Şimdi Ara

Kararsız kaldım yardım eder misiniz??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar niyetim gerçekten duygu sömürüsü değil ama son kuruşuna kadar 2 milyar para biriktirdim kafede çalışarak, şimdi güzel bir telefon almak istiyorum ama çok kararsızım pişman olup o kadar emekle biriktirdiğim paranın boşa gitmesini istemiyorum. İlk olarak galaxy s5 vardı kafamda(halada aklım onda), xperia z2, g2, note3 ve iphone 5s gibi telefonlar önerdi arkadaşlarım, samsung s5 e dandik diyenler falan oldu, gerçekten bilgi sahibi olup fanboyluk yapmayacak arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum.

• Param cepte kalsın diyorsan g2 her işi görür diğer türlü z2
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLaKacıBaşı

Param cepte kalsın diyorsan g2 her işi görür diğer türlü z2
    2000 lirayı bır cep telefonuna bağlamazdım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93911FC7B

2000 lirayı bır cep telefonuna bağlamazdım ben

Alıntıları Göster
    Son zamlardan sonra iphone'larin hicbir alinirligi kalmadi benim gozumde ki senelerdir IOS kullaniyorum, o yuzden gec.

Samsung Galaxy S5, seneye bu zamanlar 1100-1200 tl olcak, ayrica s6'nin tanitilmasina 2 ay kaldi, onu da ele.

Note3, ekran buyuk, kamera guzel, islemci fena degil ama bir sure sonra kasmalari, donmalari kafayi siyirtir.

Ben Sony Xperia Z2 diyorum, acikcasi, kasa kalitesi guzel, kamera gunisiginda sahane, islemci hizli, arayuz akici, hafiza karti destegi var ve suya dayanikli, sarji da bayagi iyi gidiyor, ekran da 5.2 inc IPS panel.

Paralel ithalat mi dusunuyorsun bu arada distributor garantili mi? Xperia Z3 Compact da onerecegim cunku, z2'den daha guncel bir model, islemcisi daha hizli ama ekran 720p oldugu icin cok daha hizli ve akici, batarya performansi da daha bile iyi deniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Son zamlardan sonra iphone'larin hicbir alinirligi kalmadi benim gozumde ki senelerdir IOS kullaniyorum, o yuzden gec.

Samsung Galaxy S5, seneye bu zamanlar 1100-1200 tl olcak, ayrica s6'nin tanitilmasina 2 ay kaldi, onu da ele.

Note3, ekran buyuk, kamera guzel, islemci fena degil ama bir sure sonra kasmalari, donmalari kafayi siyirtir.

Ben Sony Xperia Z2 diyorum, acikcasi, kasa kalitesi guzel, kamera gunisiginda sahane, islemci hizli, arayuz akici, hafiza karti destegi var ve suya dayanikli, sarji da bayagi iyi gidiyor, ekran da 5.2 inc IPS panel.

Paralel ithalat mi dusunuyorsun bu arada distributor garantili mi? Xperia Z3 Compact da onerecegim cunku, z2'den daha guncel bir model, islemcisi daha hizli ama ekran 720p oldugu icin cok daha hizli ve akici, batarya performansi da daha bile iyi deniyor.

Alıntıları Göster
    z2 bencede ozellıklede f-p olarak azızım daha 3 yıl goturur hem saglam hem performanslı

• FaLaKacıBaşı kullanıcısına yanıt
    Param cepte kalsın demiyorum 1.850 tl param var telefon için biriktirdim hepsini kardeş
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Kararsızım ya s5 iyi telefon diyosan s5 alıcam ?
  • tesekkurler dostum yorum için, samsung geçiyor gönlümden yeni bi telefonu en baştan çözmesi zor geliyor :)
  • ama ben bütün o parayı sadece telefon için biriktirdim kardeşim, üst baş var allaha şükür açlıktan ağzımız kokup telefon alıcak kadar düşmedik benim ihtiyacım olan şey telefondu babamda zorda kalmasın diye en baştan kendim biriktirdim kısacası....
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    tesekkurler dostum yorum için, samsung geçiyor gönlümden yeni bi telefonu en baştan çözmesi zor geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawwed

tesekkurler dostum yorum için, samsung geçiyor gönlümden yeni bi telefonu en baştan çözmesi zor geliyor :)
    Birde galaxy s5 e bazı kişiler kötü diyor, ama araştırmalarıma göre kamera işlemci vs iphone'dan iyi gözüküyor, tabi iOs işletim sistemi ile kıyaslanamaz onu biliyorum
  • G2 tam f-p ürünü Z2'nin yaptıklarının hepsini yapar en az 2 sene rahat rahat kullanırsın paranın bir kısmı da cebinde kalır.
  • quote:

Param cepte kalsın demiyorum 1.850 tl param var telefon için biriktirdim hepsini kardeş

Madem öyle z2 al. Samsung'a bulaşma sakın ha.
  • quote:

Birde galaxy s5 e bazı kişiler kötü diyor, ama araştırmalarıma göre kamera işlemci vs iphone'dan iyi gözüküyor, tabi iOs işletim sistemi ile kıyaslanamaz onu biliyorum

Alıntıları Göster
    1000 tl civarı tlf tercih et derim...ithalatçıda olabilir..
    g2-note3 neo-s4 her işinizi fazlasıyla görecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

+1

+1
    Bende z1 kullandim bir hafta kaba geldi parmaklarda kisa olunca satip s4 almistim.ama Z serisi saglam.tavsiye ederim.
  • lawwed L kullanıcısına yanıt
    seni kırmak yada incitmek için söylemedim özur dılerım.
    benim demek ıstedıgım babanı düşünmende çok guzel biraz toplum olarak abarttıgımız için söyledim bugunun sartlarında 2000 buyuk bır para ihtiyacına olan urunu belırleyıp alman dilegıyle binlerce tl verdıgımız cihazlarda sadece oyun oynuyoruz tek yaptıgımız bu
  • SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    g3 ile samsung s5 i internetten karşılaştırdım, samsung çoğu konuda geçmiş g3'ü, ama s5 i neden bu kadar kötülüyolar anlamıyorum
  • Ne demek dostum kırılmadım ayıp ediyosun :) Çok haklısın 2.5 milyardan çıkıyo telefonlar el insaf, ama şu anki telefonum (galaxy s2) gerçekten bitmiş durumda ve yeni telefon almam lazım, beni 2 sene daha götürür son model telefonlardan biri, 2 sene sonrada bi iphone alır geçerim yani evlenene kadar götürür :D
  • SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Kardeş haklı olduğun noktalar vardır elbette, ancak herkes samsung kötü diyor sebebini söylemiyor. gençlerin yarısının elinde galaxy s3 vardı senelerde, kötü olsa neden bu kadar insan alsın yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.