Şimdi Ara

Karanlıkta gölge görme. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
12.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şaka maka bir doktora basvur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de sık sık oluyor ama senin anlattığın gibi değil daha çok hızlıca ilerleyen bir gölge. Geçenlerde gece vakti tuvalete kalktığımda uyanık halimle bir adam gördüm ve bazen geceleri gözlerimi kapatınca uykuya dalmadan yani bedenimi hala kontrol edebiliyorken bazı şeyler görüyorum birbirinden tamamen alakasız şeyler. Veya geceleri garip sesler duyuyorum ve bir keresinde uyandığımda bir adamın yanımda güldüğünü duydum tabi kafamı çevirince bir şey yoktu. Kısacası korkuyorum ve korktukça bu şeyler daha çok belirginleşiyor. Size yemin ediyorum dikkat çekmek amaçlı falan uydurmuyorum veya abartmıyorum. Yemin ederim böyle şeyleri yaklaşık üç aydır yaşıyorum yalnız musallat gibi bir şey olduğunu düşününce aklıma şu geliyor; evimizde yeni doğan kardeşim var. Yaklaşık altı aylık. Bebeğin olduğu eve giremezler sanıyordum. Ve dine bağlılığımız da var ailecek. Şuan cidden henüz on dört yaşındayım ve yukarıda yazdıklarım vallaha gerçek yani yaşadım küçükken de hep kabus görürdüm ama bu aralar çok arttı tavsiyeniz var mı? Henüz çoğu şeyi ailemle paylaşmadım çünkü ne zaman anlatmaya kalksam ilk söylenen şey psikolog ile görüşelim oluyor ve istemiyorum belki de gerçekten olanlar bu şeyleri kafama taktığım içindir? Tavsiyeniz var mı? Ha bir de şey var bunları bir arkadaşıma anlattığımda bana deli demişti eğer psikologa gidersem ve cidden bir şey çıkarsa (yani adam görmüştüm net bir şekilde bir iki saniye görünüp kaybolan) yani şeyden kastım şizofreni gibi veya sürekli bana birileri zarar vermek istiyor gibi hissediyorum paranoya falan da çıkabilir ve bu tür şeylerden çok anormal olmaktan korkuyorum bu da var. Uzun bir yazı oldu ama bir de şu var; görsel hafızam olmamasına rağmen gece gözlerimi kapatınca (bahsettiğim alakasız şeyler) mesela koridordaki halıyı görüyorum ancak sorun şu ki çok net bir şekilde görüyorum yani ayrıntısına kadar herşeyini. Ve bu görüntüleri görmeden önce bir şeyi hatırlıyorum ilk gördüğüm şey bir adamın gözlerimi oyması gibi bir görüntüydü yani elinde bir tür sivri uçlu bir şey vardı ve gözüme doğru tutuyordu adamın suratını göremiyordum çarşaf gibi bir şeyle örtmüştü. Sizce bu bir hastalık veya psikolojik bir şey olabilir mi? Yoksa dindarligimiza ve bebeğe rağmen musallatlık söz konusu mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zencidir o zenci

• Hala görüyor musunuz gölgeleri

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.