Şimdi Ara

Kararsız kaldım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LOGITECH X530 ses sistemi veya CREATIVE CREATIVE SB TACTIC 3D ALPHA oyun kulaklığı almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz ??

• Öncelikle hoparlör ve kulaklık ayrı sınıftalar, ben oyuna fazla girmem, müzik dinlerim, film izlerim dersen kesinlikle hoparlör al çünkü kulaklıkla yatağa uzanıp film izleyeyim desen yapamazsın. Şuan saat 4 mesela ben oyuna da giriyorum benim gibiysen de kulaklık al :D derim rahatsız etmemek için sağı solu.

Bilgilendirmek için söylüyorum, kulaklıklarla aram çok iyidir o alacağın kulaklık sıradan işler için gayet yeterli ama oyunlarda biraz daha performans istiyorsan birde cs gibi oyunlarda mesela ayak sesi almak önemlidir, buna önem veriyorsan

PLANTRONICS Gamecom 777 Gaming Kulaklık 7.1 Usb > Ses kartıda veriyorlar yanında
    170 - 180 Tl civarı değişiyor.

RAZER Orca
    160 - 170 Tl civarlarında da bunu bulman mümkün.

Orca kullanan 3 5 tanıdığım var iyi diyorlar, Gamecom kullanan daha fazla onlarında şikayeti olmadı bugüne kadar... Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0din -- 5 Ekim 2012; 4:35:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0din

Öncelikle hoparlör ve kulaklık ayrı sınıftalar, ben oyuna fazla girmem, müzik dinlerim, film izlerim dersen kesinlikle hoparlör al çünkü kulaklıkla yatağa uzanıp film izleyeyim desen yapamazsın. Şuan saat 4 mesela ben oyuna da giriyorum benim gibiysen de kulaklık al :D derim rahatsız etmemek için sağı solu.

Bilgilendirmek için söylüyorum, kulaklıklarla aram çok iyidir o alacağın kulaklık sıradan işler için gayet yeterli ama oyunlarda biraz daha performans istiyorsan birde cs gibi oyunlarda mesela ayak sesi almak önemlidir, buna önem veriyorsan

PLANTRONICS Gamecom 777 Gaming Kulaklık 7.1 Usb > Ses kartıda veriyorlar yanında
    170 - 180 Tl civarı değişiyor.

RAZER Orca
    160 - 170 Tl civarlarında da bunu bulman mümkün.

Orca kullanan 3 5 tanıdığım var iyi diyorlar, Gamecom kullanan daha fazla onlarında şikayeti olmadı bugüne kadar... Kolay gelsin

Oyunu aşırı derecede oynuyorum müziğide severim.Film neredeyse hiç izlemem arada bir canım sıkıldığında.Geceleri en geç 2 de yatıyorum zaten sabah okul oluyor. Gerçi bugün gitmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 5 Ekim 2012; 12:50:28 >

• Madem filmle aran yok o zaman PLANTRONICS Gamecom 777 Gaming Kulaklık 7.1 Usb alacaksın ses kartıyla birlikte veriyorlar kulaklığı daha iyi oyun kulaklıkları söyleyebilirim ama senin yazdıklarınla fiyatı yakın olsun diye bu iki çeşidi yazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kararsız kaldım sizce hangisi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.