Şimdi Ara

Karar vermemde yardımcı olur musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet, eşit . Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha önce piyada tutuluyor diye boş araç aldım ve pişmen oldum bir daha da o hataya düşmedim. Nacizane tavsiyem bütçenizin el verdiği en dolu aracı alın ki bu koşulda Talisman gözüküyor. Ek olarak üç aracı da kiralık kullandım en çok Insignia dan keyif almıştım sürüşü çok keyifli bi araç ama dolu bi versiyondu bu nedenle boş model ile ilgili bi fikrim yok. Dediğim gibi yerinizde olsam Taisman alırdım

• darksnr kullanıcısına yanıt

Insignia dolu paket beni aşar. Talisman fiyat ve donanım açısından en uygunu.

• D sınıfı iyice büyüdü. Büyük arabalarda da bence Opel'in tecrübe farkı hala var. Genel sürüş bakımından (süspansiyon, direksiyon, fren) Opel'i tercih ederdim. Geri görüşü biraz sorunlu ama bu konuda artık hiç birisi harika sayılmaz.

• insignia şehir içinde yorar.
    uzun süre bineceksem talisman olabilir ama ikinci el satışı ağır.
    comfortline passat alırdım. 250’ye çok rahat bulursunuz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-kazasiz-temiz-navigasyon-geri-gorus-kamerasi-66000km-908070227/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsignia alınır. Talismanın 2. eli vasat. Passat her zaman kalitedir. Bende bu 3 araca baktım ve İnsignia ile Passat arasında kaldım. 2.eli daha kolay satılan passatı tercih ederim. Fakat trendline paketindeki bir passatı almak yerine daha özellikli bir İnsignia almak daha mantıklı.

Bu arada civicte alınabilir. Sonuçta vereceğiniz parayı sıfır honda civic almakta mantıklı

• Bu versusta kesinlikle İnsignia. Dizel otomatik ve d segmenti. Tr şartları için biçilmiş kaftan. Km de düşükmüş. Donanım da fena değil. Piyasası da kötü değil. E daha ne olsun.

• Talisman kazasızsa ve jantlar 18 ise fiyat çok iyi, uzun süredir takip ettiğim arabaydı. Insignia ben olsam excellence paket bakardım, insigniaların düşük paketleri genelde filo çıkması oluyor dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 16 Mayıs 2021; 21:51:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilonpruva

Bu mesaj silindi.

İnsignia'nın ön çarpışma uyarısı sadece uyarı yapmıyor, gerektiğinde fren de yapıyor yanlışınız var. Ayrıca yaya tanıma da var. İnsignianın donanım anlamında Talismandan üstün olduğu tek taraf da budur sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Tercihim insignia olurdu talisman ikinci el ölü bulaşma derim

İkinci eli ölü diye bir şey yok, koyarsın piyasanın 10k altına satılır, her malın bir alıcısı vardır. Ben uzun süre Talisman kovaladım, gerçekten piyasanın altında olan arabalar 1-2 güne satıldı. Konu sahibi de zaten piyasanın altında bir araç bulmuş anladığım kadarıyla, satarken de ucuza satar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 16 Mayıs 2021; 22:0:11 >
  • Hem tork konvertörlü gerçek tam otomatik hem dizel hem de devami olan bir seri olduğu için opel insignia derim.

D segmentinde hadi benzinli olsun yaksın ama otomatik olmaması tercih edilebilir gibi değil.. a , b ve c olsa hadi tamam d segmentinde manuel çok itici geliyor bana :)

• cricet C kullanıcısına yanıt

hocam fren yapmadığına baya eminim ama siz öyle diyince boşlukta kaldım,uygun bir fırsatta denerim tekrardan.

• Insignia derim ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

hocam fren yapmadığına baya eminim ama siz öyle diyince boşlukta kaldım,uygun bir fırsatta denerim tekrardan.

Siz yine de denemeyinKarar vermemde yardımcı olur musunuz? , ben de kullanırken hiç fren yapmayacak gibi hissediyorum ama kullanma kılavuzunda yazıyor fren yapar diye fakat belirli şartları var tabi (yani bu sisteme güvenip hiç fren yapmamak doğru değil). Aşağıda videoyu bırakıyorum kendi kendine fren yaptığının kanıtı. Ayrıca bu sistemin diğer özelliği ise önde engel algıladığı zaman frenleri fren yapmaya hazır hale getiriyor, muhtemelen o durumda fren yaptığınızda normalden daha sert bir frenleme yapar.

• Epsilonpruva E kullanıcısına yanıt

Emeğine sağlık, güzel bilgilendirme olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: cricet

Siz yine de denemeyin , ben de kullanırken hiç fren yapmayacak gibi hissediyorum ama kullanma kılavuzunda yazıyor fren yapar diye fakat belirli şartları var tabi (yani bu sisteme güvenip hiç fren yapmamak doğru değil). Aşağıda videoyu bırakıyorum kendi kendine fren yaptığının kanıtı. Ayrıca bu sistemin diğer özelliği ise önde engel algıladığı zaman frenleri fren yapmaya hazır hale getiriyor, muhtemelen o durumda fren yaptığınızda normalden daha sert bir frenleme yapar.

Alıntıları Göster

enjoy donanımda olduğuna emin misiniz bunun,çünkü başıma böyle bir olay geldi ve fren yapmadı(menzile girmemiş olabilir).Çünkü videoda lane asist de var fakat normalde araçta bulunmuyor.

• cricet C kullanıcısına yanıt

18 jant, kazasız, otomatik.

• Ben yeni BMW GS Adv 2018 motorumu 268.500'e sattım 21.000Km'de. kısacası bu saçma sapan Piyasaya lanet olsun.

• quote:

enjoy donanımda olduğuna emin misiniz bunun,çünkü başıma böyle bir olay geldi ve fren yapmadı(menzile girmemiş olabilir).Çünkü videoda lane asist de var fakat normalde araçta bulunmuyor.

Alıntıları Göster

Enjoy donanım hakkında bir bilgim yok fakat benim bildiğim insignia'ların bütün paketlerinde bu özellik standart. Zaten sadece kamera ile çalışıyor bu sistem, eğer uyarı veriyorsa fren de yapıyordur muhtemelen. Ama dediğim gibi, fren yapıp yapmadığını trafikte denemeyin, çünkü belirli kriterleri var, belli bir hızın üstünde ve altında olması gerekiyor aracın, maket ile deneyecekseniz güzel bir deneyim olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 16 Mayıs 2021; 23:1:54 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.