Şimdi Ara

Kararlar lige yansımayacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fb'li olarak şu durumun bu kadar uzaması bile durumumuzun ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.Zamanında verilseydi ceza;şimdiden yaralarını sarmış olup yeni sezona başlardık.
  • Hangi tff Türkiye de var mı öyle bir kurum. Adamlar şike yaptığı için fenere bi madalya vermedikleri kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Fenerbahçe ligden düşseydi, yayın ihalesini iptal edeceklerdi diyorlar. Muhtemelen havuz da bozulurdu, Anadolu kulüplerinin geleceği sıkıntıya girerdi. Bu yüzden Fenerbahçeyi düşürmeyecekler.

Zaten Fenerbahçeli Recep Tayyip Erdoğan'ın Yıldırım Demirören yönetimini Federasyonun başına geçirmesi sayesinde Fenerbahçe ligde kaldı. Normalde bildiğiniz gibi şikeye teşebbüsün cezası bile küme düşürülmektir. Y.D federasyonu, genel kurulun aksi yöndeki kararına rağmen bir gecede talimatları değiştirip, Fenerbahçe'nin işine gelecek şekilde düzenlediler.

Raporlarda da Fenerbahçe'nin şike yaptığını değil, şikeye teşebbüs ettiğini yazdılar, böylece Fenerbahçe kurtuldu.

Belki Fenerbahçe bundan sonra küme düşmeyecek ama Tayyip Erdoğan sayesinde kümede kalmanın utancı hepsine yeter diye düşünüyorum.

Burası Türkiye haklısınız, pek tabi düşürmemek için ellerinden geleni yaptılar ve yapacaklardır atanmış kişiler federasyonu.

Ama unutmamakta fayda var işin FIFA ve UEFA yaptırım boyutu var.

http://www.fifa.com/mm/document/affederation/administration/50/02/75/discoinhalte.pdf

Madde 70/2 bu konuda açıktır.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Tech/uefaorg/General/01/95/84/21/1958421_DOWNLOAD.pdf

Madde 66 ve 67

Bu maddelerde de göreceğiniz üzere UEFA ve FIFA kendi talimatlarıyla çelişen büyük yargı hatalarında yaptırım uygulayabilir ve yerel yönetime benim kurallarımı uygulayacaksın diye dikte edebilir.

Bu durum gerçekleşirse Tacher modelini sunacak kadar akıl erozyonu yaşayanlar ve atanmış kişiler federasyonu karar vermek durumunda.

Ya bu yaptırımları kabul edip gerekeni yapacaklar veyahut biz kendimizin liginde takılacağız bu yaptırımları yerine getirmeyeceğiz deyip lisans iptaline kadar varan sonuçların sorumlusu olacaklardır.

Olimpiyat oyunları adaylığı var diye ırkçılığı, şikeyi, dopingi sümen altı etmeye çalışan hükümet ve tff, herkesin sonuçlarını beklediği bu duruma nasıl kılıf uyduracaklar merak ediyorum.

• Öyle bir saçmalık olamaz. olmamalı.
  • Kupa kimin umurunda. Fenerbahçe yitirdiği saygıyı prestiji ne yapacak acaba.
  • Benim anlamadığım bir olay var,fenerbahçe bu şikeyi tek başına yapmadı ki ? Teşvik alan oyuncular,takımlar,hakemler başkanlar ne kadar godoman varsa gereken ceza verilsin.

Biz o kadar para bayılıyoruz şu maçları stadta izliycez,televizyonda izliycez diye.Kirletmeyin artık şu sevdiğimiz oyunu pis işlerinizle.
    Futbol değil tiyatro izliyoruz sanki..
  • Seçimler bitsin uygulanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar bu süreçte mümkün olduğunca iki taraflı yaklaşmaya çalıştım konuya, ama şunu da hep söyledim.

Önce gözaltılar oldu, salinirlar dediniz.
    Aydınlar mümkün olduğunca uzlaşmaya çalıştı, masum olduğunuzu soyleyip adamı hain ilan ettiniz.
    Şampiyonlar ligine gidecekken bir yıl katilamadiniz.
    Yargilamadan bir şey çıkmaz mahkemeyi catirdattik dediniz, 6 yil ceza geldi.
    Etik kurulu bir şey yapmaz dediniz, birincide verilen raporlari zorla degistirttiler. Sporda siddet yasasini degistirmek icin her şey yapıldı.
    Uefa el attı, bir sure suskun kalınca "nooldu uefa" dediniz. Sadece bir dernek dediniz uefa için.
    Şok ceza geldi yaz başı, savunduk uefa bitti dediniz. Tahkim de onadi. Sonra cas bozacak deyip durdunuz, o da olmadı.
    Şimdi lige etkimez diyorsunuz, kısmet.

Bunları niye söylüyorum? Burada görüştüğüm fenerli arkadaşlar bilirler ki uefa kararları sırasında sevindigime dair herhangi bir şey soylememisimdir.

Amacım şu, kulübünüze yakın medyanın doldurusuyla yillardir umut asiliyorlar size. Her seferinde daha büyük hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Tamam inanmayabilirsiniz, ama medyanın saçma dolduruslarina da gelip kendinize yazik etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Basını, taraftarı, yöneticileri ile sadece FB camiasının kabul ettiği şampiyonluğun ne önemi var..

FB en son 7 yıl önce şampiyon olmuştur. Ümit Özat

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.