Şimdi Ara

Kararımı verdim alıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    fan soğutucusu işlemciyi eğebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRsn-

Herkese merhabalar arkadaşlar, bugun sistemi topladım ve siparişi verdim.. Yarın elimde olucak muhtemelen ama pazartesiye de kalabilir.
    Yardımcı olan arkadaşlarımın uyarılarını tavsiyelerini dikkate alarak bir kaç değişiklik yaptım. Sistemin son hali şu şekilde:
    Intel Core i5 6600K
    COOL MASTER HYPER 212EVO SOĞUTUCU
    MSI Z170A GAMING PRO
    MSI R9 390 GAMING 8GB GDDR5 512Bit
    Seagate 3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm
    Samsung 250GB 850 EVO SATA 3.0
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Dual kit
    COOLER MASTER RS-700 G 80PLUS

Sistem bu şekilde arkadaşlar. Toplamda 4300 civarı bir rakama mal oldu..
    Yardımcı olan yardımlarını yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim..

hayırlı günlerde kullanın

• Gayet güzel bi sistem olmuş iyi günlerde kullanın
  • patren kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani ya o kadar ağır mi bu soğutucu burdan birisi tavsiye etmişti o yuzden değiştirdim sogutucuyi çok sıkıntı olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eRsn- E kullanıcısına yanıt
    baskı gelince eğiyor dikkat edin
  • Güzel bir sistem olmuş, hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRsn-

Nasıl yani ya o kadar ağır mi bu soğutucu burdan birisi tavsiye etmişti o yuzden değiştirdim sogutucuyi çok sıkıntı olur mu

Ben tavsiye ettim. En çok tercih edilen hava soğutmalardan biridir kendisi. Kaldı ki iyi bir hava soğutma zaten bayağı bir ağır olur. Korkmayın bir şey olmaz.
  • neyse, çok bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tekrar teşekkürler
  • başkan artık bi performans testleri yaynlarsın artık bu arada gule gule kullan sistemini hayırlı olsun
  • klement kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :) bazı parçalar pazartesiye kaldı sistemi kurunca neden olmasın :)
  • Ekran kartında da anakarttada ASUS'tan şaşma. 99dan beri pc toplarım parçalarım asusun hem ekran kartı hemde anakartının üstüne tanımam. Msı daha 6 sene öncesine kadar bilinmeyen bir markaydı ve kutusunun üzerine gaming yazınca nedense en sevilen marka oldu. Arkadaşlar her kutusu cafcaflı olan iyi olmuyo. Benim sana tavsiyem Asus Z170-A ve Asus r9 390 olur. Soğutması en başarılı olan kart asustur bunu kimse inkar edemez. Asusun fan teknoloji wingblade diye geçer ve patentli bir teknolojidir. Ayrıca kartta kullandığı boruların kalınlığı ve kaliteside diğer markalara göre kat ve kat iyidir.

Benden size nacizane tavsiye sırf üzerinde gaming yazıyor diye ve 100 lira 200 lira daha ucuz diye farklı markalara yönelmemen. Asus sana 5 sene dayanırsa diğerleri 4 sene dayanır. o aradaki fiyat farkını hakeder kart yapıyo asus emin olabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendscorpion

Ekran kartında da anakarttada ASUS'tan şaşma. 99dan beri pc toplarım parçalarım asusun hem ekran kartı hemde anakartının üstüne tanımam. Msı daha 6 sene öncesine kadar bilinmeyen bir markaydı ve kutusunun üzerine gaming yazınca nedense en sevilen marka oldu. Arkadaşlar her kutusu cafcaflı olan iyi olmuyo. Benim sana tavsiyem Asus Z170-A ve Asus r9 390 olur. Soğutması en başarılı olan kart asustur bunu kimse inkar edemez. Asusun fan teknoloji wingblade diye geçer ve patentli bir teknolojidir. Ayrıca kartta kullandığı boruların kalınlığı ve kaliteside diğer markalara göre kat ve kat iyidir.

Benden size nacizane tavsiye sırf üzerinde gaming yazıyor diye ve 100 lira 200 lira daha ucuz diye farklı markalara yönelmemen. Asus sana 5 sene dayanırsa diğerleri 4 sene dayanır. o aradaki fiyat farkını hakeder kart yapıyo asus emin olabilirsin.

Siparişi verdim artık :) msi ında beni uzecegini sanmiyorum
    İlginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

• eRsn- E kullanıcısına yanıt
    Güzel sistem. Hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.