Ülkede 2.el ürün satmak neden bu kadar zor??
-
-
Kimse o kadar para verip bir de ikinci el ürün almak istemiyor çünkü tonla riski var bataryası bitmek üzere olabilir , kronik sorunlu vs olabilir.
-
Zaten sıfırı 4700 neyin kafasını yaşıyon ki ?
Ayrıca bu fiyata şu an ryzen5 3500 16 gb ram 1660 ekran kar ve 480 ssd lik bilgisayar 5100 lira.
Sekizinci nesil ve gtx 1050 kartlı bilgisayara sence 4500 verir miyim ? 600 lira daha koyup 5100 liralık bilgisayarı alırım enayi miyim ?
Eğer ikinci else ürünün kafadan %20-30 arası düşük gider bu çok bariz ve net bir şey. Öyle 500 lira indirimle falan satacağını düşünüyorsan çok beklersin.
-
kankam bu fiyatlar 1 sene önce ki fiyatlar monster artık 1050 laptop üretmiyor istersen aç bi sahibindeni felan bi bak fiyatlara
-
Özellikleri ne peki hocam.
kaçıncı nesil ve ekran kartı nedir ?
-
kendin atmışsın ya işte 8.nesil 1050 ben geçen senenin satış fiyatı diyorum şuan bunlar satılmadığı için 0 olarak eski fiyat orası diyorum şuanın fiyatını sahibindene bakarak görebilirsin
-
Hocam dediğim gibi sıfırlar artık daha çok rabet görüyor.
Mesela bu bilgisayar şimdi 9 nesil ama ekran kartı çok iyi değil belki ama sizinkiyle de inanılmaz bir uçurum yok. Ayrıca ekran kartını satıp üstüne ekleyerek 1650 alabilir ve sizin sattığınızla aynı ya da çok az fazlasına sizinkinden çok daha iyive sıfır almış bir bilgisayar oluyor.
Şimdi siz hangisini tercih edersiniz sıfır ve 9. nesil 1650 ekran kartlı mı sizin ki mi ?
https://www.n11.com/bilgisayar/masaustu-bilgisayar
Böyle işliyor olay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 28 Temmuz 2020; 15:3:45 > -
hocam masaüstü ve laptopların fiyatları bir değil ki masaüstü alıcaksan laptopa bakmazsın zaten 7 bine rtx sistem toplarsın ama 7 bine 1650 ekranlı laptop alabilirsin sıfır anlatabildim umarım
-
Fiyat yüksek eğer diyorsan emsalleri var başka ilanlar daha pahalı evet olabilir ama sonuçta bak onlarda satılmamış pahalı diye senin laptopa eder 3.8 - 3.7 derim ben ilanı 3.9 dan koyup sansını dene -
Aynen mesele bende de çok iyi bir oyuncu laptop var. Biliyorum ki nete koysam 7.5 - 8k lık ürün en fazla 5e gidecek. O yüzden kullan kullanabildiğin kadar :) -
Alanda,satanda mezarcı olduğu için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X