Eskiyen PalmOS PDA'mı değiştirmek istiyorum, ama kararsız kalmış durumdayım.
LifeDrive'dan vazgeçtim, şimdi önümde şu seçenekler var:
- Pocket Loox 720 almak - Birkaç ay bekleyip Windows Mobile 5 kullanan bir PPC almak - Birkaç ay bekleyip LifeDrive 2'yi görmek ve belki de almak
Şimdi de bazı gerçekler (facts):
- Beklemekten sıkıldım. - Daha önce hiç Pocket PC kullanmadım (PPC emülatörü haricinde). - Loox'un da sorunları var, biliyorum, mesela bluetooth ve yüksek kapasiteli SD kart sorunları. - Loox için WM5 güncellemesi çıkacakmış ama WM5 kullanan yeni bir PPC kadar iyi olur mu bilmiyorum - Windows Mobile 5 daha gelişmiş programlarla beraber geliyor. - Loox ekran kartına sahip değil, ama ileride çıkacak yeni PPC'lerde bunun standart olacağını tahmin ediyorum. - Büyük ihtimalle yeni çıkacak PDA'ların kamerası Loox 720'nin kamerasından daha iyi olacaktır. Hatta şimdikilerinki bile daha iyi gibi. - Bir PDA aldım mı en az üç yıl işimi görmesini isterim. Özellikle de bu kadar pahalı bir PDA aldıysam.
Ayrıca:
- Telefon özelliği kesinlikle istemiyorum. - Hp, Asus vs istemiyorum, şimdilik sorunum beklemek ya da Loox 720 almak arasında bir seçim yapamamak. - Clie istemiyorum. Evet müthişler ama onlar da yaşlandılar. - Asus daha ucuz ama WM 5 güncellemesi vermiyor (henüz) ve pil ömrü daha az.
Ve sıra geldi sorulara:
- Bu durumda bana ne tavsiye edersiniz? - Loox 720 kullanıcıları bu cihaz hakkında ne diyor acaba? - Türkçe karakterler ya da Türkçe yazım ile ilgilli herhangi bir sorun oluyor mu PocketPC'lerde? - VGA ekranlı PPC'ler biraz daha yavaşmış, bu sıkıcı oluyor mu? Kaç saniye beklemek gerekiyor birkaç örnek verebilir misiniz?