Şimdi Ara

Kararsız kaldım Xiaomi mi ? meizu mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba şuan elimde lg g3 3 gb versiyon var hem sıkıldıgım için hemde artık ısınması sarj olayı benı çok sinirlendirdiği için satıyorum fiyatı 750 tl takas fiyat 900 tl neyse bu arada xiami redmi note 3 veya meizu mx5 arasında kaldım yardımcı olursanız birde xiaomi mediatek işlemci kulladıgı için imei olayı daha rahatmış galiba dediğim gibi yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: topcuoglu61

Öncelikle merhaba şuan elimde lg g3 3 gb versiyon var hem sıkıldıgım için hemde artık ısınması sarj olayı benı çok sinirlendirdiği için satıyorum fiyatı 750 tl takas fiyat 900 tl neyse bu arada xiami redmi note 3 veya meizu mx5 arasında kaldım yardımcı olursanız birde xiaomi mediatek işlemci kulladıgı için imei olayı daha rahatmış galiba dediğim gibi yardımcı olursanız sevinirim

Xiomi daha alınası bir cihaz sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • topcuoglu61 T kullanıcısına yanıt
    meizu mx5 alın
  • patren kullanıcısına yanıt
    mx5 bilmiyorum ya güzel ama pek alasım gelmiyor nedense onu
  • banada öyle geliyor :D dahada ucuz
  • topcuoglu61 T kullanıcısına yanıt
    bence güzel cihaz alın
  • meizu alma kardeşim azımı bozmak ıstemıyorum ama 2 bucuk aydır daha telefonu yapıcaklar herkes madur oldu ... yuuzunden ne ön sipariş alınan tellerı nede garantı gonderılen tellerı yapmadılar ..arıosun garantı sırasında bıde arıyosun yıne sırada bıda arıosun parça beklıyoruz bida arıyosun cın gumrukde bida arıyosun temın edemıyoruz telefonunuzu gonderelım bunlarla iş yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IQunaa

meizu alma kardeşim azımı bozmak ıstemıyorum ama 2 bucuk aydır daha telefonu yapıcaklar herkes madur oldu ... yuuzunden ne ön sipariş alınan tellerı nede garantı gonderılen tellerı yapmadılar ..arıosun garantı sırasında bıde arıyosun yıne sırada bıda arıosun parça beklıyoruz bida arıyosun cın gumrukde bida arıyosun temın edemıyoruz telefonunuzu gonderelım bunlarla iş yapmayın.

abi kararımı verdim ben letv x500 alıcam kısmetse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.