Şimdi Ara

Kararımızı verdik. LG BP-420 Alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Birazdan bu ürünü alıyorum.

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/blu_ray_player/1375/110130582/lg_bp420_3d_bluray_dvd_player

Hocam aldıktan sonraki incelemeleri paylaşırsan gerçekten çok memnun olurum (Oluruz diyelim )

Aldıktan sonra benim için bir şey deneyebilirmisin ? Harici hdd den mkv filmleri oynatıyor mu ? Türkçe karakter sıkıntısı var mı ? Görüntü kalitesi nasıl ? İnternetten indirilen bluray iso dosyalarını ve 3 d dosylarını oynatabiliyormu son birşey daha xvid formatı çözebiliyormu ? Yardımcı olursan çok sevinirim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

quote:

Birazdan bu ürünü alıyorum.

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/blu_ray_player/1375/110130582/lg_bp420_3d_bluray_dvd_player

Hocam aldıktan sonraki incelemeleri paylaşırsan gerçekten çok memnun olurum (Oluruz diyelim )

Aldıktan sonra benim için bir şey deneyebilirmisin ? Harici hdd den mkv filmleri oynatıyor mu ? Türkçe karakter sıkıntısı var mı ? Görüntü kalitesi nasıl ? İnternetten indirilen bluray iso dosyalarını ve 3 d dosylarını oynatabiliyormu son birşey daha xvid formatı çözebiliyormu ? Yardımcı olursan çok sevinirim teşekkürler

http://www.lg.com/tr/tv-ses-video/video/LG-blu-ray-oynatici-BP420.jsp

HARİCİ HDD oynatıyor... Formatlarda mkv yazmıyor ama lg'yi arayıp teyit ettim,mkv oynatıyor...h264 yazıyor zaten...

• aldıktan sonraki deneyimlerinizi yinede bizlerle paylaşırsanız seviniriz (Dts hd- ma ve dts hd hr sanırım oynatmıyor sadece dts yazıyor inşallah doğru değildir )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

aldıktan sonraki deneyimlerinizi yinede bizlerle paylaşırsanız seviniriz (Dts hd- ma ve dts hd hr sanırım oynatmıyor sadece dts yazıyor inşallah doğru değildir )

Ses - LPCM Dönüştürme (DTS HD, Dolby TrueHD)Var

Bunu yazıyor...Linke gittiğinizde SPESİFİKASYONLAR'ı tıklayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 30 Mayıs 2012; 16:57:59 >

• Bu üründe 1,3 çıkış varmış... Ben bundan vazgeçebilirim. Ben şimdi gidiyorum,eğer sony 490'da biraz indirim yaptırabilirsem teknosada, o ürünü alacağım.En azından sony, blu-ray in yaratıcısı.Şimdi sordum,sony 1,4 destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 30 Mayıs 2012; 17:12:56 >
  • orjinal bluray dvd falan kullanacaksan al ama mkv gibi ripler kullanacaksan tavsiye etmem.
    benim gibi yapabilirsin orjinal bluray diskler için bunu kullanırsın diğer ripler için dune gibi media playerlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

orjinal bluray dvd falan kullanacaksan al ama mkv gibi ripler kullanacaksan tavsiye etmem.
    benim gibi yapabilirsin orjinal bluray diskler için bunu kullanırsın diğer ripler için dune gibi media playerlar.

Neden? Mkv oynatıyor,harici HDD okuyor,DTS desteği de var bu cihazların..
  • AAC ses gelince ne yapıyor belli değil.
  • Kardeşim acele etme bence.zira bu ürünü forumda alıpta kullanan görmedim.bu ürüne ait kullanıcı yorumuna rastlamadım.ama ben alacam.kendimi kobay olarak kullanacam dersen o başka.sayende ürün hakkında fikrimiz olur:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

AAC ses gelince ne yapıyor belli değil.

Evet.bu soru da ayrı bir muamma.

• quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

Kardeşim acele etme bence.zira bu ürünü forumda alıpta kullanan görmedim.bu ürüne ait kullanıcı yorumuna rastlamadım.ama ben alacam.kendimi kobay olarak kullanacam dersen o başka.sayende ürün hakkında fikrimiz olur:)

Sony içinmi yazıyorsunuz bu yorumları. Ben şimdi yaklaşık 2 saatlik yola, optimum'a gidiyorum sony'i almak için. Forumda kullanan kullanmayan çok önemli değil. Çünkü biliyorsun 1 haftadır blu-ray oynatıcı konusunda pek destek alamadık...Alacağım artık uğraşamayacağım...3D, mkv oynatıyor,bunlar zaten bana yetecek.
  • quote:

quote:

Kardeşim acele etme bence.zira bu ürünü forumda alıpta kullanan görmedim.bu ürüne ait kullanıcı yorumuna rastlamadım.ama ben alacam.kendimi kobay olarak kullanacam dersen o başka.sayende ürün hakkında fikrimiz olur:)

Sony içinmi yazıyorsunuz bu yorumları. Ben şimdi yaklaşık 2 saatlik yola, optimum'a gidiyorum sony'i almak için. Forumda kullanan kullanmayan çok önemli değil. Çünkü biliyorsun 1 haftadır blu-ray oynatıcı konusunda pek destek alamadık...Alacağım artık uğraşamayacağım...3D, mkv oynatıyor,bunlar zaten bana yetecek.

Hayır hocam lg için diyorum.

• quote:

quote:

quote:

Hayır hocam lg için diyorum.

Ben şu anda yoldayım. Muhtemelen allah nasip ederse 23:00 gibi sistemi çalıştırmış olurum. Eee yol bayağı uzak. Birde sony 1.4 kablo alacağım 60 lira. Hayırlısı

• Hayırlı olsun :) Cihaz hakkındaki sorunları, zorlukları da paylaşmanız dileğimle.
  • quote:

quote:

orjinal bluray dvd falan kullanacaksan al ama mkv gibi ripler kullanacaksan tavsiye etmem.

benim söyledigim çok açık.
    eğer orjinal kullanacaksan al ama mkv kullanacaksan uzak dur.
    mkv oynatıyor yazmasına aldanma.bir çok mkv ve ripli dosyalarda sorun cukarıyor.
    bazısında ses oluyor goruntu olmuyor bazısında goruntu oluyor ses olmuyor bazen alt yazısı çalışmıyor falan filan.
    orjinal kullanacaksan sorun yok zaten.
    her şeyi tek bir alette yapayım diyorsan cevabı bu tarz cihazlar degil ona emin ol.
    cevabı dune smart serisi olabilir.b1 gibi mesela veya daha ust modelleri.

• quote:

quote:

quote:

benim söyledigim çok açık.
    eğer orjinal kullanacaksan al ama mkv kullanacaksan uzak dur.
    mkv oynatıyor yazmasına aldanma.bir çok mkv ve ripli dosyalarda sorun cukarıyor.
    bazısında ses oluyor goruntu olmuyor bazısında goruntu oluyor ses olmuyor bazen alt yazısı çalışmıyor falan filan.
    orjinal kullanacaksan sorun yok zaten.
    her şeyi tek bir alette yapayım diyorsan cevabı bu tarz cihazlar degil ona emin ol.
    cevabı dune smart serisi olabilir.b1 gibi mesela veya daha ust modelleri.

Artık birçok özelliği tek cihazlarda topluyorlar. Önce uydu alıcılarını sonra dvd oynatıcıları televizyonların içine yerleştirdiler. Sonra devir değişti,bu tv'ler artık değişik formatlarıda oynatmak üzerine üretilmeye başlandı. Aynı şey media oynatıcılar içinde geçerli... Akşam denedim.Usb taktım,mkv'yi sorunsuz oynattı... Dil seçeneğini seçtim hem ing yapabildim hem türkçe...O filmde iki seçenek varmış... Teşekkürler.

• Teknosa turuncu kampanyasindan 3d bluerayplayer samsung e5500 veya lg bp420 den birini almayi dusunuyorum.. Urunlerle ile ilgili bilgisi olan var mi?.. Evde 3d projeksiyona baglayacagim.. Usb den 1080p 720p mkv filmleri sorunsuz olarak oynatir mi.. Bilgi verebilirseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda blu-ray tarafı için hiç destek bulamazsın. Ben bu konuda pek bir destek bulamadım. Kendim gidip sony 490 aldım... O yüzden samsung ile ilgili bilgi veremeyeceğim. Özelde de yazdım zaten size. En güzel önerim şu olur. Buraya yazıpta günlerce yardım beklemeyin zaman kaybetmiş olursunuz.
  • Bu ürünün 5+1 için ses çıkışı yok sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.