Şimdi Ara

Pejo 3008, Ateca, Karoq, GrandlandX sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaslar. Yukardaki modellerden birini alma planim var. ama arada kaldigim birkac durum mevcut.

ÖTV indirimi zamani 3008 Prime editionu: 190,5 bine bulmustum simdi biraz sacmalamis fiyatlar. 185'e alayim dedim vermediler. O araba hala duruyor. (ortalama ramazan bayrami öncesi bakmistim)

O zaman baska modele bakmamistim ama simdi seat ve skoda da radarima girdi. GrandlandX ise fiyat olarak avantajli duruyor acikcasi.

Simdi sorular:

* OTV indirimde Ateca, grandlandx ve Karoq'un fiyatlari bilen vardi. Haziran basi gibi mesela.
    ** Suan sifir arac almak mantili mi? (İkinci ellerde cok sacma fiyatlar var sifirindan daha pahali veren adamlar var.. ya kapatip yil sonunu bekleyecegim ama dolarin cikma ihtimalide soz konusu)
    *** Bu modellerde yakin zamanda güzel fiyat alan arkadaslar var mi?
    **** Kredisizde alamayacagim alirsam yani bi sekilde ya fiyat avantajli yada kredi avantajli olmasi lazim.
    ***** SUV planliyorum acikcasi ama baska hangi arabalar onerebilirsiniz.

Suan 2013 model Pejo 308 Sportium kullaniyorum.

Yorumlarinizi bekliyorum.

• 3008 = diğer araçların direksiyonun başındayken, keşke peugeotun kokpitinde olsaydım dememeniz için.
  • 3008 iyi güzel hos cidden ama aslinda derdim pejolar 120-130 binden sonra hem fazla deger kaybediyor hemde biraz sagi solu oynuyor. Yoksa 3008 guzel ama bi ateca'da cok saglam duruyor. benim diger aracim gibi bi 5yil kaza bela olmazsa binme planim var.
  • Pejo 3008, Ateca, Karoq, GrandlandX sizce hangisi?
    Pejo 3008, Ateca, Karoq, GrandlandX sizce hangisi?

Karar sizin. Ayrıca sorunsuz EAT8 tam otomatik şanzıman varken patlak DSG ile uğraşmakta sizin seçiminiz. Karoq,Ateca,Tiguan birbirinin aynısı arabalar ve hepsi Peugeot 3008in yanında çirkin,gösterişsiz duruyor.

Ayrıca 3008 değer kaybetmiyor ikinci el piyasasına bakabilirsiniz.

• Ateca ve karoq şanzıman soru işareti, uzun ömürlü olmayacaktır, ayrıca heyecansız araçlar, insanın içini gıcıklayan tarafları yok.

3008 ve grandland de temelde aynı araba, tasarımları farklı, artık hangisi hoşunuza giderse. Ben full paket grandland'i daha çok beğeniyorum, 3008 çok oyuncaklı duruyor. Ama tasarımını beğenen için çok güzel araba 3008, kaliteli de

Sizin aklınızda 3008 varmış belli ki, şimdi ondan vazgeçip başka araba alsanız, yukarda bi arkadaşın da dediği gibi aklınız 3008'de kalacak.
  • İkisinide kullanacagim ardarda ona gore karar verecegim. Nedense Ateca 150bin den sonra daha saglam kalacakmis gibi geliyor ama DSG olayini bilemedim. Bugun Ateca'nın sunroof haric Xcellence modeline (sunroof haric) 195bin dediler. Ama Zaten internet fiyati. ÖTV indirimde 185 bin miş sanirim. Bu konuda o zamanlar fiyat alan var mi? 195 acikca bana fazla geldi. O fiyata 2018 model 3008 Allure alinir gibi.

Birde aklimda acaba ÖTV indirimi bu sefer çok daha iyi olabilir mi diyorum. Yani yüzde 0 gibi gibi. Piyasayi acmak icin?

Ateca kullanan var mi formda? Yorum yapabilecek?
  • Ateca arkadaşımda var. Klasik vag, klima tuşlarına kadar.
    TDI (1.6) pek tat vermiyor bence, HDI ve türevleri kesinlikle daha canlı hissettiriyor. (2018 golf TDI'dan 2016 pejo 308e geçtim yakında)
    Yeni pejolarda pek langır lungur olayı yok diye düşünüyorum. (Bu ikinci 308'im)
    Fakat Grandland piyasası tam oluşmadığı için fiyat avantajı var, o da düşünülebilir.
    3008 fiyatları abartı bence.
    Bu kadar beklemişsiniz madem, yılsonu kampanyalarını bekleyin, avantajı nerede görürseniz oraya direksiyonu kırın.
  • Sizin aklınız 3008’de kalmış gibi. 3008 kendi segmentinde gayet güzel bir araçtır. Peugeot’lar 120bin km’lerden sonra dağılıyor lafı tamamen yanlıştır. Artık günümüzdeki araçların çoğu belli bir kalitede üretiliyor.
  • 3008 ve Grandland çift yumurta ikizi, hangisi hoşunuza giderse onu tercih edin. Şahsen Pejo'nun iç tasarımından hiç haz almıyorum, ekran yerleşimi ve direksiyon tasarımı göze hiç hoş gelmiyor.
  • Pejonun sağı solu oynuyor demişsiniz ancak seat'ın neredeyse tüm modellerinde trimler 1 sene sonra fiorino gibi zıngır zıngır öter, denenmiş yaşanmış bir durumdur. Seat kadar parasını hak etmeyen bi marka daha görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mail777

3008 iyi güzel hos cidden ama aslinda derdim pejolar 120-130 binden sonra hem fazla deger kaybediyor hemde biraz sagi solu oynuyor. Yoksa 3008 guzel ama bi ateca'da cok saglam duruyor. benim diger aracim gibi bi 5yil kaza bela olmazsa binme planim var.
    Deger kaybı dedin mi alacaan iki araba var biri qasqahi diğeri tiguan
    Bunları boşa yazmışsın
  • Gözün kapalı 3008.
  • mail777 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba 2,5 yıldır Ateca kullanıcısıyım (1,4 tsı dsg). 45 bin bakımını bir hafta önce yaptım.
    Aracın ön tarafı gayet premiuma yakın bir hava veriyor insana. Artvine gittim yaylaya çıktım her türlü kötü yolda arabanın anasını ağlattım asla trim sesi gelmiyor araçta şuan.
    Konfor olarak istanbulda üzebilir plastik tümseklerde çok araba bir bütün olarak yükselip iniyor lakin yoldaki yavaşlatma çizgilerinde vs içeriye ses çok az alıyor ve titreşim olmuyor.
    Yalıtım olarak çok başarılı dışarının sesini almıyor ve istanbuldaki yollarda içeriye lastik sesi almıyor. Bozuk asfaltta yol sesi geliyor.
    Aracın arkasında da seyehat ettim 3 kişi yetişkin daha rahat olan araçlar var. Araç enlemesine biraz dar bu yüzden. Diz mesafesi çok iyi.
    Dediğiniz gibi ötv indirimi varken 185 bin idi dizel otomatik. Facebook grubunda o fiyata alanlar vardı. Şuan en ucuz 195 bin fiyat alan duydum.

Başka bir sorunuz varsa buyrun.

• Ateca'dan uzaklastim gibi. Dsg ile cok iyi duyumlar yok malesef.. 3008 veya ikinci el 5008 potada ama birde c5 crossair cikti devreye. Lansman fiyati nasil acaba fiyat alan var mi?
  • 3008 veya cross air
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.