 gün kıyafetleriniz gelmiyor.Havlu iç çamaşırı vs de verilmiyor o yüzden kendi iç çamaşırlarınızı götürün ayrıca 2-3 gün yetecek kadar sivil kıyafette götürün bizim ilk 2-3 gün buz gibiydi hava kısa kollu ile dondum açıkcası :) 2-3 gün sonra işbaşı elbiseleriniz,havlularınız,terlik falan veriliyor ama başka da pek birşey yok.O yüzden bence yetecek kadar iç çamaşırı tedarik edin.

Çamaşır makinesi ve kurutma makinaları vardı programına göre yaklaşık 30 dk yıkama sürüyor 45 dkda kurutma desek en kötü 1.5 saatte eşyalarınız tertemiz oluyor.Az çamaşır götürseniz de bu şekilde idare edebilirsiniz ama bence çorabı biraz fazla alın derim ben hiç yıkamadan geldim 18 günde 18 çift çorap yetti şükür :)

Uyurken yatmak içinde eşofman götürün cünkü pijama veriliyor hepsi aynı boy herkese uymayabilir.Spor ayakkabı da götürün pek kullanmadık ama ne olur ne olmaz belki arada basket oynamanıza izin verilebilir.

Dikiş seti ŞART.Özellikle haftasonu pantolonlarda yırtılma sökülme olursa terziler sadece haftaiçi çalıştığı için sıkıntı olabiliyor hafta içi astsubay okulundaki terzilerle sorununuzu çözebilirsiniz.

Ayakkabı tabanlığı götürün yürüyüş çalışmalarında kesinlikle rahat edersiniz bazen çalışma süresi uzayabiliyor.Casio saatte alarm için götürün asker dostu CASIO :D Son olarak bol bol telefon kartı alın kantine her zaman gidilmiyor 3-4 günde bir izin gelirse gidilebiliyor o yüzden sevdiklerinizden uzak kalmayın :)

KEMK'e çıkan arkadaşlarda hiçbir endişe kalmasın acemilikleri gayet iyi bir biçimde geçecek.Test edildi onaylandı :D

Dostum burada 18 gün kaldın meslekçi olarak sonra ne yaptınız? Direk astek olarak bir yere mi yerleştin? Maaş aldın mı? Sonrası nedir yani? Bana da burası çıktı da merak ediyorum.

• incesanat kullanıcısına yanıt
    bende buna cevap bekliyorum cunku ende sizdenim artik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleem_ju

bende buna cevap bekliyorum cunku ende sizdenim artik :)

Sz çok konuya vakıf oldum da öğretmen olarak kendi işimi nasıl yapacağım onu merak ediyorum. Sonuçta asker öğretmen değilim. Askeri lisede mi derse gireceğim acaba? Bu konu altında bildiklerimizi paylaşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incesanat kullanıcısına yanıt
    bu konuda bi bilgim yok tertipim ama bana göre askeri liselerde meslegini icra edeceksin , ben öyle tahmin ediyorum. ayni yere gidiyoruz ama benim sinifim sahil güvenlik..Tertipim nerdensin?
  • Beyler kim var kim yok bizde meslek kurasından çıktık. Elektrik Mühendisliği..
  • quote:

bu konuda bi bilgim yok tertipim ama bana göre askeri liselerde meslegini icra edeceksin , ben öyle tahmin ediyorum. ayni yere gidiyoruz ama benim sinifim sahil güvenlik..Tertipim nerdensin?

Iğdır'dan geleceğim hocam. Hayırlısı gidince görürüz zati.
  • Nezaman teslim olacaksn hocam,ben pazartesi sulus alip sali teslim olmayi dusunyrm

• Nezaman teslim olacaksn tertipim

• quote:

Nezaman teslim olacaksn tertipim

ben c.tesi teslim olacağım silüsümü dün aldım.

bir de bu meslek kurasının acemiliği ne kadar bilen var mı ? geçen dönem 18 güdü sanırım, bu dönem ne kadar olur bilgisi olan var mı ?
    Ayrıca sülüsünü alma tarihine göre 2-3 gün farklı günlerde teslim olacak herkes, acemilikleri farklı zamanlarda mı bitecek yoksa erken katılanın askerliğimi 2-3 gün erken bitecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nebleux -- 26 Temmuz 2013; 7:49:22 >
  • Nebleux kullanıcısına yanıt
    bende sülüsümü dün alacaktim , bayan memur ozaman cumartesi teslim olman gerekiyo dedi, o yuzden bende sülüsümü pazartesi almaya karar verdim , biraz ailemle vakit geçirmem lazim, ama aklimda yine de soru işareti var , sen mesela cumartesi teslim olacaksin ben sali günü, acemilikte eğitim demek yani herkesi bence ayni gün baslatmak zorundalar eğitimlere , bu nasıil olacak bilmiyorum. Ama son sorduğuma cevabim net erken teslim olanin terhiside 2 3 gün erken olacak
  • quote:

bende sülüsümü dün alacaktim , bayan memur ozaman cumartesi teslim olman gerekiyo dedi, o yuzden bende sülüsümü pazartesi almaya karar verdim , biraz ailemle vakit geçirmem lazim, ama aklimda yine de soru işareti var , sen mesela cumartesi teslim olacaksin ben sali günü, acemilikte eğitim demek yani herkesi bence ayni gün baslatmak zorundalar eğitimlere , bu nasıil olacak bilmiyorum. Ama son sorduğuma cevabim net erken teslim olanin terhiside 2 3 gün erken olacak

işte beni uyarmadı memur. Yoksa ben de senin gibi yapardım. :) artık önden gidip ortama bakacağız.. :)
    ortami hzirla geliyorum tertip :) nereden geliyosun tertip , yas ka , bölüm ne , yok parasi aldin mi :)
  • quote:

ortami hzirla geliyorum tertip :) nereden geliyosun tertip , yas ka , bölüm ne , yok parasi aldin mi :)

2 yakın arkadaşım 1 dönem önce burada acemilik yaptı o yüzden ortamın iyi olduğunu söylediler ama ben de elimden geleni yaparım :p :D
    istanbuldan geliyorum, yas 25, bölüm elektrik mühendisliği, yol parası 40 tl verdiler.. :)
    ozaman az cok ne yapacagimizi biliyosun kac gün acemilik tam bi bilgin varmi? yakinmiş bende zonguldaktan geliyorum gemi inşaati mühendis olarak :) YTÜ mü yoksa?
  • aleem_ju A kullanıcısına yanıt
    18 gün dü geçen dönem bu dönemde öyle olması bekleniyor. :) evet ytü 2008 giriş 2012 çıkış.
    kenan başi taniymsn :) adin ne kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleem_ju -- 26 Temmuz 2013; 14:57:09 >
  • merhabalar, bende aynı yere gidiyorum arkadaşlar, Almanca öğretmeniyim ne alaka anlamadım. Yalnız çok net bi bilgi alamadım tam teslim süresiyle ilgili, karamürseli aradım teğmenin birtanesi eğitiminiz 12sinde başlıyacak 11inde burda olun dedi, şubedekiler 31i en son diyor(29sevk+2gün yol) e yapacağız, bi arkadaşda gidiyor sanırım durum hakkında bilgi ver desek telefon yok :) napıyoruz gidiyor muyuz 31i itibariyle?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.