Şimdi Ara

Kararlar lige yansımayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda Habertürk'te fenerbahçe avukatı emin özkurt'u dinledim.

Kendisi diyor ki; UEFA'nın TFF'ye başvurup yargılanmayı yeniden açması, şampiyonluğu alması ve ceza vermesi hakları varmış. Bunu da UEFA'nın en son ki talimat değişikliğine dayandırıyor. Hatta diyor ki bu talimat değişikliğini de sırf bu durumu bozmak için TFF'ye karşı bi hamle olsun diye yapmışlar.

Yani tahkim onadı bu iş bitti gibi bi durum yok arkadaşlar. Şu zamana kadar bi sürü şeye güvenip hep hayal kırıklığına uğradınız bari burdan darbeyi yemeyin.
  • Hiç bir şey yansımıyor zaten anlamadım gitti.
  • Vicdanınızı böyle mi rahatlatıyorsunuz?
  • En fazla kupa geri alınır. Trabzona verileceğini sanmıyorum. Lig mig düşmez fenerbahçe.
  • Bende Galatasaray'ı tutuyorum da en çok yorum bizden çıkıyor bu konu niye bizi bu kadar ilgilendirsinki? Unutmayalımki kötü dönemden geçen bir takım var ve bizde yardım etmiyorsak lafda etmeyelim. Bırakalım adalet hukuk varsa işlesin.
  • aklanalım giden gitsin ceza neyse verilsin temiz bi sayfa açalım diye düşünmeleri gerekirken hala cezadan yırtma derdi var. şaka gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Habertürk'te konuşuluyor. Trabzonspor TFF'ye başvuru yaptığı takdirde Türkiye'de iade-i muhakeme yeniden açılabilir. Yani TFF nezdinde yeniden yargılama yapılabilir. Bu yargılama sonucunda da Fenerbahçe küme bile düşürülebilir.

Düşüp çıksakta kurtulsak artık yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yansısa ne yansımasa ne, işin ''FUTBOL'' tarafında şampiyon fenerbahçe zaten. platini gelsin kupayı bizim müzeden alsın sadrinin başına şapka diye taksın hiçkimseye bir şey ifade etmez yani
  • quote:

Habertürk'te konuşuluyor. Trabzonspor TFF'ye başvuru yaptığı takdirde Türkiye'de iade-i muhakeme yeniden açılabilir. Yani TFF nezdinde yeniden yargılama yapılabilir. Bu yargılama sonucunda da Fenerbahçe küme bile düşürülebilir.

tff nezdinde küme düşme gibi bir madde yok,kaldırıldı.
  • Lig de oynayın zaten ya o kadar da değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek hükmedebildiğiniz tff tabi. yani konuyu açan arkadaş diyorki tamam biz şike yaptık ama tahkimin aldığı kararlar var bunlar değişmez bizi düşüremez ceza veremezler içiniz rahat olsun diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

Kararlar kesinlikle lige yansımalı. Yoksa deyim yerindeyse anamızın liginde kendi pisliğimiz içinde yüzmeye devam ederiz.

Kupa iade edilmeli ve ligin şampiyonu olarak Trabzonspor tescillenmeli.
    Şikede isimleri geçen bütün isimlerin suçun muhteviyatına göre süreli veya süresiz futbolla ilişiği kesilmeli.

Trabzonspor cephesinden bakacak olursak; bu sürecin peşini bırakmayacaklardır. Şampiyonluğu doğal olarak isteyeceklerdir ve maddi manevi tazminat davaları açılacaktır. Bu süreç daha çoook başımızı ağrıtacak. Yazıklar olsun buna sebep olanlara.

Fenerbahçe'ye gelirsek; şu andaki yönetim acilen istifa etmeli ve olağanüstü genel kurul kararı almalı. Kulüp; başkanından malzemecisine kadar yeni bir yapılanmaya girmeli. Bu üzerimizdeki kara bulutları dağıtacak, geleceğe umutla bakmamızı sağlayacak yeni bir ekip göreve başlamalı. Bu zor durumu fırsata çevirip futbol takımındaki yabancılar başta olmak üzere birçok futbolcu ile yollar ayrılmalı. Genç, dinamik, paraya değil başarıya aç yepyeni bir yapılanma ile bu süreci tersine çevirebiliriz. Yeter ki prangalarımızdan kurtulalım.

Okuduğum en aklı başında yorum.

• Geçen aynaya baktım görüntüm bana yansımadı meğer zebaniymişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

quote:

tff nezdinde küme düşme gibi bir madde yok,kaldırıldı.

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/0000014/TFF/TALIMATLAR/Futbol-Disiplin-Talimati-06.08.2013.pdf

Yanlış bilgiye sahipsiniz. Küme düşme cezası hala var.

madde 33 ve madde 55.

Madde 33 küme düşmeyi tanımlar.

Madde 55 (1b) maç sonucunu etkilemenin sonuçları

• TC mahkemeleri,UEFA disiplin kurulu,UEFA tahkim den sonra
    son merci CAS mahkemesi de F,Bahçe'nin şike yaptığını
    onayladı.

Mahkeme onaylı... UEFA onaylı... CAS onaylı... 2010-2011
    Şampiyonu Trabzonspor.

"Oynadığınız kitleye dikkat edin. Trabzonspor'la oynamak
    ateşle oynamaktır." Şenol GÜNEŞ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değil o şampiyonluk, şu durumdan kurtulacaksak tüm şampiyonluklar varsın gitsin. Takımın içine edilmiş, hala lige yansımaması mı konuşuluyor.
  • Verin şu kupayı ağlamayı bıraksınlar.Ağlaya ağlaya bi hal oldular.
  • şu saaten sonra o kupa olsa ne olmasa ne yeni yapılanma gerekiyor herşeyden önemlisi
  • Fenerbahçe ligden düşseydi, yayın ihalesini iptal edeceklerdi diyorlar. Muhtemelen havuz da bozulurdu, Anadolu kulüplerinin geleceği sıkıntıya girerdi. Bu yüzden Fenerbahçeyi düşürmeyecekler.

Zaten Fenerbahçeli Recep Tayyip Erdoğan'ın Yıldırım Demirören yönetimini Federasyonun başına geçirmesi sayesinde Fenerbahçe ligde kaldı. Normalde bildiğiniz gibi şikeye teşebbüsün cezası bile küme düşürülmektir. Y.D federasyonu, genel kurulun aksi yöndeki kararına rağmen bir gecede talimatları değiştirip, Fenerbahçe'nin işine gelecek şekilde düzenlediler.

Raporlarda da Fenerbahçe'nin şike yaptığını değil, şikeye teşebbüs ettiğini yazdılar, böylece Fenerbahçe kurtuldu.

Belki Fenerbahçe bundan sonra küme düşmeyecek ama Tayyip Erdoğan sayesinde kümede kalmanın utancı hepsine yeter diye düşünüyorum.

• FB taraftarına samimi bir soru soracağım. Diyelim TFF yeniden yargılama yapmadı, FB'ye ceza vermedi, TS da hakkını aramadı. O kupa müzenizde olduğu sürece rahatsız olmayacak mısınız? İçinize sindirebilecek misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.