Arkadaşlar 2 senelik otomotiv bölümü okuyorum dgs ile otomotiv mühendisliğine geçirmeyi düşünüyorum fakat bir ilk olarak sınava ciddi hazırlanmayı düşündüm ama sıfırım.Sporla ilgilendiğim için (klüpte oynuyorum) sınava hiç çalışmamıştım bu sene tyt çalışıp mühendisliğe geçiririm diyordum bi sormak istedim mimarlık okumak istiyorum sizce sıfır olan birisi şimdiden başlarsa kırık obp ile mimarlık kazanabilir mi? yoksa ayt uğraşmadan dgs mi kasmalı? Gerçekçi olun lütfen tşk |
Karar vermeme yardımcı olun
-
-
dgs -
mimarlık bölümünü otomotivden daha çok istiyorum hiç mi denenmez :( sanırım 2.sene obp kırık olmuyormuş bunu yeni öğrendim doğru mu bilmiyorum
-
2. sene obp kırık olmuyor deneyip denememek konusunda kimseyi takma. hayat senin sonuçta -
quote:
Orijinalden alıntı: trez
2. sene obp kırık olmuyor deneyip denememek konusunda kimseyi takma. hayat senin sonuçtaSayısal dersler ve sınav zorluğu hakkında pek tecrübem fikrim olmadığı için danışmak istedim aslında yapmak istiyorum sıfırdan başlayıp 7 ayda günde 7 8 saat çalışmak neden yeterli olmasın ki bilmiyorum hocam kafam çok karışık kritik bi karar çünkü en ufak bi hatamda okul hayatım biter çünkü devam ettiremezsem okulu ailem baya bi sıkıntı yaratır diğer yorumlarıda görmek istiyorum bakalım tecrübeli arkadaşların fikirleri çok önemli teşekkürler sana da
-
Bence dgs kas.
-
mimarlık kazanırsın da pek memnun edecek bir yerde olmaz
-
60 100 bin arası yapılaiblir mi sizce günde 7 8 saat çalışmayı düşünüyorum
-
Merhaba hocam aramıza katılın siz de ayrıca kırık obp ile 100 k rahat yapılır 7 8 saat çalışma ile -
obpm kırık olmuyormuş snaırım 2.senem olduğu için üniversitede
-
Bi ustanin yanina kalfa ol. Egitim sistemini bosa mesgul ediyon.
-
eyvvv
-
Eğer 2. senenizse obp kırılmaz hocam -
Otomotiv mühendisliği okuyorum bir arkadaşımda mimarlıkta onun verdiği paraların yarısını bile vermiyorum öyle diyeyim.Mimarlık kazanmak basit o kadar da emek istemiyor bir çok bölüm dolmuyor bile o yüzden normal bir çalışmayla bir mimarlığa geçebilirsiniz iyi çalışamalar.
-
evet mimarlık okumanın baya masraflı olduğunu biliyorum fakat otomotiv beni pek çekmedi o yüzden denemek istiyorum bi teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X