Şimdi Ara

Kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

WoW'a uzun süredir başlamayı düşünüyordum fakat bugün yakın bir arkadaşım başlama bağımlısı olursun dedi. Haftaya da dershane başlayacak. Hiç bulaşmasam mı ki ?

• Dozunu ayarlarsan başla . Hırs yapmaman gerek
  • Bağımlı olup olmamak sana bağlı. Dersaneye gidersin derslerine öncelik verirsin günün geriye kalan boş zamanlarında kafa dağıtmak için oynarsın. Eğer bu tip konularda kendine hakimiyetin , güvenin , bilincin sağlam değilse sadece wow da değil ne oynarsan oyna bağımlılık yapıcaktır zaten.
  • bulaşma, sakın! ya dozunu ayarlayamazsan? sonra annen terlikle sana bir altın vuruş yapar kendine gelemezsin bak. artık erdim oyunu bitirdim demek bu oyunda çok zor. hiiiiiç bulaşma. üniversiteni kazan 7x24 wow oyna.. ama şimdi
  • Bence de WOW üniversite sınavına girecek biri için uygun değil, bir şeyler yapabilmek için devamlı oynanaması ve vakit ayırılması gerekiyor... WOWun bi yerlere kaçtığı da yok, üniversiteyi kazan sonra kafana göre takılırsın...
    Hacettepede hangi bölümü istiyorsun?
  • Başla yavaş yavaş oynarsın gunde 15saat oynucan diye birşey yok bircok kişi öyle oynuyor
  • Üni.ye hazırlanıyosan bulaşma hayatın kaymasın. Çok pişman olursun. Git bir yerleri kazan ondan sonra halsiz kalana kadar oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

Öncelikle iyi geceler arkadaşlar,

WoW'a uzun süredir başlamayı düşünüyordum fakat bugün yakın bir arkadaşım başlama bağımlısı olursun dedi. Haftaya da dershane başlayacak. Hiç bulaşmasam mı ki ?

sen bu sene narutoyla idare et
  • Bu yorumlardan da pek birşey çıkartamadım. 3 kişi başla , 3 kişi hiç bulaşma demiş.

@ZeytinBey : Otomotiv Müh.

@great_cnta :
  • Hacettepe'de otomotiv mühendisliği mi varmış? ilk defa duyuyorum. Yeni galiba.
    Ben mak. müh. - otomotiv mezunuyum, yoktu bizim zamanımızda.

umarım olur, kolay gelsin, başarılar.
  • aman iyi... tıp yazmada
  • @Dübel : 2005'de açıldı zaten hocam.

@Zeytinbey : Hiç düşünmüyorum.
  • başlama
  • Başla ama abartma kendine sınırlar koy.
  • 4-4
  • yapacak başka bir işin yoksa hemen başla.

yok yapacak abska bir işin varsa sakın baslama.

WoW demek zaman demek. kendimi tutatım la felan olmuyor. gecen gunduzun karısıyor.

ama boş vaktin coksa mutlaka basla. herkez enaz bir kez olsun oynamalı WoW .
  • hayatın kayar başlarsan ilk üniversteyi kazan sonra oyna ama kesin oyna bi oyuna başlıucaksan en iyisi wow ve unutmadan başlarken hunter(marksman) warrior(arm) şaman(heal) 3 ünden biriyle başla en zevkli karakterler bunlar 3x kaarlı çıkarsın şahsen
  • Bende senin gibiydim, WoW sağolsun İTÜ'de bilgisayar müh. kazandım bu sene.
  • Kesinlikle başlama ! Üniversiteye hazırlanan birisinin boş zamanı pek azdır. Wow baya zaman isteyen bir oyun; oyunda yapabileceğin yüzlerce aktivite var, gerçek bir Dünya gibi saymakla bitmez. Başlarsın, şunuda yapayım bunuda yapayım derken saatler akıp geçer. Ancak nefsine çok hakim birisi olman lazım (öyle olduğuna inanıyosan bile başlama derim, riske atma^^ ). Çünkü Üniv. okuyan birinin bile okulunu uzatabiliyor. Okulunu kazan sonra bol bol vaktin olucaktır. O zaman rahatça oynarsın kesinlikle başlama şu anda!
  • Yanlış anlaşılma olmasın ama sınavıma daha 2 sene var. Tabi şimdiden hazırlanmaya başladım.Oyuna başlasamda bağımlı olacağımı düşünmüyorum ben açıkcası.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.