Şimdi Ara

[Karar Oylaması]Hangi SUV? Tuscon/Sportage-Vitara-Qashqai/Kadjar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

[Karar Oylaması]Hangi SUV? Tuscon/Sportage-Vitara-Qashqai/Kadjar

(En Son Oy Tarihi: 10.8.2024)
Giriş
  • Cümleten Selamlar arkadaşlar, Malumunuz hala karar vermiş değilim; seçenkerli daha net hale getirmek için: ( Hakkında bilgiye sahip olan arkadaşlardan) her bir kategoriden en iyi olanı seçiyoruz.
    SUV Bazında:
    EN AZ YAKAN HANGİSİ:
    EN UCUZ/EKONOMİK HANGİSİ:
    EN HAVALI/GÜZEL GÖRÜNEN HANGİSİ:
    EN İYİ F/P'ye SAHİP OLAN HANGİSİ:
    EN PERFORMANSLI HAANGİSİ:
    EN SORUNSUZ ( Servis...vb) HANGİSİ:
    EN SORUNSUZ ( 2. el satışı felan.. )HANGİSİ:
    [Bonus, Kişisel] EN İYİ OLAN:

LÜTFEN TEK BİR ARAÇ DEĞİL DE HER KATEGORİ İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ARACI AYRI AYRI BELİRTİNİZ

Böylece kategoriler ile değerlendirme yapabileceğim. (*Herhangi bir araç olabilir, o kategorinin hakkını veren herhangi bir model)

Keşke forumda anket eklentisi olsaydıda anket açsaydık.
    (*Tuscon ve Sportageyi ve Qashqai ile Kadjar'ı şu an için bir tutuyorum o nedenle kafamda 3 araç var diyebiliriz, o şekilde değerlendirme yapabilriiz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kb001 -- 1 Eylül 2016; 15:26:35 >

• 2.el ve az yaksin dersen qq kadjar olabilir onun haricinde tucson veya sportage alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik qqlarda 7-8bin indirim var bi bakın isterseniz

• Ben Tuscon alırım yakarsa yaksın aman sende

• quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Ben Tuscon alırım yakarsa yaksın aman sende
    Dizel motorlu Kadjar oldukça iddialı, kişisel olarak kardeşi QQ ya göre daha bir SUV havasında olduğunu da belirtmem gerek,
  • Tucson ile kadjar arasinda kalirdim ben ama oyumu tucsondan yana kullandim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

Tucson ile kadjar arasinda kalirdim ben ama oyumu tucsondan yana kullandim
    hiç biri yeni kasa Honda CR-V lerin yanına yaklaşamaz.

tucson yeni çıktığı için tasarımıda güzel olduğu için şuan göze batıyor ama 3 sene sonra satamazsın kişisel görüşüm. KİA nın zaten öyle piyasası yok o yüzden hondayı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    QASHQAİ vs KADJAR...?
    5 yıl önce açıldı
    Qashqai vs Tucson
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şey ben her kategoriden ayrı yarı en olan araç sormuştum ama :(

• kadjar da kampanya vardı sanırım ona bakın. eğer yoksa tucson

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

kadjar da kampanya vardı sanırım ona bakın. eğer yoksa tucson
    Dizel olacaksa Kadjar
    Benzinli binilecekse Tuscon.

Ama dersen dizeller çok pahalı, Kadjar tipi hoş değil, Vitara alınır Lpg ile mis gibi binilir.

En az yakan= 1.5 dCi Kadjar, daha sonra Qq
    En F/P performans olarak=Vitara
    En lüks gözüken=Tuscon
    En hızlı satılan=Qq, Kadjar.

Fakat Qq şişirme bir araba ve neredeyse Kadjar ile aynı hatta Kadjar daha iyi. Üstelik bakım fiyatları daha pahalı ve bakım aralığı daha az Nissan'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Dizel olacaksa Kadjar
    Benzinli binilecekse Tuscon.

Ama dersen dizeller çok pahalı, Kadjar tipi hoş değil, Vitara alınır Lpg ile mis gibi binilir.

En az yakan= 1.5 dCi Kadjar, daha sonra Qq
    En F/P performans olarak=Vitara
    En lüks gözüken=Tuscon
    En hızlı satılan=Qq, Kadjar.

Fakat Qq şişirme bir araba ve neredeyse Kadjar ile aynı hatta Kadjar daha iyi. Üstelik bakım fiyatları daha pahalı ve bakım aralığı daha az Nissan'da.

Alıntıları Göster
    Tiguan

• //güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

tucson yeni çıktığı için tasarımıda güzel olduğu için şuan göze batıyor ama 3 sene sonra satamazsın kişisel görüşüm. KİA nın zaten öyle piyasası yok o yüzden hondayı öneririm.

kia nin mi piyasası yok? Belki de piyasasının olduğu tek segment c suv. 2015 yılında sportage 7607 crv 4904 adet satmış. Bu sene crv dizel otomatik rüzgarı ile gidiyor. Sportage ise adet olarak hiç fena değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

kia nin mi piyasası yok? Belki de piyasasının olduğu tek segment c suv. 2015 yılında sportage 7607 crv 4904 adet satmış. Bu sene crv dizel otomatik rüzgarı ile gidiyor. Sportage ise adet olarak hiç fena değil.

Alıntıları Göster
    Tiguanı hiç sevmeme de Direksiyonun ordaki ekrandan navigasyon vermesi beni bitirdi

• Abi karar veremediysen talisman al geç

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

Abi karar veremediysen talisman al geç

Yooogh artık.
    Ben dikdörtgen araba hiç sevmem.
    ( Ama geçen yolda gördüm, bi baktım reanult ve dedim ki '' waaay renault bu kez kendini aşmış ''. Bildiğin Lüx araba üretmişler adamlar :)
  • kb001 K kullanıcısına yanıt
    Önyargıyı geç be abi uğra şu galeriye

• quote:

Önyargıyı geç be abi uğra şu galeriye

Gittim, geç gittiiğim için test sürüşü bugune kalmıştı bugun de hiç bi yere gidmedim ve zaman daralıyor. Yoksa hem zeytınburnu hem yenıbosnaya davetlıydım yarın 1-2 hyundai gezip oralara gideceğim aradan ssangyangı ve tekrar bir vitara gzmesini çıkarmayı planlıyorum son 2 günüm kaldı ya kararsızlıktan kalacak ya karambole gideceğiz :(
  • kb001 K kullanıcısına yanıt
    Acele etme sebebin ne abi, yıl sonuna doğru 2016 modeller indirime girebilir acelen yoksa araba ihtiyacın varsa 1-2 aylığına kirala derim 😄

• quote:

Acele etme sebebin ne abi, yıl sonuna doğru 2016 modeller indirime girebilir acelen yoksa araba ihtiyacın varsa 1-2 aylığına kirala derim 😄

Bayraaaaaaaaam
    Bayram için heves ettim memlekte gideceğim gezeceğim, tabiri caizse hava da atacağım
    Karar veremezsem diye kiralama benim de aklıma geldi de şimdi kiralamaya boşu boşuna para vereceğim, ama şimdi olsa araç zaten benim olan araca beleşe bineceğim. Haa Kasımlarda iner diyorsanız, bu bi haftlaık kiralamayı aşacak kadar indirim olur dıyorsanız o başka, hem bana da zaman kjalır. Ama ben pek sanmıyorum, ustleık 1-2 ay da arabaya geç kavuşacağım..fln :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.