Şimdi Ara

KARARSIZ KALDIM P850? N70? YARDIM!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siymbian artık önemli değil birçok program msn mail çhat sozlük ezan gigi bir çok programlar javada çok rahat çalışıyor onun için syimbiana hiç girme nokıada bunu bırakmalı artık javaya geçmeli telerinin goruntusu hiç hoş degil.kesinlikle şiddetle p 850.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

p850imi bırakın ya tipi kayık

arkadaşım bırakın ya nasıl tipi kayık senin n 70 76 10 66 30 daha çok tipleri kayık teli var hangisi güzelki zaten. p 850 ninkimi kayık.bunlar reklam kokan hareketler bırkın abi.bunlara gerenk yok hızda videoda sanada samsung koysunlar.sonra samsungu geçemedim diye ağlama. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Nisan 2006; 17:14:36 >

• tabiki p850
    tip göreceli bir kavramdır zaten
    symbianda 5-6 program dışında vazgeçilmez bişeyde yok zaten
    bakma sen burda symbiansız olmaz sloganlarına
    fotoğraf-ekran olarak p850 çok daha iyi görünüyor kıyasa gerek bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 27 Nisan 2006; 17:25:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

tabiki p850
    tip göreceli bir kavramdır zaten
    symbianda 5-6 program dışında vazgeçilmez bişeyde yok zaten
    bakma sen burda symbiansız olmaz sloganlarına
    fotoğraf-ekran olarak p850 çok daha iyi görünüyor kıyasa gerek bile yok

+1000000000000000
  • Burada da symbian-java çekişmesi başladı.
  • p850 mi yapmayın yaaaa!Tabi ki de N70

• arkadaşlar bugün baktım p850ye fakat kapağı açınca görüntüsü hiç hoşuma gitmedi, tuş takımı falan çok kaba duruyor,n70den pek bana gelmedi,herşey özellik değil diyerek n70 aldım
    p850 sevenler çoğunluktaydı ama dükkanda iyice bir incelemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

arkadaşlar bugün baktım p850ye fakat kapağı açınca görüntüsü hiç hoşuma gitmedi, tuş takımı falan çok kaba duruyor,n70den pek bana gelmedi,herşey özellik değil diyerek n70 aldım

bncde hiç bi cekici tarafı yok
  • pala sam hayırlı olsun!Çok doğru bi tercih yaptın
  • hayırlı olsun
  • aramıza tekrar hoşgeldin
  • +
  • quote:

arkadaşlar bugün baktım p850ye fakat kapağı açınca görüntüsü hiç hoşuma gitmedi, tuş takımı falan çok kaba duruyor,n70den pek bana gelmedi,herşey özellik değil diyerek n70 aldım

şaşırdım valla ne diyeyim hayırlı olsun

• sırf foto ve video kaliteli olsun ses iyi olsundan başka şey arayanlar için telciye gidince n70 alınır.
    ama birinci secenek meraklıları için iddaa ediyorum uzun süre p850 den başka yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 28 Nisan 2006; 20:01:48 >
  • güle güle kullan
  • p850 telefon mu be n70 yanında
  • quote:

n70 hayırlı olsun
    güle güle kullan dostum

• bunu al...
  • sağolun arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedefb

http://forum.donanimhaber.com/m_6770035/tm.htm

bi incele bence..

Valla çok güzel bi telefon.Bencealınmayı fazlasıyla hak ediyo.Peki bunun fiyatı na kadar?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.