TR ELMAS 3 HESABIM SATILIK
TR ELMAS 3 148 ŞAMPİYON 142 KOSTÜM
Ürün Açıklaması:
Nakit ihtiyaçtan dolayı acil satılıktır bilgisayarım olmadığı için hesap içinden görüntü atamıyorum ciddi alıcılar kaçırmasın bu fiyatı.
Kitap önerisi
Dostlarım merhaba.Kardeşim sınava hazırlanmak istiyor ama tam anlamıyla 0 tytden başlayacak sayısal olarak hazırlanıcak mimarlık veya yazılım okumak istiyor tyt için 0 olan birisine uygun kitap önerisi yapar mısınız her ders için teşekkür ederim
Elden senetli alışveriş hakkında
Arkadaşlar selam üniversite öğrencisiyim özel yurtta kalıyorum yurt taksidini yetiştiremediğim için sıkıntı yaşayacağım borç olarak destek isteyeceğim bi yakınım yok bankalar kredi vermiyor takibim olduğu için tek çarem bildiğim sanırım elden taksitle senetle telefon satan yerler zarara gireceğimi biliyorum fakat başka çarem yok yarına taksiti hazırlamam gerek sormak istediğim bilgili tecrübeli olan varsa takibi olan birine evkur gibi yerler senetli sözleşmeli 3 5 binlik telefon satarlar mı? Üzerime kayıtlı 1 araba var bunun etkisi olur mu banka takibim olmasına rağmen yoksa valizimi hazırlayım mı tavsiye verirseniz sevinirim
Karar vermeme yardımcı olun
Arkadaşlar 2 senelik otomotiv bölümü okuyorum dgs ile otomotiv mühendisliğine geçirmeyi düşünüyorum fakat bir ilk olarak sınava ciddi hazırlanmayı düşündüm ama sıfırım.Sporla ilgilendiğim için (klüpte oynuyorum) sınava hiç çalışmamıştım bu sene tyt çalışıp mühendisliğe geçiririm diyordum bi sormak istedim mimarlık okumak istiyorum sizce sıfır olan birisi şimdiden başlarsa kırık obp ile mimarlık kazanabilir mi? yoksa ayt uğraşmadan dgs mi kasmalı? Gerçekçi olun lütfen tşk
255 tyt önlisans tercih
|
Ülkede 2.el ürün satmak neden bu kadar zor??
Arkadaşlar monster abra a5 v13.1.1 ürünüm var 6 ay garantisi var tertemiz sorunsuz cihaz 4750 den ilana koyuyoruö pazarlıkla 4400 4500 e bırakacağım ama yazan tüm alıcılar 3500 3600 istiyor neden böyle bu insanlar harbiden kafayı yedim gayet ucuza veriyorum bence laptopu 😡
Yardimci olur musunuz :(
Yardimci olur musunuz :(
Kaça satabilirim bunu?
Ziraat bankası provizyon işlemi
Arkadaşlar geçen hafta cuma eft yapmıştı arkadaş bana günlük sınırı dolduğu için provizyona girmiş pazartesi şubeye gitti işlem sınırını kaldırmışlar paranız hesabınıza iadr edilicek dediler ama hala hiçbir şey gelmedi normal mi?
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 89
İkinci El Bölümü Mesajları: 42
Konularının görüntülenme sayısı: 8.758 (Bu ay: 99)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El