Şimdi Ara

[Karar Oylaması]Hangi SUV? Tuscon/Sportage-Vitara-Qashqai/Kadjar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

[Karar Oylaması]Hangi SUV? Tuscon/Sportage-Vitara-Qashqai/Kadjar

(En Son Oy Tarihi: 10.8.2024)
Giriş
  • Mantığım vitara kalbim qq diyor ankette neye vermeliyim oy ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi kadıköye gel sen, mazda renault nissan galerileri yan yana. Çaprazında da ford bayisi var ayrıca 2 dk aşşağıda alt geçitten geçince suzuki galerisi var. Yukarıya doğru tırmanınca da opel 2 saatte çoğu seçeneği elemiş olursun
    Hyundai de soğanlık metro çıkışında var yarım saat gidiş 1 saat orda takılsan 2 saatte kadıköye dönersin. İsteğe bağlı olarak da hyundaiden 2 durak ötede kia galerisi var tek-kar otomotiv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang2007 -- 2 Eylül 2016; 2:19:07 >
  • tucson'un tasarımı harika ötesi, hatta bence hyundai'nin gelmiş geçmiş en iyi tasarımı. 1.6 130hp dizeli alınacaksa qq, geri kalan her şey için tucson.

memur olarak atanmayı bekliyorum eğer olursa maddi durumu biraz düzelttikten sonra tucson'a kasacağım.
  • Ya anlayamadığım nokta kendi ağzınızla hava atmak için alacağım demişsiniz,bu çakma sedan bozması suv larla neyin havası ben bir türlü anlayamadım bu olayı.sadece sizin için demiyorum yani genel olarak bu araclara yönelen insanlar hava atmak jipi var dedirtmek için alıyorlar.ben daha bugüne kadar bu saydığın arabaları sokakta onlarca kez gördüm fakat 1 kere olsun vay be ne araba,adam zenginmiş gibi bir düşünce oluşmadı.nolmuş yani yerden yarım metre daha yüksekteysen?bayanların haklı sebepleri var ona bir şey demiyorum fakat bu hava olsun diye jip bile değil şu 5 para etmez yerden yüksek kompakt suvlara dünyalar kadar para bayılan insanlara şaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmik bir kulum

Ya anlayamadığım nokta kendi ağzınızla hava atmak için alacağım demişsiniz,bu çakma sedan bozması suv larla neyin havası ben bir türlü anlayamadım bu olayı.sadece sizin için demiyorum yani genel olarak bu araclara yönelen insanlar hava atmak jipi var dedirtmek için alıyorlar.ben daha bugüne kadar bu saydığın arabaları sokakta onlarca kez gördüm fakat 1 kere olsun vay be ne araba,adam zenginmiş gibi bir düşünce oluşmadı.nolmuş yani yerden yarım metre daha yüksekteysen?bayanların haklı sebepleri var ona bir şey demiyorum fakat bu hava olsun diye jip bile değil şu 5 para etmez yerden yüksek kompakt suvlara dünyalar kadar para bayılan insanlara şaşıyorum.

Bizim havamız bu kadar hocam napalm.
    Normal arabalara göre biraz daha havalı görünüyor işte ben işin para ile havasında değilim görünüm ile hava olayını konuşuyoruz. Yoksa zengin falan değilim, öyle olsa yakıtı düşünürmüydü m kara kara

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

Abi kadıköye gel sen, mazda renault nissan galerileri yan yana. Çaprazında da ford bayisi var ayrıca 2 dk aşşağıda alt geçitten geçince suzuki galerisi var. Yukarıya doğru tırmanınca da opel 2 saatte çoğu seçeneği elemiş olursun
    Hyundai de soğanlık metro çıkışında var yarım saat gidiş 1 saat orda takılsan 2 saatte kadıköye dönersin. İsteğe bağlı olarak da hyundaiden 2 durak ötede kia galerisi var tek-kar otomotiv

Otarafa gelen e kadar bisürü zaman gider. Burada da hallederim. Ha belki yakınlar diye araçların görüntüsü hafızamdan silinmeden karşılaştırma olanağı sağlayabilir.

Keşke bikaç hayır sever olsa da Vitarayı tusconu kadjarı qashqai yi yanyana koysa da baksam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kb001 -- 2 Eylül 2016; 11:32:50 >

• Forester

• Tigueni niye listeye eklemedin
  • Hertürlü kadjar yakıt çok önemli. Aracı başkasına beğendirme kendin beğen

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Tigueni niye listeye eklemedin

Tipsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

hiç biri yeni kasa Honda CR-V lerin yanına yaklaşamaz.

tucson yeni çıktığı için tasarımıda güzel olduğu için şuan göze batıyor ama 3 sene sonra satamazsın kişisel görüşüm. KİA nın zaten öyle piyasası yok o yüzden hondayı öneririm.

kia nin mi piyasası yok? Belki de piyasasının olduğu tek segment c suv. 2015 yılında sportage 7607 crv 4904 adet satmış. Bu sene crv dizel otomatik rüzgarı ile gidiyor. Sportage ise adet olarak hiç fena değil.

captivalarda peynir ekmek gibi gitti 2010 lu yıllarda şimdi yüzüne bakan yok. tercih eden yok KİA dada aynısı olacak 2. eli elde patlayacak.

• Suzuki içlerinde araziye en uyumlusu,hem 4x4 hem otomatik 1.4 turbo benzinli hemde dört çeker özelliği en işlevseli(kilitli dif özelliği var) tucson daki dörtçeker özelliği arazide ısınınca devre dışı kalıyor misal,birde donanımı boş değil, 10.1 inch ekran adaptif cruze control led farlar vs standart yskıtı da incelerseniz çok makul.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

hiç biri yeni kasa Honda CR-V lerin yanına yaklaşamaz.

tucson yeni çıktığı için tasarımıda güzel olduğu için şuan göze batıyor ama 3 sene sonra satamazsın kişisel görüşüm. KİA nın zaten öyle piyasası yok o yüzden hondayı öneririm.

kia nin mi piyasası yok? Belki de piyasasının olduğu tek segment c suv. 2015 yılında sportage 7607 crv 4904 adet satmış. Bu sene crv dizel otomatik rüzgarı ile gidiyor. Sportage ise adet olarak hiç fena değil.

captivalarda peynir ekmek gibi gitti 2010 lu yıllarda şimdi yüzüne bakan yok. tercih eden yok KİA dada aynısı olacak 2. eli elde patlayacak.

kia nin suv geçmişini biliyor musun? Markanın ülkemizde en etkili olduğu segment zaten. Biraz piyasayı takip et. Suv konusunda diğer markalarla kıyaslama.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.