Şimdi Ara

Kararsız Kaldım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar çok yakında 18 oluyorum kendime araba almak istiyorum bütçem max 25 bin tl şu arabalar arasında kaldım;

---BMW 520 1994
    ---BMW 320 2000-2005
    ---Alfa Romeo 159 2006-2007
    ---Seat Toledo 2013
    ---Mitsubishi Lancer 2011
    ---Hyundai Coupe
    ---Ford Capri 1968-1974

Klasik ve güçlü arabaları çok severim favorim bmw 520 fakat arka tipi hoşuma gitmiyor ön tipinden dolayı listeme ekledim ve arka itişli olduğu için seçtim.
    Alfa Romeo, Seat ve Lancer'ı biraz daha bekleyip alsam mı diyorum ama çok kararsızım caprinin de tipi çok hoşuma gidiyor yardım edin lütfen.
    Babamın Skoda Rapid 2015 model arabası var ehliyeti aldıktan sonra bana vericek kendisi kullanmayacakmış şimdilik rapid ile devam edip daha yüksek bi bütçe mi yapsam ?

• Seat lancer 25 e o modelde imkansız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford Capri yi nerede bulacaksın, arızasıyla nasıl uğraşacaksın? Benim çocukluğumda amcamın Capri aracı vardı ki o tarihte araç 8-10 yaşındaydı çok sık arıza yapardı, o tarihte bile parçası yoktu. Bir yerini yaptırıyorum başka yeri açılıyor diye şikayet ederdi. Zaten Türkiye'de çok az sayıda var temizi bulunsa o araçlar günlük kullanım için değil klasik araç olarak alınır. 25K tl ye hem tipi güzel hem de sorunsuz araç bulman çok zor. Malum sitedeki fiyatlara bakıp yanılma bir sürü pert, ağır arızalı, kazalı araç tip meraklılarına satılmak için tuzaklanmış durumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.