Şimdi Ara

Kararsız Kaldım :/

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gündür telefon araştırıyorum. Çok kararsız kaldım. Kamerası iyi olsun, donma kasma yapmasın istiyorum. İncelediğim ve beğendiğim telefonlar LG G5, Huawei P 9 , Huawei Mate 9, HTC 10, Samsung S7, Samsung S7 Edge ve Note 5. Asus Zenfone 3 Deluxe'e de bayıldım; ama henüz gelmedi. S7 Edge üzerinde çok durdum; ama kırılır diye korktum. Ekranı çok pahalı. En son yine de almaya karar vermiştim ki telefoncuya telefonunun ekranı paramparça olan bir kadın gelince vazgeçtim. iPhone istemiyorum. Herkes iPhone ya da Samsung almamı tavsiye ediyor. En son diğer modelleri eleyip Samsung üzerinde yoğunlaştım. S7 ya da Note 5 alacağım sanırım. Siz hangisini tavsiye edersiniz? S7'nin ekranı küçük geldi bana. :/

• Arkadaşım merhaba. Üreticiler ekran kasa oranını yükseltmeye çalıştıkça ekran güvenliğini geri plana itmek zorunda kalıyorlar. O nedenle alacağınız hemen her güncel ürün dayanıklılık olarak benzer deneyim sunacaktır size.

Note 5 güzel bir ürün. Ancak Note 7 felaketinden sonra fiyatının artması almayı düşünenler için handikap oldu bence. 1900 TL ye satılıyordu birkaç ay öncesine kadar. Şimdi 2400 civarında. TR garantili S7 ile aynı fiyatta. O nedenle daha güncel ürünü tercih edip kılıf ile korumanızı tavsiye ederim.

Ancak şunu hatırlatmak isterim. 4 ay sonra Samsung S8 tanıtılacak. Yaz aylarında da Note 8 tanıtılacak. Alacağınız ürünün fiyatı düşecektir. O nedenle çok az kullanılmış hatta hiç kullanılmamış kapalı kutu ürünler inceleyin isterseniz. 2000 TL ye kapalı kutu TR garantili Note 5 ilanı görmüştüm geçtiğimiz günlerde. Bu fiyatlarda alırsanız daha az üzülürsünüz kanaatimce.

• Mate9'a 3000lira vermeyi göze alırsan alınabilir.

Ama abartmayal derseniz,note5 yada p9(çift hat).
  • Htc 10 da iyi bir cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 9 3000 Lira değil, 2700 civarıydı. Kart kampanyası ile filan 2600 civarına gelir. Onun da SAR değeri çok fazlaymış ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.