Şimdi Ara

Karar veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben somstre da char kasıcam fakat ne kasıcagıma kadar veremedim tip olarak warrioru istiyorum fakat oynamaktan en cok zevk aldıgım job ise assas bi türlü karar veremedim sizce tipini sevdigimimi acmalıyım oynamaktan zevk aldıgımımı

NOT:Assasında tipini begeniyorum fakat warrior kadar değil warriorla oynamaktanda zevk alıyorum fakat assas kadar değil bu arada nasıl kasıcagımı da biliyosunuz bunuda goz onune alın

• Yardım edicek yoqmu
  • Paran ve vaktin varsa warrior kas derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren

Paran ve vaktin varsa warrior kas derim

Hf ile kasıcam o yuzden pek farketmez gibime geliyo bide rogue dizmek daha pahalı bence mesela +8 raptor 10 gb ise 1 tane +8 shard da 10 gb ye yakın yani silaha 2 kat para vermis oluyosun benm amacım kasmak bide warriorun goruntusu assasdan daha guzel geliyor assasda guzel geliyor ama warrior daha guzel geliyo fakat assası oynamakta warriordan daha cok zevk beriyo bana warriorda verişyo ama assasdan az veriyo
  • Okcu kas hf al baska kasmanın imkanı yok zaten:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur

Okcu kas hf al baska kasmanın imkanı yok zaten:D

Warriorlda hf le aynı kasılmıyomu archer dahamı kolay oluyo daha once hiç kasmadım hf ile
  • Hp mp dex basılı fp görevlerini yapar giyersin fp elinede +3 iron crosbow hf + pot paran varsa 5 günde en fazla 59 a kadar gelirsin
  • Valla tipi için char kasanı da ilk defa görüyorum, ne diyim

Şimdi herkes kendi sevdiği charı yazar, zevkine göre bişeyler açıcaksın. Bana kalsa mage severim ben ama zaten oyunun bu haliyle kasılacak en uygun char ARCHER olurdu.
  • Asas yap hf alıcaksan.
  • valla devrik cümle kurmada rekor kırdın tebrikler :)

konuya gelirsek bence hangisini iyi oynuyorsan onu kas , asas ı warrior kadar beğenmediğini söylemişsin ama warriordan daha iyi oynarım diyorsan asas kas derim , bi söz varya zamanla seversin diye... :D
  • bosuna asas oynama bence. warior ya da archer. oyunun durumu bunu gerektiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

bosuna asas oynama bence. warior ya da archer. oyunun durumu bunu gerektiriyor.

Vaktin varsa warrior kas.

Oyunun durumu şu an oyun oynamamayı gerektiriyor aslında. Koxp yüzünden ne exp kasacak parti bulabiliyoruz ne de np kasabiliyoruz..
    Sağol var ol koxp!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 11 Ocak 2010; 6:20:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Valla tipi için char kasanı da ilk defa görüyorum, ne diyim

Şimdi herkes kendi sevdiği charı yazar, zevkine göre bişeyler açıcaksın. Bana kalsa mage severim ben ama zaten oyunun bu haliyle kasılacak en uygun char ARCHER olurdu.

Benim sormak istedigim siz olasanız tipini cok sevdiginiz oynamak tan zevk aldıgınız job mu yoksa oynamaktan cok zevk aldıgınız tipini sevdiginiz bi jobumu tecih ederdiniz?
  • 80 lwl yapicaksan elbette warrior..
    warrioru 80 yap bak nasil zevk aliyorsun :)
    asas masas hikaye geliyor ozaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoneOfLife
    80 lwl yapicaksan elbette warrior..
    warrioru 80 yap bak nasil zevk aliyorsun :)
    asas masas hikaye geliyor ozaman :)

katiliyorum. benim kanaatim wariorlar oyunda bp disinda tum buildlere karsi avantajli. tabi 80 level olmasi kosuluyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.