Şimdi Ara

karar veremedim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung i450 ile i560 arasında kaldım lütfen yardımcı olun.Aslında gönlüm i560 dan yana ancak i560 piyasada zor bulunduğu için canlı görme imkanım olmadı i450 bi arkadaşımda var çok iyi bir telefon.YArdımcı olursanız sevinirim.

• iki telefondada symbian bulunuyo ve gayet hızlı çalışıyo bu iki telefon içinde büyük bir artı i560ın kamerası daha başarılı ama i450dede çif kızak ve dokunmatik müzik tuşları var buda bence güzel bir özellik seçim zor bir yanda kamera bir yanda müzik eğer senin için kamera önemliyse i560 almalısın ama müzik önemliyse i450 eğer ikiside önemli dersen i560 almalısın sonuçta i560 iyi kötü müzikte çalıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

iki telefondada symbian bulunuyo ve gayet hızlı çalışıyo bu iki telefon içinde büyük bir artı i560ın kamerası daha başarılı ama i450dede çif kızak ve dokunmatik müzik tuşları var buda bence güzel bir özellik seçim zor bir yanda kamera bir yanda müzik eğer senin için kamera önemliyse i560 almalısın ama müzik önemliyse i450 eğer ikiside önemli dersen i560 almalısın sonuçta i560 iyi kötü müzikte çalıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

iki telefondada symbian bulunuyo ve gayet hızlı çalışıyo bu iki telefon içinde büyük bir artı i560ın kamerası daha başarılı ama i450dede çif kızak ve dokunmatik müzik tuşları var buda bence güzel bir özellik seçim zor bir yanda kamera bir yanda müzik eğer senin için kamera önemliyse i560 almalısın ama müzik önemliyse i450 eğer ikiside önemli dersen i560 almalısın sonuçta i560 iyi kötü müzikte çalıyo

harbiden doğru söylemişinde millete yardım ediyosun kendin telefon almaya kalkınca yapamıyosun bu özellik bendede var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcansl -- 20 Ocak 2009; 0:35:27 >

• düşünmeden i560 al derim
  • teşekkürler arkadaşlar ya ben de i560 istiyorum ve onu alacam karar verdim. :) Wi-Fi önemli değil benim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.