Şimdi Ara

karar günü laptop için saatler kaldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler uzun zamandır takip ediyorum piyasayi. Dolarda firlayinca o iyi modellerin hepsi hayellere daldı.
    Seçenek o kadar fazla ki zaman zaman kendimi monsterin 12bin liralık laptoplarini optimizasyon ederken alienware bakarken
    Asus g75hjwlere bakarken yakaliyorum. Ama benim bütçem cok daha mütevazı

Kibar bir görünumu olsun. Kasa 2. Planda elbette.
    Internet, film ,oyun(24 saatin üzerinde dota 2 ,diablo, fifa) ve bazi programlari(visual basic,java,c,fotoşok) sorun etmeden calistirsin işimi görür.

Lenova z500 i5 mu yoksa ASUS K56CB-XO029D i5 (Asustan yanayım ama yukarıda belirttigim özelliklerde hangisi daha uygun bilmiyorum.işlemci hakkında ki fikirlerinizi ve Ekran kartlarini da yorumlarsaniz ikisinin sevinirim)

Kendimi cok zorlarsam Msi ge60 alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smurfs -- 17 Eylül 2013; 5:46:23 >

• Güncel
  • Güncel
  • Güncel
  • Gitmedim hala burdayım görüşleriniz bekliyorum
  • Burdayım
  • Biride dememiş aga bu ne diyor bi derdi sıkıntısi var belli ki yardımcı olalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lenovo z500 alın işlemcisi daha iyidir yalnız gt645 ekran kartı olan modelini alın gt740m olan modeli 64 bit kart taşır,estetik arıyorsanız asus biraz daha iyi
  • bende bu iki ürün arasında kaldım fakat lenovodaki kronik problemler soru işareti yaratıyor aklımda.
  • Birinde kronik problem diğerinde ultrabook işlemci derken tablet alacağım sonunda eheh.
    %55 e %45 Lenovayi öneriyorlar zaten Lenova daha fazla tercih edilmis.
    Tercih konusunda kendime hayrim yok sana olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Bunlar şans işi ben arkadaşıma yeni makine aldım samsung'un np510 modeli iyi makine bütün tetslerimden başarıyla geçti bu fiyat seviyesinde bu makinelerin ikisinden de almadım güvenemedim kararsız kalmakta haklısın bir sürü şey söyleniyor kullnım amacınız oyun ağırlıklı mı?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Bunlar şans işi ben arkadaşıma yeni makine aldım samsung'un np510 modeli iyi makine bütün tetslerimden başarıyla geçti bu fiyat seviyesinde bu makinelerin ikisinden de almadım güvenemedim kararsız kalmakta haklısın bir sürü şey söyleniyor kullnım amacınız oyun ağırlıklı mı?.

program yazıyorum ve oyun oynuyorum hocam. oynadığım oyunlar üst seviye grafikler değil. ama gta 5 orta ayarda oynamak isterim pc'ye geldiğinde. bana kalırsa iki cihazda oynatır.

Ayrıca teknolojinin şans işi olduğuna inanmıyorum. yıllardır şans işi diye bozuk ürünleri pazarlıyorlar. şans falan değil arkadaş sen son teknolojiden bilmemkaç nanometre'de o işlemcileri üretebilyiorsan. o notebook tasarımını da dizaynını da yaparken adam akıllı yapacaksın şans mans kalmayacak ortada biz para verip alıyoruz mağdur olamayız.
    2 tane lenovo bilgisayarım var g570 ve z580 ikiside kasa açıklığından servise gitti. g570 4 kez gitti anca değiştirdiler kasayı. z580'im gitti önce bana fatura çıkarıldı ben kullanıcı hatası olmadığını kanıtlayınca garantiye dahil edildi ve yurtdışından parça beklendi. 20 iş gününü geçtiği için iade onayı aldım şimdi o parayla yeni bir cihaz alacağım.

açıkcası lenovo ile ilgili yazıları okuyunca almaktan vazgeçtim. hdd'den ses gelirse ben baş ağrısından kullanamam o bilgisayarı. f1 f2 gibi tuşlar kısayollarda sık sık kullandığım tuşlar bunları kullanmak için fn tuşuna basacak olmak benim için dezavantaj. ayrıca 2 kez lenovodan dili yanmış biri olarak bu kez de onu tercih edesim gelmiyor. hala markayı seviyorum ama sorunsuz adam akıllı bir ürün çıkaramadılar.

yaptığım işlemlerden sadece yazdığım kodları derleme kısmı işlemciyi yorar, o da çok uzun kodlar yazmadığım için problem oluşturmaz. o yüzden asus'a karar kıldım sanırım.

@Smurfs
    bu yazdıklarım umarım sana da yardımcı olur hocam. iki kez düşünün tercih yaparken az para değil 1500 lira seviyesinde para vereceğiz bu cihazlara. öğrenciyim ve bu benim için büyük bir para.

• Okisht kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz yalnız aynı ürünü siz alıyorsun sorunsuz bendekinde sorun baş gösteriyor bunu diyorum yoksa tabiki üreten adam gibi üretsin en sorunsuz denilen makinede bile sıkıntı çıktığına şahit oluyoruz bu deneyimlerimden yola çıkarak yaptığım bir yorum ki kararsız kalmanızın sebebi bu durum mesela lenovo z500 de başlığını okuyun bir kişi memnunken başka bir kişide ısınma sorunu,yazılımsal kimisinde donanımsal sorunlar olduğuna şahit olursunuz olabiliyor bunlar.Lenovo'ya bende güvenemiyorum başta iyi olan ürünlerini hemen hepsinde ortalama 1 yıldan sonra sıkıntılar baş gösterebiliyor bunları başlıklardan takip ediyorum güvenemiyorum şahsen,asus'ta aynı işlemciyi koyamamış gitmiş ultrabook işlmecisi koymuş,ondan dolayı arkadaşıma samsung modelini aldım ve birçok yönden hoşuma gitti,asusta lenovo'daki işlmeci olsa onuda düşünebilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 19 Eylül 2013; 2:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Güzel diyorsunda aynı ürünü sen alıyorsun sorunsuz bendekinde sorun baş gösteriyor bunu diyorum yoksa tabiki üreten adam gibi üretsin en sorunsuz denilen makinede bile sıkıntı çıktığına şahit oluyoruz bu deneyimlerimden yola çıkarak yaptığım bir yorum ki kararsız kalmanın sebebi bu durum mesela lenovo z500 de başlığını okuyun bir kişi memenunken başka bir kişide ısınma sorunu,yazılımsal kimisinde donanımsal sorunlar olduğuna şahit olursunuz olabiliyor bunlar.Lenovo'ya bende güvenemiyorum başta iyi olan ürünlerini hemen hepsinde ortalama 1 yıldan sonra sıkıntılar baş gösteriyor güvenemiyorum şahsen asus'ta aynı işlemciyi koyamamış gitmiş ultrabook işlmecisi koymuş,ondan dolayı arkadaşıma samsung modelini aldım ve birçok yönden hoşuma gitti.

evet hocam lenovo tamda deidğiniz gibi 1 yıldan sonra sorun çıkarmaya başlıyoruz. np510 dediğini ürünün linkini atabilir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.