Şimdi Ara

karar veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

araba almanın zamanımı ya da beklemelımıyım
    şehir içinde haftada 5 gun kullancam.fazla yakmasın yeter yanii cok derinlerde gezmiyorum :)
    eski olmasın, en az 2004 model olsun
    sıfır mı almalıyım yoksa ikinci elmi bakmalıyım
    ve en onemlisi bu arabayı kardeşimde kullanacagı için sağlam olmasını istiyorum.yoksaaa umrumda değil

benim aklımda ilk olarak yeni kasa 2005 model mercedes a150 var...2004 model mercedes a160 longlarda guzel ama kasa eski oldugu için istemiyorum....

sıfır km subaru impreza otomatik vitesli comfort paketli 28.000 liraya buldum ama bu arabanın cok yaktığını solediler.....

bunların dışında bana euroncapdan 5 yıldız almış sağlam bi araba onermenizi rica etcemm

para limitim 27.000

• okuyan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum
  • o subaruya LPg öneririm. anladığım kadarıyla bi canavar istiyosun
  • tek kapı opel corsa
  • canavar derken neyi kastettın anlamadım herlade sağlam olmasını.

walla cokk bunaldım bi araba alcammm....kara verıorum tamam buna lpg taktırayım diyorumm ama annem karışıyor olmaz ttup ıstememm yaaa patlarsaaaa anlat anlata bilirsenn

subaru impreza cok saglam araba ama hem otomatık hemde 4x4 yanii beniii bıraz korkutuyor

mercedes a150 2005 model 4 kapı 26000e bulursam hemen alcammm wallaaaa

• arkadaşlar tek kapı değilde 4 kapı istiorum

bidee bu araba fiyatları dusermi yaniii beklemeli miyim
  • anneni atlatmak zor olmaz sanıyorum. hatta lpg li bi arabaya bindiğini bile anlamayabilir.

a160 hahkkın da bilgim yok. ama ufak zannedersem tip oalrakta tarzım değil. subaru çok aha hoş olcaktır.
  • yeni kasa a 150 yi minumum 30 bin ytl ye bulabilirsin.

subarunun fiyatı ve özellikler hakikaten çok iyi ama şehiriçi rahat 12 litre yakar, iyi bir lpg ye en az 1500 ytl daha vereceksin ve zaten çok küçük olan imprezanın bagajı hepten yok olacak.

tavsiyem 1 ay bekleyip yeni honda jazz'ı incelemen (100 beygir-şehiriçi tüketim 7 litrenin altında), en azından keşke demezsin, beğenmezsen zaten problem yok
  • Madem sağlamlık konusunda bu kadar takıntı var bakacağın marka: VOLVO olabilir...
  • volvo c30'a bir bak.
  • Hiç İmpreza'ya LPG falan uğraşma derim.

İkinci el Focus, Megane, Astra dizel alabilecek paraya sıfır araba alıp orasını burasını deldireceksin garanti dışı bırakacaksın.

Ayrıca 28.000'e dediğin İmpreza 1.6 olacak. bastığında gitmeyecek. Performans bekleme o arabadan. İmpreza dediğin araba WRX, STI modelidir. 1.6 115 HP (ya da onun gibi bişey) araç seni uçurmaz kesinlikle.
  • c30'un internet sayfasından çok güzel görünüyor.
    almazsan kafamı keserim.(şaka)
    hakketen hayran oldum.
  • quote:

Hiç İmpreza'ya LPG falan uğraşma derim.

İkinci el Focus, Megane, Astra dizel alabilecek paraya sıfır araba alıp orasını burasını deldireceksin garanti dışı bırakacaksın.

Ayrıca 28.000'e dediğin İmpreza 1.6 olacak. bastığında gitmeyecek. Performans bekleme o arabadan. İmpreza dediğin araba WRX, STI modelidir. 1.6 115 HP (ya da onun gibi bişey) araç seni uçurmaz kesinlikle.

Kesinlikle katılıyorum.

2. el dizel Megane, Astra vs. çok daha iyi bir seçim olacaktır.
  • volvo c30 pahalı ve tek kapı
    performans istemiyorum...zaten yeni cıktım maserati 2.24 içinden...satana kadar canım cıktı
    yeni honda jazzı bilmiordum bakmakda fayda var.....

2005 model mercedes a150 28000e buldum ama TEK kapı....benım kısmetım yok
    Aslında mercedestee diretmemin nedeni şu sebebbbten, mercedes kolumanda tanıdığım yonetici pozisyonunda bi yakınımız var.hani arabanın pahalı bi masrafı olursa adamın bana yardımı dokunur.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESSERSCHMITT -- 14 Eylül 2008; 17:13:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

yeni kasa a 150 yi minumum 30 bin ytl ye bulabilirsin.

subarunun fiyatı ve özellikler hakikaten çok iyi ama şehiriçi rahat 12 litre yakar, iyi bir lpg ye en az 1500 ytl daha vereceksin ve zaten çok küçük olan imprezanın bagajı hepten yok olacak.

tavsiyem 1 ay bekleyip yeni honda jazz'ı incelemen (100 beygir-şehiriçi tüketim 7 litrenin altında), en azından keşke demezsin, beğenmezsen zaten problem yok

yavvv honda jazz için 2009 yılı başı ortası falann demişlerr anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MESSERSCHMITT

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

yeni kasa a 150 yi minumum 30 bin ytl ye bulabilirsin.

yavvv honda jazz için 2009 yılı başı ortası falann demişlerr anlamadım

ekim de autoshow ile beraber türkiye de piyasaya sürülecek. garanti, olmadı kasım olsun :)

• cok iyi bir c max focus bulursun cokda rahat edersin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.