Şimdi Ara

Kararımızı verdik. LG BP-420 Alıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende bluray cihazlarla ilgi almadan sizin sıkıntıları yaşadım gerçekten bilgi sahibi çok kişi yok bi cesaret lg bp420 aldım tabi kopya 3d bluray de :) sorunsuz izliyorum smart özelliğini kullanmadım ama sitesinde dreckt wifi yazıyor ama cihazda wifi yok usb den mkv denemedimelimde demolar var denerim ben cihazdan menmunun bu arada elimdeki 3d izlediğim filimleri takas düşünen arkadaşlarla yapabilirim
  • Merhaba,

LG 47LM660S model 3D Led Tv aldım ve birde blue ray oynatıcı almak istiyorum. LG BP420 düşünüyorum. Sizce yukarıda bahsettiğiniz sorunları yaşar mıyım ? Kararsız kaldım.

Fiyat : 179 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chasteeer -- 4 Ocak 2013; 11:25:07 >
  • sony alacaksanız sony tv olursa daha iyi olur ses açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: chasteeer

Merhaba,

LG 47LM660S model 3D Led Tv aldım ve birde blue ray oynatıcı almak istiyorum. LG BP420 düşünüyorum. Sizce yukarıda bahsettiğiniz sorunları yaşar mıyım ? Kararsız kaldım.

Fiyat : 179 TL

selam,
    acaba o fiyatı hangi mağazada gördünüz. LG BP420 179 tl ben göremedim bir yerde.
  • Arkadaşlar bende LG BP 420 aldım merak ettiğim konu şu bu korsan cd ler için mutlaka güncelleme yapmamamız doğrultusunda söylentiler var ne kadar doğrudur ?
  • 5+1 desteği ni denediniz mı calisiyor mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****emre

5+1 desteği ni denediniz mı calisiyor mu acaba

5+1 ses çıkışını soruyorsan öyle bir özellik yok BP 420 de
  • Ben aldım. Desteklediği formatlara göre bu fiyata bu cihaz en ucuz smart oynatıcı (199tl) dts, dts hd, dolby sorunsuz. wifi drect dediği ağ uzerinden evin herhangi bir odasındakı bilgisayar laptop v.s. nin içindeki film, foto, muzik leri kablosuz olarak oynatıyor. 5.1 çıkışı yok ama optik çıkışı ile ses sistemine bağlayınca 7.1 destekliyor ve hdmi kablosunun ses çıkış formatını digital çıkış olarak ayarlayınca aynı şekilde 7.1 destekliyor. birçok video formatında sorunsuz ama bazı flv dosyarını desteklemediğinin hatasını veriyor. SMART özelliği şahane tek eksiği internet tarayıcı. O da olsa tadından yenmezdi.. youtube'un içinde pair diye biyer var oradan akıllı telefonunuzu eşleştirip telefondan youtube'da açtığınız video direct tv de oynuo o bahsedilen media player lardan kat kat ustun bir cihaz.. ben hiç pişman değilim. evinde ses sistemi olan herkesin alması gereken bir cihaz. heee bide tv si smart olmayanlar içinde alınması gereken bir cihaz.

• hdmi kablosunun ses çıkış formatını digital çıkış olarak ayarlayınca aynı şekilde 7.1 destekliyor.

Şu kısmı anlayamadım biraz daha açıklarsan sevinirim

bende ayrı olarak dvd 7.1 sinema sistemi var. benim blurayi bu sistemle eşleştirerek 7.1 çıkış alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubbermantis
    bende ayrı olarak dvd 7.1 sinema sistemi var. benim blurayi bu sistemle eşleştirerek 7.1 çıkış alabilirmiyim ?

7.1 sinema sistemini hdmi ile bluray playera bağlamanız lazım.
  • ürünün teknosada teşhir fiyatı 169TL dir. İlgilenenler acele etsin en yakın fiyat vatanda var 249TL ile...

http://www.teknosa.com/arama/?s=teshir1006&gclid=CNv43-GK37cCFYJb3godjl0ANw
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/lg-bp420-bp420-full-hd-mkv-bluray-player,-usb/productdetails.aspx?I_ID=59977

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es_umit -- 12 Haziran 2013; 21:08:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

ürünün teknosada teşhir fiyatı 169TL dir. İlgilenenler acele etsin en yakın fiyat vatanda var 249TL ile...

http://www.teknosa.com/arama/?s=teshir1006&gclid=CNv43-GK37cCFYJb3godjl0ANw
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/lg-bp420-bp420-full-hd-mkv-bluray-player,-usb/productdetails.aspx?I_ID=59977

aynı kampanya devam ediyor ancak bende philips 5.1 hts 33 serisi var. acaba ben bu bluray i alsam philipsin hoparlor ve wooferını lg 420 ye bağlıyabilir miyim acaba bilgisi olan var mı?

• arkadaşlar yukarıda ki yorumlardan birinde arkadaş şöyle bir şey yazmış

Bu üründe 1,3 çıkış varmış... Ben bundan vazgeçebilirim. Ben şimdi gidiyorum,eğer sony 490'da biraz indirim yaptırabilirsem teknosada, o ürünü alacağım.En azından sony, blu-ray in yaratıcısı.Şimdi sordum,sony 1,4 destekliyor.

burada bahsettiği 1,3 1,4 çıkışları ne oluyor
  • jason freddy J kullanıcısına yanıt
    HDMI cikisi oluyor 1.3, 1.4 ama ben bu ürüne amazondan baktigimda HDMI cikisi olarak 1.4 gösteriyor.

http://www.amazon.de/LG-BP420-3D-Blu-ray-Player-Smart-TV-Upscaler/dp/B007KJ57O8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1374411709&sr=8-2&keywords=3d+blu+ray+player
  • kesinlikle cihaz arayışında olan arkadaşlar bu cihazı kaçırmasınlar. 2 yıldır kullanıyorum cihazı çok güzel bir cihaz. bende wd digital oynatıcı vardı mkv filmler için. bu cihazı aldıktan sonra wd i arkadaşıma verdim.mkv filmlerde lg daha iyi. ama dvd fimler, divx filmlerde okadar iyi değil.
  • Bende de bu cihaz var görüntü gelmiyor. Ekrana ilk açışta Lg logosu düşük çözünürlüklü bir logo geliyor sonra yok oluyor görüntü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.