Şimdi Ara

DUSTER-TUSCON-SPORTAGE-RAV4 ARASINDA HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    35000 liraya kadar jeep tarzı bir araç almak istiyorum.

Seçeneklerim:

1. Dacia Duster
    2. Hyundai Tuscon
    3. Kia Sportage
    4. Toyota Rav-4 (Aracın içi dar geldi, vazgeçtim)

4X2, 4X4 konusunda kararsızım...

Artıları eksileri konusunda acil bilgiye ve marka/model tavsiyesine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CarpeDiem_ -- 12 Mart 2013; 10:43:59 >

• Yok mu önerisi olan?
  • Hocam temiz bir Kia Sportage bulursan kaçırma al, bulamazsan sıfır Duster'ı al.
  • sıfır veya yüksek model olacağı için duster derim.çok ilgimi çeken bir klasman değil bu suvlar.fakat diğerleri daciadan pahalıdırlar 35,000 tl için model düşürüp km yükseltmeniz gerekecek diğerleri için.fakat daciada dha düşük km ve yüksek model alabilirsiniz.ayrıca piyasadada baya görüyorum dacia.en azından rav4 ve tuscondan fazla var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

sıfır veya yüksek model olacağı için duster derim.çok ilgimi çeken bir klasman değil bu suvlar.fakat diğerleri daciadan pahalıdırlar 35,000 tl için model düşürüp km yükseltmeniz gerekecek diğerleri için.fakat daciada dha düşük km ve yüksek model alabilirsiniz.ayrıca piyasadada baya görüyorum dacia.en azından rav4 ve tuscondan fazla var.

Valla karşımızdaki apartmanın otoparkında 5 tane Tucson var.Sanırsınız Hyundai araç kiralama merkezi .Buralarda Rav4 , sportage, tucson tarzı araçlar sanki zorunluluk gibi adım başı var. ( Beşiktaş-maslak-şişli-sarıyer )

Bende almak üzereyim bu tarz birşey.Konu açmayı düşünüyorum başka seçeneklerimde var mesela Ssangyong Kyron gibi.35 bin tl bütçe ile temiz sportage bulmak pek mümkün değil nerde var nerde yok gidip inceledim ya km yüksek ya değişen falan fazla.Keza o fiyatlara temiz Rav4 te yok malesef.Hem eski kasa hem çok yüksek km lerde Rav4 alınabiliyor.41 bin gibi bir fiyata yeni kasası varken eski kasa Rav4 almak mantıklı değil zaten.Benimde bütçem 40-41 gibi maksimum.Duster kalitesi yerlerde olan bir araç.Sadece parçaları ucuz, suv ihtiyacı görür o kadar.Yeni olması avantaj birde.Cidden zor karar vermek.Bende aynı kararsızlığı yaşıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

sıfır veya yüksek model olacağı için duster derim.çok ilgimi çeken bir klasman değil bu suvlar.fakat diğerleri daciadan pahalıdırlar 35,000 tl için model düşürüp km yükseltmeniz gerekecek diğerleri için.fakat daciada dha düşük km ve yüksek model alabilirsiniz.ayrıca piyasadada baya görüyorum dacia.en azından rav4 ve tuscondan fazla var.

Valla karşımızdaki apartmanın otoparkında 5 tane Tucson var.Sanırsınız Hyundai araç kiralama merkezi .Buralarda Rav4 , sportage, tucson tarzı araçlar sanki zorunluluk gibi adım başı var. ( Beşiktaş-maslak-şişli-sarıyer )

Bende almak üzereyim bu tarz birşey.Konu açmayı düşünüyorum başka seçeneklerimde var mesela Ssangyong Kyron gibi.35 bin tl bütçe ile temiz sportage bulmak pek mümkün değil nerde var nerde yok gidip inceledim ya km yüksek ya değişen falan fazla.Keza o fiyatlara temiz Rav4 te yok malesef.Hem eski kasa hem çok yüksek km lerde Rav4 alınabiliyor.41 bin gibi bir fiyata yeni kasası varken eski kasa Rav4 almak mantıklı değil zaten.Benimde bütçem 40-41 gibi maksimum.Duster kalitesi yerlerde olan bir araç.Sadece parçaları ucuz, suv ihtiyacı görür o kadar.Yeni olması avantaj birde.Cidden zor karar vermek.Bende aynı kararsızlığı yaşıyorum..

seçim zor gerçekten. alternatif olarak renault un koleos tu sanırım sonra opel mokka yeni çıktı bu tip araçlarda var ama fiyatları konusunda hiç bilgim yok.trafikte gördüğüm için aklıma geldi.veya opel in koleos segmentinde bir aracı vardı ama adını hatırlamıyorum.onlarında 2. ellerine bakın derim.

• Nissan X-Trail'lere bakmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Duster derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.